Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
jeni, acum inteleg, cred ca despre clexane e vorba referitor la injectii ; la o eco normala a descoperit ir sau doppler?
atb, uite depinde, eu am de la ivan 2 carucioare unul loola de bebe confort cu manere separate de care agati ce vrei si se pun in toate directiile si nu l.am gasit util deloc, mai ales sa.l conduc cu o mana, fiind manere separate trebuia sa tin mainile pe ambele si altul de la britax romer cu maner gen pierre cardin si ala chiar il conduc cu o mana, iar ca geanta se poate agata cea care vine cu caruciorul
cred ca e chestie de gust si cum iti vine mai bine, acum referitor la cat de greu e de manevrat cel ales de oana n.am idee, n.a pus mana pe unu niciodata
miria si andria sanatate la fetite, sa se faca repede bine!
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
IOANA - A mea nu haraie in piept, dar am avut destule faze deastea anul trecut.
Eu ii dau acuma asa:
- Panadol
- Nurofen
- Ketof
- Septilin
- Stodal
- Hexoralette
- Sinupret
- Vibrocil
Cand ii haraia pieptul, scoteam Ketoful si ii dadeam Ventolin plus un sirop de tuse expectoranta mai puternic. In rest le pastram pe toate. Poate, daca era mai rau decat deobicei ii inlocuiam Stodalul cu Isoprinosine, care are efect garantat, dar il dau cand e rau.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dayanara spune:
denisa schimba salopeta, ia un numar mai mare sau altceva la schimb
ce face honey?
*andira de fapt nu andria
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Banc:
Erau doua statui pe o alee intr-un parc asezate una in fata alteia. Una reprezenta un barbat, iar alta o femeie, amandoua nuduri. Coboara un inger, le atinge, iar statuile prind viata. Ingerul le zice:
- Drept rasplata ca ati indurat 100 de ani frigul si caldura fara sa va plangeti, aveti 15 minute ca sa faceti ce vreti voi. Se duc ei intr-un tufis si incep sa se auda chicoteli! Se intorc inapoi, dar ingerul le zice:
- M-am gandit sa va mai dau inca 15 minute.
Una dintre statui ii zice celeilalte:
- De data asta facem invers, tii tu porumbelul si ma c*c eu pe el!
20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Am reusit sa citesc tot . andira-imi pare bine ca fetele se simt mai bine. ![]() ioana- of mi-e teama sa si eu o sa patesc la fel cu bunicii. Si eu am fost rasfatata de bunici si profitam de asta , asa ca am de gand sa-i las sa se descurce daca fi-miu o sa li se urce in cap. Eu as fi trimis-o pe soacra cu Alex la gradinita. Ella-ma gandesc serios sa comand sacul acela bleu. Mai imi place si cel galben la 55 Ron dar parca e mai mic. Mai astept pana prin martie sa vad cum e vremea ( sper sa am rabdare si sa nu-l comand sapt viitoare). Ma bucur ca ne inveselesti cu bancuri. O sa pun si eu , dar momentan nu am starea necesara. Oana- sper ca nu e rau vena sparta . Sotul a patit asa, de 2 ori , i s-a umflat mana , invinetit si a dormit cu ea pe perna fara s-o miste vreo 4-5 zile.Jeni- sper sa nu ajungi la trombofilie. Stiu ca ai mai scris, ti-a raspuns Irina . Eu am facut analizele inainte de sarcina si au fost ok , dar tot stau cu inima stransa pt ca mama a avut trombofilie. La fiecare eco intre dr daca bebe e destul de mare.Azi am plecat in fuga pana la supermarket doar cu o bluza pe mine . am luat mai multe decat aveam in plan si a durat ceva mai mult sa le dau jos din masina . Suficient cat sa ma traga curentul . Acum ma doare capul de nu mai pot pe o parte. Asta ca sa vedeti ca prostia doare si doare raaau ![]() ![]() Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Salutare,
sa stii ca si eu am facut analize inainte de sarcina si totul a iesit perfect. "minunea" a aparut de vre-o doua saptamani
Deci, atentie la controalele ulterioare. Eu merg lunar la eco , stiu sunt zapacita. Profit la maxim de abonamentul pe care il am la CMU. Multumesc lui D-zeu ca am fost "lacoma" cu eco 3D/4D , luna de luna. Cum ar fi fost daca mergeam doar la cele "obligatorii"? Bebelina este perfecta, dezvoltata foarte bine . Bine ca au descoperit la timp riscul.
Multa sanatate!!!

20+ Tamara Maria
miria_cristina spune:
LINDAL - In insuficienta de col uterin se recomanda cerclajul, dar numai dupa ce se face o ecografie ca sa se vada exact starea lui sau dupa ce medicul verifica presiunea pelvina, modificarea secretiei si dureri le spate, in cazul in care apar. Deobicei nu se reped la facut cerclaj decat dupa ce iti da tratament si iti recomanda repaus. Adica, trebuie sa eviti orice activiate fizica ce iti solicita mijlocul si zona pelvina. Nu se merge la servici, nu se face sex, nu fumezi si nu faci miscari care sa poata provoca expluzarea, gen impins, zdruncinat, speriat, ridicat, in concluzie sa eviti contractiile abdominale.
Eu zic ca daca stai linistita nu vei avea probleme.
Cu prima sarcina si eu am luat Gravibinon si Utrogestan pana prin luna a 6-a, a 7-a, cand am oprit pe propria raspundere tratamentul pentru ca stiam ca-i fata si nu vroiam sa o masculinizez.
Saracul, barbatul meu, mergea cu masina prin Bucuresti tare caraghios. De pe trotuar daca il priveai ziceai ca-i beat, ca ocolea orice groapa numai sa nu ma zgaltai si masina parea ca merge in zig-zag.![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
irinabobe spune:
jeni eu fac "minunile "de injectii de la 6 saptamani, despre clexane e vorba. nu e chiar asa rau te obisnuiesti, decat sa mai pierd o sarcina din cauza asta mai bine ma intep non stop. cine ti-a dat tratamentul cu aspirina dr uscatescu sau alt medic? oricum e bine ca ai observat la timp si tii sub control povestea.
lindal si mie mi-a zis dr ca am col scut, dar nu mi-a recomandat cerclaj, doar duphaston, magneziu, no-spa si scobutil la nevoie, repaus in pat fara cumparaturi, efort bla bla, si pe scaun in pozitie de 40 de grade.
rebiana imi pare ca nu te simti ok dar sper sa iti revii curand.
castelana bafta pentru baietel sa fie sanatos si sa iti aduca bucurii!
babyangel
.
ioanaa28 spune:
miria cristina, Ioana, s celelalte mamici cu copilasi bolnaviori, chiar nu ma pot abtine cand am vazut cate madicamente dati copiilor...in sensul ca eu va recomand produse naturiste, si ca preventie , si ca tratament, in cazul in care nu sunt forme grave.
Vreau sa spun ca eu am asa ceva in casa si le folosesc cu succes.De cand a inceput gradi si la Alex in grupa au fost toti copilasii cu probleme, asa ca si al meu. Adica vreo 3 zile a fost regusit , apoi, avea nasucul infundat, de vreo 5 zile a tusit tare urat dar, am tratat totul din prima faza cu astfel de produse naturiste, plus ceaiuri cu miere si lamaie, si am scapat de toate. Acum si tusea e pe duca.
Nu as vrea sa spun ce folosesc, ca sa nu fie considerata reclama, dar pt cele interesate...gasim cumva o modalitate. Chiar si pt bebei, sunt ff bune.
va pup pe toate..multumesc si pt sfaturi in privinta socrilor, nu mai nominalizez ca nu vreau sa monopolizez sapatiul...

Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
honeybaby spune:
Mai vroiam sa spun ceva la subiectul catel.
O prietena veterinar, mamica si posesoara de catel mare si latos - Terra Nova nu reconadata tunsul cainelui cand vine bebe.
Un fir de par scurt e mai usor de inhalat decat un fir de par lung. Firul de par lung il vezi mai usor.
Spun asta ca discutati despre catel cu parul scurt sau lung.
Eu am catel cu parul lung. Shih-tzu nu naparleste, in sensul ca nu-mi schimba tot parul ca majoritatea cateilor cu parul scurt, isi schimba doar puful de la baza. Au doua tipuri de par, un fel de puf si par ca si noi.
Am avut Teckel, par scurt, dar cand naparleste tot atat de mult par ii cade ca si unui catel cu parul lung, numai ca e mai greu de observat.
Cand vreti sa luati un catel e bine sa il luati dintr-un cuib de unde aveti posibilitatea sa vedeti parintii. Nu aveti idee cat de mult seamana la comportament puii cu parintii. Nicodata sa nu luati un catel care se repede la voi in timp ce manaca, sau e agresiv in orice alt mod, mai ales cand aveti copii mici in preajma. chiar daca e pui, nu se va schimba.
Mai vorbeati de bichon maltez. Eu am renuntat la bichon pt ca este un catel galagios, latra si iar latra. Poate ca nu sunt toti asa , dar eu nu am vazut altfel. Iar parul la bichon este foarte subtire, se incurca groaznic.
Eu am fost fan catei de talie mare , pt ca sunt mai blanzi si mai rabdatori . Pana am descoperit Shih-tzu
, sunt niste catei mari intr-un corp mic. Sunt calmi, neinfricati si foarte calculati

.
Ella- tu ziceai parca se Setter ??? Cand iti iei sa ma anunti ca ne facem soacre. Honey e fascinata de cateii mari in special de Setteri. Sotul a avut unul.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
kossir spune:
Buna dimineata,
Vin si eu cu cafeluta si ma asez la recuperat, ca ieri dupa amaiaza ati fost harnicute tare. Am mai citit in diagonala, asa ca mai raspund ceva, apoi trec la aprofundat
.
Castelana, waw, felicitari pentru "cuculet". Simteai tu ceva!! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna. Si acceptam cu drag floricica de la cavalerul tau 

La caine ne-am hotarat la un caniche pitic incrucisat cu un york. E greu de gasit aici un caine asa cum vrei. Pentru ei toti cainii de rasa mica sunt caniche. Iar cei foarte putini de rasa pura, sunt foarte scumpi. Oricum pe noi ne intereseaza un prieten nu neaparat pur sange.
Andira, sanatate Irinei
, si ai grija sa nu iei ceva de la ea, sau sa luati toate 

Bianca, bine ai venit, sarcina usoara si la termen. Cred ca ai nevoie de repaus foarte mult, daca nu total. Dr. ce ai zis? Scrie mai repede primele 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem la timp, ca sa-ti raspundem in timp util.
Ellanik 

.
Diana, ce mai faci? S-a oprit hemoragia? Te asteptam cu vesti. Sanatate multa 

Rebiana ai vesti? Poate pana ajung la sfarsit citesc despre tine. 

Va las, merg sa mai citesc si revin 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar