Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Anca_yari tu sa nu asculti ce zice Oanka ca ea e gravida si mai e si in pofte de clatite (GLUMA).Ea voia sa ii scrie Ioanei .
Sa va spun ceva despre mine si asta o sa va rog sa o tineti minte cat suntem odiseiace :eu foarte des fac glume tocmai pt ca mi se pare ca avem parte in viata asta de prea multe belele.Cand voi vorbi serios in privinta cu vreo intamplare o sa va anunt.Pana atunci, lucrati si voi cu imaginatia si hai sa ne ranjim toate.Mie supararile imi trec repede.E drept ca eram ofticata ca eu mi-am imaginat o faza tare haioasa numai ca ...am dat cu bata-n balta.Data viitoare anunt spunand ca e gluma(ca mai sus).
Oricum nu aveam de gand sa plec ca io aici ma simt ca la mine acasa si cu voi imi impart si eu clipele...
Cat despre sexul in sarcina, stiu ca nu este interzis dar atentie!sperma contine agenti care dau contractii uterine.PLus ca decat sa fac "batraneste" asa cum a zis dr...mai bine .Stiti cum e decat sa-i duc grija mai bine ii duc dorul.Oricum sotului ii este teama sa nu pateasca ca in bancul urmator:

Un cuplu in timpul sarcinii au facut dragoste cu frenezie cele 9 luni.Cand sa se nasca bebe, doctorul atent la ce face,cu nasul in "doamna" se trezeste ca bebe scoate capu si intreaba:
-Bha!Care-i tata?
Ta-su repede voios:
-Eu!
La care bebe ciocanindu-l cu aratatorul in frunte il intreaba :
E bine mha?E bine?
Acu bancul trebuie si aratat dar intelegeti voi.Merg sa vad "Anatomia lui Grey" .

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor mii de scuze ca nu am putut citi nimic din urma dar sunt asa de ametita de abia vad patul.
Experienta de astazi nu a fost deloc buna... din pacate. In primul rand ca, desi am ajuns in spital la ora 7, abia in jur de 11 a inceput interventia; statusem deja doua ore intr-o sala de travaliu singura, uitata de lume. Am sunat dr si i-am spus ca nu mai pot sta nemancata si ca mi-as dori sa scap mai repede de cerclaj.. Cred ca am indispus-o dar, sincer, m-a durut fix in spatele casei. Slava Domnului ca mi-a facut anestezie generala ca deja ma treceau fiorii revazand sala de nastere... Pe la 11 si 20 eram gata insa mi-am revenit din amorteala in jur de 12. Initial toate bune si frumoase dupa care a inceput anestezia sa aiba efectele ei aiurea, ameteam la cateva ore dupa incat abia m-am imbracat sa plec acasa. M-a durut si inca ma doare colul cerclat... suportabil dar doare, plus ca am si sangerare. Normale 'or fi toate dar dupa cum a decurs ziua parca mi se par hiperbolizate.
Ideea e alta... mi-au dat fisa de externare insa nu si concediu medical macar cateva zile. Asa e normal?? Trebuie sa merg la dr de familie sa-mi dea el in functie de ceea ce vede pe fisa?? Habar nu am si dr nu mi-a zis nimic.. nici n-am apucat s-o intreb pt ca, obosita dupa doua cezariene, a plecat fara sa-mi spuna mare lucru (thumb down!!!)
Daca e cineva care stie, rogu-te dumireste-ma!
fetele!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Anca_yari tu sa nu asculti ce zice Oanka ca ea e gravida si mai e si in pofte de clatite (GLUMA).Ea voia sa ii scrie Ioanei .

20+George-Theodor

asta a fost tare de tot, acum mi.am dat seama ca oanka a confundat si i.a zis lui iari saplece la mama parca :)))))) m.am spart de ras asa cu zgomot

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, imi pare ine ca ai scris, ma gandeam la tine! nu am idee daca e normal sa sangerezi dar de exemplu la controlul pe masa din luna 34-35 eu am sangerat un pic, nu mult
mai o fata aici cu cerclaj, imi cer scuze ca nu am retinut...poate ea stie mai bine
nu stiu cum e cu concediul dar sigur n.ar trebui sa te duci la munca mcar cateva zile sa stai in pat linistita

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Oanka daca te superi vin la tine si te iau de mot si-ti fur si clatitele.

Rebiana, in alta ordine de idei,habar n am ce trebuie sa iti dea insa parerea me este sa incepi sa stai acasa si sa iti iei medical.E natural(la ce animal se prezinta a fi) ca medicul ginecolog sa faca fite...nu stii niciun alt ginecolog sa iti dea conediu cu internare?Sa alternezi pana la vacanta de iarna cu medicalul.Hai ca la inc lui nov e vacanta si mai e putin pana atunci.Dupa , raman vreo 47 de zile (parca aveam aceeasi varsta de sarcina) pana la Craciun ceea ce inseamna un medical de la med de fam, o internare urmata de 21 de zile de medical si inca un medical.Parerea mea.
(asta a fost serioasa)

Anca_yari gata bagajul?(gluma)

20+George-Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Hai ca am avut de recuperat, nu gluma. Ieri n-am intrat deloc din cauza unei pacatoase de migrene, azi mi-am revenit si de pe la 11 tot citesc.
Ella, mi-a stat inima-n loc, dar ma bucur ca ai revenit! Scrisoarea III mi-am salvat-o in calc sa o citeasca si sotul maine.
Castelana, felicitari pt. putzulica!!! sa va bucurati de el in fiecare clipa a vietii voastre!
Oana, scuze ca nu ti-am scris ieri, n-am intrat deloc pe calc. Hainele de la Toria ce le iau eu de la atelier sunt nitel mai ieftine pt ca... ma cunosc cu patroana... Dar oricum, nu-mi face f mari reduceri, acolo, un 10 ron pe produs. De data asta nu mi-am luat inca nimic fiindca am ramase de la prima sarcina: 3 perechi de pantaloni, 2 camasi, 3 sarafane, nici nu cred ca mai iau mare lucru, plus multe altele luate din alte parti.
Set din-ala de 3 body-uri la 50cm am luat si eu din Auchan.
Cat despre caruciorul pierre cardin... hmmm... arata frumos dar... ai incercat sa conduci unul? Manerul acela intr-una e un cosmar, iti ingreuneaza f mult condusul, plus ca nu poti sa-ti agati poseta ta, si nu o sa il poti conduce cu o mana (de ex cand vrei sa vb la tel). De aratat, arata f bine, si cadrul metalic pare f solid, dar... cumnata mea si-a luat unul si ii pare atat de rau de alegerea facuta. Am incercat si eu sa-l conduc pe al ei si mi s-a parut f greu. Sa nu-l iei de pe un site dupa poze, musai sa-l vezi si sa-l incerci. Bine, al ei e din-ala al carui maner se rabateaza dintr-o parte intr-alta care e f nasol, al tau ziceai ca nu e, macar atat. Nu vreau sa te supar sau sa te demoralizez, caruciorul acela arata f bine insa... e f greu de condus... si cum ziceai ca nu stai bine cu spatele... mai bine mai gandeste-te, eventual cauta pe cineva care sa aibe unul si plimba-te cu el vreo 10 min cu copil in el. Nu de alta, dar il iei pt. 2-3 ani de zile si ar fi pacat ca la atatia bani sa-ti para apoi rau. Stiu ca chiar atunci cand au inceput discutiile despre carucioare am postat si eu un mesaj lung, in care spuneam NU tocmai acestui carucior, sunt multe neajunsuri la el, daca mai ai timp si chef, cauta din urma. Pupici, si sper inca o data ca nu te-ai suparat.
Ioanact, vazut pozele din Iasi. Sunteti o familie binecuvantata!
Freedelia, si pozele voastre le-am vazut, frumosi copii ai!
Vladimirescu, bafta la amniocenteza!
Kossir, spor la cautat catel, sa dea DD sa faceti alegerea cea mai buna!
Rebiana, nu stiu ce sfat sa-ti dau decat sa stai la pat, sa eviti orice efort si... bine ca ai scapat in cele din urma! Or sa dispara si durerile, ai sa vezi!
Anca_iary, bine ai venit! Sper ca nu te-au speriat fetele astea prea tare de n-ai mai scris!

Fetelor, tin sa va anunt ca si eu am simtul umorului destul de dezvoltat (in zilele mele bune), asa ca nu ma bagati nici pe mine in seama daca aveti vreo zi mai nasoala iar eu ranjesc pe-aici ca un dracusor din-ala sadic.
Banc:
"Ion (ala din Ardeal ), la maternitate, dupa ce o nascut Maria, sta afara fiindca nu e ora de vizite si vorbeste cu Maria care e la geam:
- No, Marie, ce-avem, baiat ori fata?
- Baiat, baiat ii, Ioane.
- No, si cu cine samana baiatu', Marie?
Apoi ma Ioane, degeaba iti spun, ca nu-l cunosti."

Eu si acuma cand ma mai intreaba cate una cu cine seamana Nicholas le zic ca degeaba le spun cu cine, ca nu-l cunosc. Si tati stie bancul si nu se supara, ma stie cat sunt de dilie de cap.

Adriana 18+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

BUNA DIMINEATA!
dragele mele multumesc mult de tot pentru urari, ma fac soacra mare si-s tare mandra ca voi fi mami de baiat, am "promis" si eu si sotul ca al 2-lea va fi fetita, asa facem o pereche.
Am citit aici... romane fetelor, nu gluma, 2-3 capitole noi, e greu sa tin pasul cand am activitati, toata ziua cam umblu, in fine nu-s acasa, iar seara il insotesc pe sotul meu, sau avem musafiri acasa ca nu am nici-o putere de a mai sta la calc.
V-am spus ca am multe activitati si de fapt imi plac toate si daca ma si simt bine, de ce nu?
Cu bebe meu e tot bine, dr e foarte multumit si drept care ne vedem iar la fil peste 4 saptamani cand avem 20 de saptamani.
Asta ma linisteste si imi da o stare de zbor.
Incercam in trecut sa va insuflu si voua voia buna, fiti mai optimiste si mai vesele, nu va mai panicati sau suparati inutil.
Starea de spirit este extrem de importanta si mai bine sa razi din toti molarii decat sa fii "trompeta" toata ziua.
Si eu sunt la prima sarcina, prima experienta, nu stiu mare lucru cu ce se mananca, incerc doar sa ma informez si sa interpretez corect informatiile, ca daca citesti orice carte unde scrie de probleme ce apar sigur ai toate simptomele. Asa ca e bine ca sa discutati cu medicul, sper sa aveti unul bun sau mai pregatit (ca si bunul asta e subiectiv, nu?) ca sa fii vazut ceva cazuri la viata lui profesionala.
Deci, stiu ca vb la general si nu se intelege nimic, dar fiti mai linistite si senine, e o perioada unica in care trebuie sa zburam, lasati-i pe ceilalti (daca puteti) ca-s maestrii la pus bete-n roate se stiti.

Capul sus si burtica-nainte si zambiti va rog, ha ha ha ha (va mai amintiti cantecul?eram eu micuta deci are peste 30 de ani...)
Sanatate va doresc, ca asta-i tare importanta si bebeici sanatosi la termen!!!

va pup si o zi buna!!!!!

castelana fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Io bantui pe aici ca nu am somn.Mi-am culcat puradelul scump, am nanit cu el 2 ore, si apoi dins enin m-am trezit, asa ca m-am apucat de spalat vasele ramase de la cina, de strans niste jucarii de prin living room, si acum am sa asez niste haine prin dulapuri.Ce ti-e si cu insomniile astea.Si am enerveaza sa stau in pat fara sa dorm,si sa astept si sa tot astept sa mi se lipeasca ochii.
LINDAL, da eu sint din Iasi, iar pe doctorul Aursulei il stiu bine.Pe vremea cand eu eram acasa,stiu ca isi trata cu mult respect toate pacientele, era gentil si profesionist.PE acea vreme il recomandam cu incredere.Acum pt ca is rupta de mediul medical iesean nu mai stiu sa mai zic nimic, si nici nu mai bag mana in foc pt oamenii pe care ii stiam, pt ca viata e plina de surprize.
KOSSIR, tu cand mergi la echo? Ca uite mi s-a pus mie o pata pe creier cu tine, si is curioasa de mor ce vei avea.Cat despre catel, te admir pt curaj.Pe de alta parte daca ai promis copilului e cam greu sa nu iti tii cuvantul.Noi de cateva ori am zic cate ecva la Bianca si apoi nu am facut, si asa tare s-a suparat micuta( isi aduce aminte tot ce i se promite), si am jurat ca nu mai promit nimic decat daca is sigura ca implinesc, pt ca o fac sa sufere prea mult si isi si pierde increderea in cuvantul nostru.
BORDEANCAVIO.... cred ca ideea cu cel de al 3 prunc, e doar un vis cu ochii deschisi.Nu ma vad in stare sa cresc 3 copii, pt motivul ca nu stiu cum sa ma impart,si ca eu din fire nu-s prea organizata.E drept ca mi-as fi dorit 2 fete, dar daca Cerul mi-a dat 2 copii sanatosi e mai bine decat orice plan al meu.Si vreau sa ii cresc frumos....
IOANA, legat de bunici cred ca tre sa iti impui punctul de vedere.Eu am 2 ex.Unul e tatal meu pe care il iubesc de mor, sufar daca il supar, si totusi cand a fost vorba de copilul meu a trebui sa mi se supuna.Bianca mea de beeb a fost grasana, si pe la 1 an jum 2 era un dolofanica( deci nu diforma,sau obeza nicidecum).De aceea evitam sa ii dau pre mult fainos, ma axam mai mult pe fructe si legume.SI tata ii mai dadea pe ascuns biscutei... asa m-am suparat cand am vazut, si am avut un mini razboi cu el, nu i-a convenit, dar apoi a facut ca mine.Si al doilea e soacra mea, care e drept o vedea rar, insa cand o vedea o tinea numai si numai in brate, nu ii lasa deloc independenta, si ea statea o zi iar eu munceam o saptamana sa o repar pe fii-mea.Si la fel am avut meci, si mutle neplaceri dupa.Apoi s-a dat brazda.... tu stii ce vrei sa cresti, si tu faci regulile.Asa cum spune si ELLA , asta e doar parerea mea, si nu o impun nimanui.
Ma duc sa imi caut o cucuvea de companie pt restul orelor de insomnie si voua sa doresc o zi ocrotita.

Stefanna mami de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pentru ca n-am somn intru si eu nitel sa citesc ce-ati mai scris, ca ieri am fost mai scumpa cu aparitiile.

REBIANA - Dupa cerclaj ar fi trebui (si era mai simplu), ca medicul ginecolog sa-ti fi recomandat concediu medical. Se da si inca destul. Ti-l poate da si medicul de familie, dar asta inseamna sa-ti scada din numarul de zile alocate prenatalului, pe care are el dreptul sa le recomande.
Eu, una, nu inteleg de ce cand s-a scris biletul de externare n-a scris si un concediu.
Oricum, sa stai in pat cateva zile, in nici un caz sa iesi pe vremea asta si sa mai stai si in picioare.

In legatura cu cerclajul:

da, este normal sa ai vreo 2-3 zile sangerari usoare, poate numai cateva firisoare de sange pentru ca se coase colul.
Apoi, obligatoriu sa respecti recomandarile facute de medic, adica sa nu stai mult in picioare, sa nu urci, sa nu faci sex, sa nu stai in fund prea mult timp pentru ca apasa pe col.
Cred ca, si tie ti-a zis de ele. Plus, medicatia de rigoare.

Lasa ca va fi bine!

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata burtici,

vad ca ne tot inmultim...foarte bine ca asa trebuie

AncaYri si Bia va spun si eu bine ati aterizat in odiseea burticoaselor de prunci pretiosi Sa aveti niste prunci cuminti care stau la mami in burtica pana la 40 de saptamani

Felicitari Sensibila pentru "falfaieli"..Si eu il simt in fiecare zi, dar imi mentin parerea ca e cam puturos sau puturoasa

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput