Goldie Pants - 16
Raspunsuri - Pagina 7
mj_girl spune:
mey nashico ce gps sa-i mai pun ca e pa drum acu da' daca vrei sa scapi de supraveghere i-l pui tu cand ajunge la tine ca esti la jumatea traseului
mey lisa da' tu stii ca ankutza a facut livrarea sigur?? ca vaz ca nu dadu raportu' aci..
purple cred si io ca esti matinala ca vaz ca party nu prea servesti... da' ma rog e bine sa fie cineva si in schimbu' de dimineata multam ca te-ngrijesti da corasonu nostru
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Buna fetele....Mj pachetu` pleaca azi la 4 spre Lisa.Io sunt suparata rau.....un fir de la operatie s-a inrosit si acum am vazut ca a curs ceva de acolo....Mi-e frica , nu mai vreau in sala de operatii .trebe sa dau de dr acum....da` ce ma-sa s-a putut intampla dupa 3 ani juma de la ultima operatie?????Sa vad cum dau de dr....ori la Medsana ori la Pantelimon...trebe sa dau de el .
Va pup.....sunt tare suparata
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
anka sper sa rezolvi repede si sa fie totul bine, iti tinem pumnii!!!!nu te speria, poate nu e foarte grav si se cicatrizeaza la loc, fara complicatii....
lisa
anka77 spune:
Mi-e frica...daca a aparut dupa atata timp clar e ceva acolo .Am sunat la clinica abia pe 12 nov ma poate primi.O sa ma duc la spitalul unde m-a operat, sper sa pot intra la el....vb cu asistenta si ii explic.Asta imi lipsea acum
poze si noi 2
oana_n spune:
anka du-te la spital cu curaj si rezolva repede. probabil e vreun fir ratacit care nu s-a adaptat, si o sa ii dea repede de cap, o sa il faca cuminte si ascultator cat ai zice peste....si se poate rezolva si cu anestezie locala. curaj si nu mai , fii tare si gandeste-te tot timpul la butterflies de ieri!
il trimite si purple pe metal goldie sa te duca in brate daca ai nevoie...si sa te tina de mana, deci tre sa ai incredere ca va fi bine
asteptam vesti bune de la tine.
purple_blue spune:
Anka . Succes. Nu te ingrijora, cine stie ce e. Dar precid nu trebuie operatie
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
anka77 spune:
fetelor.Ma gandeam si io ca poate scap cu o "locala" .Maine ma duc la spital de dimi..
poze si noi 2
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 fetelor.Ma gandeam si io ca poate scap cu o "locala" .Maine ma duc la spital de dimi.. |
Uite vad ca oana zice ca ti-l trimit pe metal..ok . Si il si bate pe doctor daca nu e amabil.
http://i41.tinypic.com/2rp73ib.jpg
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
anka77 spune:
Wow la ce armura are pe el, nu cred ca dr va comenta ceva
Purple de imprumut, promit sa fiu cuminte
poze si noi 2
mj_girl spune:
mey ankutza uite daca vrei poti sa-l mai tii pa BaV o zi , are el grija de tine, poate te face sa te simti mai bine sau poate iti da mai mult curaj
nasica
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !