Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Ellanik

Cat despre faza cu cateii: CLAR FACATURA! Mie imi plac beagle`ii de nu mai pot! sunt destepti, atenti, frumos colorati, activi si nici nu sunt prea mari sau prea mici! Bichonul e frumos, dar se face ca porcu de murdar in prima balta! si nu mai arata de nici un fel, alb noroios!:)

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Gaby eu am un beagle tricolor si are 11 luni...e superb!

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Buna fetelor!
nu dati cu rosii, stiu revin dupa ceva absenta, dar cu stiri bune!
Avem baiatttttttt!!!!
Azi s-a confirmat si ne-am bucurat fiind in parametrii: aprox 12 cm si 161 g!
va pup si revin maine, sunt foarte alergata in perioada asta cu o mie si una de activitati, va povestesc eu.

va pup si nu va suparati pe mine ca am absentat.
o floare primiti? orhidee de la cavalerul meu primiti?

castelana fericita 16+

Felicitari "soacra mare" Sa fie sanatos si cumintel...hai ca astept variantele de nume

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare mamici scumpici . azi am fost cam obosita dupa petrecerile din ultimele 2 zile, dar am recuperat dupa amiaza dupa un somn profund de 3 ore. sper sa mai pot adormi la noapte, caci nu mi-as dori sa ajung iar la numarat oite pe la numarul 34834738474389
va multumesc din suflet la toate cele ce mi-ati sarit in ajutor cu raspunsuri la intrebarea mea legat de ceaiul verde. doar ceai verde aveam in casa si dupa o inghititura am renuntat. azi m-am proviozonat puternic cu ceaiuri si nu voi mai ramane in pana. multumesc mamicilor bordeancavio, ellanik, oanaiacovita, honeybaby, ioanact, gabyhila pentru raspunsurile prompte (m-a amuzat f tare bancul cu batraneii in rai)

ellanik iti multumesc in plus pt retetele de papica si mi-a plouat in gura la gandul caltitelor, asa ca acum sotul e in bucatarie executand pofta . trebuie sa recunosc ca mai sunt si rea cateodata, ca nu mi-e pofta de ceva anume, dar iispun numai ca imi doresc o anumita mancarica si saracul se da peste cap sa execute. ideea e ca m-a anuntat ca dupa ce nu voi mai avea burtica vrea si el sa fie insarcinat vreo 3-4 luni . tu esti o scumpa ella si cred ca toata lumea gandeste ca mine, mai ales ca n e aduci zambetul pe buze la toate. as fi mahnita sa nu mai apari pe aici. te asteptam sa iti treaca supararea. e faza ca eu am gustat gluma din postarea ta si cred ca si linda a inteles asta. gata, sa nu mai avem discutii de genul acesta, ca doar suntem fete mari. un pup mare si pt tine si pt puiul tau
vladimirescu mult succes la amnio. imi permit sa iti dau un sfat, dar sa nu dai cu rosii . sa ai mai multa grija de tine si sa te gandesti ca porti si un spiridus in burtica acum. si eu sunt f agitata din fire si mereu activa, dar de cateva luni m-am detasat usor de f multe activitati chiar daca ma roade sa ma bag in cateva. fluturasul meu e cel mai important in viata mea acum. probabil iti cunosti limitele si stii ce rezistenta ai, dar toate sindrofiile se aduna si tot noi le tragem mai pe urma. iarta-mi indrazneala de ati da acest sfat . tu faci cum consideri de cuviinta

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
20+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am reusit sa citesc tot .
andira-imi pare bine ca fetele se simt mai bine.
ioana- of mi-e teama sa si eu o sa patesc la fel cu bunicii. Si eu am fost rasfatata de bunici si profitam de asta , asa ca am de gand sa-i las sa se descurce daca fi-miu o sa li se urce in cap.
Eu as fi trimis-o pe soacra cu Alex la gradinita.
Ella-ma gandesc serios sa comand sacul acela bleu. Mai imi place si cel galben la 55 Ron dar parca e mai mic. Mai astept pana prin martie sa vad cum e vremea ( sper sa am rabdare si sa nu-l comand sapt viitoare). Ma bucur ca ne inveselesti cu bancuri. O sa pun si eu , dar momentan nu am starea necesara.
Oana- sper ca nu e rau vena sparta . Sotul a patit asa, de 2 ori , i s-a umflat mana , invinetit si a dormit cu ea pe perna fara s-o miste vreo 4-5 zile.
Jeni- sper sa nu ajungi la trombofilie. Stiu ca ai mai scris, ti-a raspuns Irina . Eu am facut analizele inainte de sarcina si au fost ok , dar tot stau cu inima stransa pt ca mama a avut trombofilie. La fiecare eco intre dr daca bebe e destul de mare.

Azi am plecat in fuga pana la supermarket doar cu o bluza pe mine . am luat mai multe decat aveam in plan si a durat ceva mai mult sa le dau jos din masina . Suficient cat sa ma traga curentul . Acum ma doare capul de nu mai pot pe o parte. Asta ca sa vedeti ca prostia doare si doare raaau

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!

oanaiacovita multumim pt noul capitol!
Sa fie un capitol numai cu vesti bune, si sa incepem saptamana cu bine.
Vladimirescu asteptam sa vii cu vesti bune de la Geneva.
briza_marii Felicitari! pt miscarile bebesului.
ate_09 multumim mult!
greenfrog succes maine la ecograia de morfo fetala. Sa ne aduci vesti bune.
Lindal eu am trimis mesaj inainte sa plecam..cu cine m este din Iasi..nu stiam ca esti din Iasi, abia cand am ajuns acasa si am inceput sa recuperez ce ati scris am vazut mesajul(ele) tau si am vazut ca esti din Iasi.
Imi pare sincer rau , eu as fi vrut sa ma intalnesc cu m multe fete.
kossir multumim pt si pt faptul ca ai admirat pozele noastre si ca ti-au placut.
Bojdeuca lui Creanga este in Iasi..nu ati vizitat Iasi-ul doar Bojdeuca?
Casa bunicii e f veche, si mie place f mult, mai ales ca are si prispa..
anca_iary bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Ioana noi am vizitat bojdeuca la Humulesti. Mai e alta????????? Habar nu am!!!!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

dayanara multumesc din suflet pt compliment ca arat bine in pozica cu Ioanact. din pacate eu nu arat ca un manechin si dar ma simt f bine in pielea mea, miniona cum sunt. cand m-am vazut cu ioanact eram si obosita si f infrigurata, dar fericita ca am putut intalni niste oameni minunat cu suflet deosebit(alina,parintele sau si ioana micuta)
miria_cristina ma bucur ca ai ajuns la Ghighiu. e o manastire preferata de multe vedete caci e si f aproape de bucuresti. pe acolo mi-am petrecut eu vacantele de vara din studentie. am niste prietene ce sunt acolo de multi ani si mergeam mereu sa le ajut la treaba vara. ma gandesc cu dor la acele locuri. Sa stii ca si eu am fost la Cuvioasa Parascheva, dar am preferat sa stau la rand cu parintele meu. am stat amandoi cateva ore, caci a mers rapid randul. noi am avut timp caci eram de pe loc si nu eram presati de timp, dar unii pelerini sunt de inteles in functie de starea de sanatate, daca au copiii mici etc

Lindal poate ne vedem intr-o zi daca esti si tu din Iasi. daca nu mentionai asta nu cred ca observam, caci stau cam prost cu atentia in ultima vreme . ai grija de tine si las-o mai moale cu . eu de asta am preferat sa stam cumintei pana acum. sotul vad ca inca nu zice nimic dar am primit avertismente destule ca isi ia revansa. iertare ca spun prostii la ore tarzii

oanaiacovita mamica dulce cu ingeras in burtica, asa a patit si sotul meu acum cateva luni. nu a tinut vata aia cu alcool apasata si in urmatoarele 5 minute a avut o umflatura vinetie ca o nuca si il durea f tare. intrase in panica si ma sunase ca a plecat la urgente. aia de acolo au ras de el pt ca cica se mai intampla asa ca s-ar fi spart o vena. i-a trecut umflatura respectiva dupa 2 zile si tinea gheata cat a stat in casa. felicitari pt hainutele minunate pt pui si pt tine, dar si pt patut

michelle_sf sunt in aceiasi situatie cu tine cu mutatul si te inteleg perfect. sa le asezi pe toate in liniste caci nu sta nimeni cu arma la spate. eu ma duc zilnic cate o dura de bagaje si stau frumos pana le asez, ziua urmatoare mai duc cate ceva. urasc sa le duc pe toate odata si sa stau printre bagaje. spor la treaba, sa te odihnesti cand obosesti si sa fiti fericiti in casa noua

rebiana am fost azi cu gandul la tine. sa ne dai de veste cand poti sa ne spui cum esti. repaos total si nu ridici nici o paine. multi, multi pupici si sa asculti ce spune dr

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
20+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

ramy succes pt sfarsitul lunii cand vei afla ce porti in burtica. si eu merg la eco pe 30 oct si am inima cat un puricel sa nu fi crescut ceva intre timp fetitei mele si sa imi schimbe planurile , dar ce va fi tot al meu pui iubit va fi . imi pare rau ca trebuie sa stai la pat, caci am stat si eu primele 3 luni preventiv, si cam am rupt patul in 2(la figurat dragele mele caci aveam 43 kg pe atunci). sa citesti cat poti de mult, tv, filme bune, rogi pe sot sa stea cat mai mult langa tine sa nu te plictisesti si sa te binedispuna. eu recunosc ca in perioada aia cat am avut mult mai multa grija de mine am fost f f f fericita ca am putut comunica cu sotul meu si avea rabdare sa ii fac capul calendar cu toti fluturii mei
castelana felicitari din toata inima ta pt baietel. ciocnim un pahar de bucurie? . nu mai tin minte ce anume iti doreai sa ai? dar tot ce conteaza cred e ca ne dorim sa fie micutii sanatosi. multumim de floricele. eu primesc cu drag o orhidee de la tine, chiar daca floarea mea prefereta e liliacul . esti cam ocupata in ultima vreme caci intri mai rar pe aici. si tu stii ca erai raspunzatoare cu ridicatul moralului. speram ca esti bine si ai grija de tine

anca_iary asa cum te-a mai sfatuit o mamica de aici, parerea mea e ca ai face f bine sa iti faci un bagajel si sa te muti undeva o perioada sa te linistesti. e greu ce e drept sa pleci de la casuta ta, dar ideea cu parintii tai ce iti spune? ce daca sunt mai departe? decat sa stai cu o scorpie care sta la panda sa te atace nu mai bine inlaturi insectele?ia o decizie inteleapta sa fie spre binele tau si al puilor tai

fetelor m-am intins la vorba dar mult mi-am dorit sa spun cate un cuvant la mai multe mamici. eu fac rar asta caci rare sunt momentele in care sa nu gasesc ceva de facut prin casa. dar va citesc mereu si notitele mele se imbogatesc de la voi. in curand imi fac trusa de prim ajutor completa, caci cea pe care o am e pt adulti si de acum se schimba situatia.
va pup pe toate si sper sa nu fi suparat pe vreo una dintre voi. salut toate mamicile de la odeseea noastra si sa fim cu totii sanatosi.

20+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

kossir in Humulesti, Ion Creanga s-a nascut dar a locuit si in Iasi, cartierul Ticau. Uite aici m multe detalii.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Lindal,jur ca nu am avut nici cea mai mica intentie de a te ironiza ba dimpotriva, vazand ca esti stresata de subiect am incercat sa destind putin atmosfera sperand ca vei intelege gluma mea.Eu sunt o fire tare glumeata incercand sa fac din orice o gluma.Poate asta m-a ajutat sa trec peste multe.Regretul meu referitor la internet este ca nu transmite si intonatia vocii sau mimica.Imi cer scuze .Chiar nu am avut nici cea mai mica intentie sa te lezez.
Castelana sa-ti traiasca flacaul!Ma gandeam eu ca baiat o sa faci.

Pentru ca gluma mea a fost inteleasa aiurea ma retrag si o sa evit sa mai scriu ca sa nu produc mai multe ...probleme.Destule au gravidele pe cap ca sa mai vin si eu! Va urez toate cele bune.Tuturor!

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Ellanik, acum vorbesti prostii, scuze. Cum sa te retragi pentru ca ti-a fost inteleasa prost o gluma, de catre o persoana. Care era si suparata, speriata, sau mai stiu eu ce. Si noi?????????? Cele 100 si ceva?
Hai ca inveselesti zona toate te citim cu drag.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

kossir in Humulesti, Ion Creanga s-a nascut dar a locuit si in Iasi, cartierul Ticau. Uite aici m multe detalii.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Da Ioana, m-am lamurit, merci. Eu am vazut bojdeuca unde s-a nascut. Superb, am ramas impresionata. Si am gasit si poale-n brau acolo la poarta, vindea cineva . Mama, ce-am mancat!!!!!!

Mergi la inceput