Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Yaia imi merge asa prost netul ca pana scriu eu un raspuns mai trece o pagina. Chiar 0 sunt si eu la capitolul si sotul meu saracul. Mai stau asa batraneste o data la doua-trei sapt ca-mi pare rau de el. Sper ca dupa ce nastem sa ne revenim

anca16+sideKarla Maria20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ramy77 am vazut ca esti din Mures:) Luni vin la control! sa vin sa te ajut sa muti calculatorul? Eu vin la Capalna si vroiam sa pove cu el despre cezariana mea si dorinta mea de a "plati" o rezerva sa pot sa o tin pe maman cu mine! stii cumva sa imi spui ce preturi se practica prin Mures la cezariene si internari? cum e sectia de nasteri de la spitalul de urgente? mi-ar prinde bine orice info, poate imi scrii pe PM sa nu lungim aici!

Yaya ma inscriu si eu in clubul "deloc". Adica au existat 4 ocazii de la inceputul sarcinii dar hormonii mei au ucis orice dorinta! Pe deasupra sotul meu mi-a marturisit ca nu mai prezint interes pt ca m-a inscris in clubul "muttichen"!:) m-am amuzat copios!:)

Bordeaincavio du-te si cumpara ce iti pica tie bine la sufletel!

Dayanara cum te simti draga mea? Ivan?

Jeni vad ca esti activa azi! pupici scorpiutei!

Ellanik scaunul ala de alaptat are rol si dupa nastere? te legeni in el?:) are vreun sprijin de ii zice scaun de alaptat? Pupici!

Bebe meu face bulburuci si ture de bazin la mine in burtica:)

Gaby

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Yaia mai mult sotul e cum initativa de a da panzele jos, eu mai putin.
Roxana- pai vreau sa am antrenament pt nasterea naturala. Daca la huta huta ma vait cum scot eu catamai bebeul pe acolo. Daca doctora a zis ca e ok , eu merg pe asta, mai ales ca nu am contractii dupa, nu ma doare nimic.
Si ar mai fi ceva. Stiti vorba aia care se spune despre cineva care e nesuferit '' Ca e nefu***''?? E cam asa sunt eu. Asa ca e si pe post de terapie.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Petru mamicile interesate... eu folosesc produse naturiste pe baza de aloe vera, cu o concentratie ff mare de aloe, deci bune si eficiente. In special un spray bun la toate, fara vraja, in special la leziuni externe de orice fel, si ff important pt mine ca spray in gat la cel mai mic semn de disconfort. Si sunt cred 10 ani de cand le folosesc in familie cu rezultate ff bune, caci din pacate parintii mei stau tare prost la capitolul sanatate. De aceea imi permit sa le recomand. Iar doctorul meu de familie de asemeni le cunoaste, le foloseste si le recomenda.
Sa nu credeti acum ca nu folosim produse de farmacie , alopate, si Alex a luat antibiotic, chiar si injectabil, cand a fost necesar. Spun doar ca daca se poate, eu prefer sa le evit..parerea mea

Sanatate copilasilor...

Ioana, 19+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

castelana, felicitari pt baietel!!! cred ca sunteti super fericiti, acu ca stiti ce este! puteti sa decorati cu albastru.

annya, felicitari pt baietel, si pt analizele bune. sa fie sanatos si la termen.

rebiana, multa sanatate, sa te simti mai bine. incearca sa iei concediu de la spital, sau ginecolog. sigur se da pt asa ceva.

alina, multa sanatate Ioanei, si ai mare grija sa nu iei si tu ceva!

wow, jeni, felictari pt miscari! sper sa fie totul cat mai bine, sa iasa bine toate analizele. te pupic.

multa sanatate mamicilor cu copilasi bolnaviori. sa se faca bine repede.

vio asteptand pe bebe 13+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

hai ca ma amuz teribil

hai sa va spun eu cum stau (ca sa ma incadrez in peisaj): primele trei luni, nici nu vroiam sa aud, oricum la ce greturi aveam si ce stare... Ei, acum (de vre-o luna juma') de cand au trecut starile alea urate il fugaresc eu. Saracutu s-a speriat la inceput, a crezut ca am luat-o razna, ca ce-mi venii, normal dupa ce nu mai vazuse de cand am aflat ca sunt insarcinata.
Adica viata noastra este la fel ca inainte, mai cu frica un pic sa nu deranjam fetita.
Nu va stresati, aveti grija si de partenerii vostri nu numai de voi.

Gata, gata nu mai dati cu rosii, am zis si eu

Gabi, sunt activa pt ca ma plictisesc de mor la scarbici. Mi-a amortit fundul pe scaun. Nici chef sa ma plimb prin alte departamente nu am, asa ca stau pe net (activitate ioc - domeniu financiar - e criza dom'le) Astept sa se faca ora 15 sa o iau din loc, sa merg acasa. Sunt la program redus de 6 ore

pupicei

20+ Tamara Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

sa scriu si eu la discutia cu sexul. la mine s-a intamplat asa: la inceput (sapt 5-6) aveam chef, chiar mai mult decat de obicei, era super-ok, nici o problema, dar dupa aia, nici un chef. cum ziceti voi 0. si eu nu sunt genul.... ba de la greata n-aveam nici un chef, ba obosita mereu, vroiam doar sa stau in pat sau sa dorm, in fine ciudata acesta lipsa totala de chef. am incercat, cum se zice, pofta vine mancand... dar cam nimic. acu, ce sa zic, ca Denisa, cam odata pe sapt, pt sotu mai mult, ca mai incolo prin luna a 7-a nu cred ca va mai vedea nimic. oricum, dr mi-a zis ca am liber la sex, daca nu ma doare burtica sau ceva. deci ok ar fi, si nu mi-e teama ca i-as face rau copilului sau ceva, pur si simplu n-am nici un chef. si cred ca se simte la psihic, dar ce sa fac.... cu sila?? nu merge.

vio asteptand pe bebe 13+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Oradea

Hei burtici...

Referitor la mancare... mie mi-e mai foame dupa ce mananc
Probabil ca am acid mai mult... dar mi-e o foame.... de pot manca orice, oricat. Si atunci ma linistesc cu un fruct...

Am o intrebare: voi ce faceti cu constipatia??? Mie cateodata imi ies ochii din orbite si degeaba mananc fructe

Va puuupppppp

Bia, e important sa mananci fructe dimineata pe stomacul gol(si nu banane) si abia dupa 1/2 ora sa bei cafeluta sau lapticu...depinde ce servesti...si apoi dupa inca 1/2 ora sa mai papi altceva la mic dejun...
La mine a functonat!

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Oradea spune:

Babyangel, multumesc pt sfaturi. Am sa incerc toata variantele, pana iese ceva...

Ma gandesc ca si faptul ca sunt asa constipata imi contracta uterul, si de aici pb mele...

Va pup si multumesc.

Bia si bebe 18+

Mergi la inceput