Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

se pare ca nnu da ,mai incerc

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, iupiiii! Felicitari! Si nici sa nu mai stai pe ganduri! NORMAL ca vei merge, ai fi nebuna sa ratezi sansa asta, daca iti doresti atat de mult.
Lasa-l pe sot cu egoismul lui, daca ar fi dupa dansii (aici intra si al meu), ar trebui sa nu fac (aproape) nimic deosebit pe plan profesional, daca se poate sa merg la munca, sa vin acasa la ora fixa si ATAT. Dar cu mine nu-i merge! Fac ce cred ca imi e necesar, imi place, ma ajuta profesional, atata timp cat nu daundeaza familiei noastre.
Asa ca 10 h / sapt. nu mi se pare un capat de tara, las' sa vina mama ta sa stea cu copiii, vor fi niste bani cheltuiti pt. TINE, care esti o persoana IMPORTANTA (nu numai copiii si barbatul).

Grati, tu stii cel mai bine sa rezolvi dilema/piticii. Cred ca aspectul financiar nu e de neglijat (intereseaza-te cat ai castiga la vechimea si pregatirea ta daca ai preda la scoala generala). Din pacate, nu e un aspect de neglijat.....
Desi, dupa cum zic si fetele, un profesor care sa faca pe copii sa iubeasca matematica si sa invete de drag materia asta grea e o RARITATE in zilele noastre (si nu inteleg de ce), cred ca esti de acord cu mine.

LalaD, Pletosel al nostru s-a maturizat incredibil, zici ca are vreo 3 ani, si nu pare deloc fetita. Chiar si asa cu par mai lung, are mutra de baietel mare

Multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase, sunteti niste zuze dragi si de nadejde!

Va pupez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ven, felicitari, ma bucur mult pentru tine mai ales pentru ca faci cu mare drag ceea ce iti place.

Natalia, of ce greu trebuie sa-ti fie fara tanti, chiar ma gandeam ce am sa ma fac eu de la anu' cand o sa mai vina o printesa. Acum mama sta cu Daria, dar daca vreau sa ma intorc mai repede la serviciu, sa zicemm pe la 7 luni, ea nu se va descurca cu amandoua.

Miri, burtica creste si e maaaaree. pofte nu mai am de mult, doar ca balonez de la orice mananc. voi cum sunteti?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 16+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sa va spuuun, sa va spuuuun!!!! Sefa mea a fost de acord ca lunea sa plec mai devreme cu 4 ore, asa ca practic as ajunge acasa cam la ora normala (teatrul este f aproape de casa)! Iupiiiii!!! Asa ca mai ramane doar sambata de la 8 la 13, ca fiind lipsa la programul de familie! Doamne ajuta!

Iubitele mele dragi, va multumesc tare mult pentru ca-mi pot impartasi bucuria cu voi!! Cam asa ceva as fi asteptat si acasa...dar nu e sa fie!
Va multumesc din suflet pentru sustinere, incurajari si bucuria pe care mi-o dublati prin cuvintele ce mi le-ati scris!
Cu ajutorul Celui de Sus in vara viitoare o sa va pot multumi invitandu-va la un spectacol cu mine!

PS. Pare ceva ireal! Mi se pare ca visez... N-am mai trait de mult timp o bucurie de felul asta!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Veronika intra la semnatura ta la poze, apoi intra unde scrie upload, apoi apasa pe butonul verde unde scrie chose files si te trimite la calculatorul tau de unde alegi pozele pe care vrei sa le pui, dai click pe fiecare poza tinand apasat ctrl.Si apesi open si gata.Te duci apoi la pasul 2 bifezi create a new album si bifezi si unde scrie public.
La pasul 3 alegi o categorie, sa zicem family si apoi dai upload si astepti sa se incarce.
Dupa aceea o sa scrie ceva de genu upload more (=mai incarci?) or view album sau view pfotos, nu mai stiu exact.
Si dai pe view ala si apar pozele incarcate si apoi ne dai noua linku.

daca nu reusesti mai intreaba, da iti voi raspunde numai dupa ce vin de la sala , pe la 9.sau poate te ajuta fetele

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alinush felicitari!Nu rata ocazia chiar daca acasa ai parte de boturi lungi si nici nu refuza ajutorul mamei tale.Iar cu sotul eu zic ca-i e teama sa nu te piarda clar vei intra intr-o alta lume dar cu timpul se va obijnui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am admirat in poze pe: Sara de Gata, (aici e minunata http://family.webshots.com/photo/2028356580101722542FErDZw) ,Daria de Nemary (ce dragut stau aliniati bebeii pe bancuta; Sofiuca de Stancutza (mai dar tare mult imi plac pozele…cine e artistul?); dragutul de Khalid cataratorul Elenei; Evita si surioara ei (Anna pare o papusa in bratele ei); cu Pletoselul Lalei in parc. Toti sunt extraordinari

Gratiela ce pacat ca nu ai avut o aniversare asa cu ai visat…sper sa reusiti luna viitoare. Bravo tie ca te gandesti la beneficiile copiilor

Roli ups, ce nazdravani ai, bine ca nu i-a aterizat laptopul in cap.

Gabi, vai ce ghinion ingrozitor, sper ca sotul tau sa isi revina cat mai repede.

Veronicka felicitari pt bb. Mai pune poze cu Marc…nu stiu cum sa te ajut…eu am pe picassa…intra pe albumul tau si vezi de unde poti incarca (upload). Vad ca ai primit deja sfaturi

Ven felicitari pentru inspectia “fara recomandari”. Iti urez bafta in continuare.

Natalia ce pacat ca a plecat bona favorita…propune-i insa sa va mai vedeti, sa nu sufere copiii dupa ea, eventual faceti poze impreuna sa le arati cand le e dor. Bafta in gasirea alteia la fel de buna.

Alina, felicitari pentru talent si reusita. Ma bucur tare mult pentru tine, actoria e si pasiunea mea. Cat despre decizia de a merge sau nu la cursuri, fata de ceea ce au spus zuzicile nu pot adauga decat atat (poti sa ii zici si sotului) : daca vrei sa ii faci fericiti pe cei din jurul tau, fa-te intai fericit pe tine…nu te lasa la sfarsit.

Si despre noi. In sfarsit tati e acasa, nu pentru mult timp insa moralul e deja mai sus. Vlad e un alintat, a inceput sa ii cam turuie gura, nu prea mai tace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Alinush felicitari multe! Eu zic la fel sa te duci, mai ales ca-ti doresti atat de mult asta. Si cand faci cu pasiune ceva se aranjeaza totul ca sa fie bine.
Acum despre sotul tau, cu riscul de a-mi lua cateva castane, nu-l judeca prea rau. Nu-l cunosc, dar exista persoane carora nu le plac devierile de la plan ca sa zic asa, iesirea din zona lor de confort. Si daca cursul asta inseamna sa isi ajusteze el programul, sa trebuiasca sa faca ceva ce pana acum nu facea, iata de unde "entuziasmul" lui. Sunt convinsa ca undeva in sufletul lui e mandru de tine, chiar daca i se pare o nebunie si o copilarie visul asta cu actoria. Da-i timp sa se obisnuiasca cu ideea, si apoi cand o sa vada ce fericita esti ca faci asta o sa revina la sentimente mai bune.
Miri, mai trag cu ochiul pe blog sa vad ce mai faceti :)
Lala frumoase pozele din parc dimineata, dar si mai frumusel pletoselul care s-a schimbat, arata mai mare acum.

Emmei ii ies maselele(de fapt un canin si o masea), ultimile 2. Prin urmare roade tot, deja degetelul arator de la drepta are rana, cica ieri rodea masa de la gradinita si a incercat si mana unui copil ieri(din fericire au vazut-o la timp si nu a apucat sa muste f rau) . Aseara si azi dimineata am batut-o la cap cu nu musti, nu tragi de par, sa vedem daca pune si in practica. In rest..aici ploua, si ploua si pana prin mai cred ca tot asa o tinem.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bravo Alina! Ma bucur tare mult ca te-ai hotarat sa mergi la teatru si ca ti-a iesit aranjamentul la servici. Fetele care reusiti sa evadati din cotidian cu extraactivitati va admir mult. Eu am program standard, nu as reusi nicicum, si cu toate ca nu fac nimic in plus, seara sunt zob. La mine zilele sunt la fel: pregatit Marc pt gradi (imbracat, spalat, mancat ca la gradi are doar gustare de 10 pe care si aia tb. sa i-o pun eu la pachet). Idem Andrei, apoi iesit afara cu Andrei, pranz Andrei, gatit, curatenie, eventual o mica pauza cat doarme el, mers dupa Marc la gradi, iesit in parc, sau la cumparaturi seara, apoi ritualul de seara x 2, apoi mancat si stat putin cu sotul si gata e vreo 11-12 noaptea.
Pe de alta parte, desi e monoton, stiu ca va veni timpul sa merg la job si ma bucur cat pot de aceasta perioada.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

sper ca acum am reusit
http://community.webshots.com/album/575186252sBZixQ

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput