Incepem scoala 2010 -2011 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Si noi intentionam sa incepem scoala la toamna, doar ca nu suntem prea hotarati. Nici macar la scoala nu m-am decis, oscilez intre scoala 10 si 11. Am tot cautat sa citesc pe forum despre scoala 10, imi amintesc ca a fost mai demult o discutie. Daca stiti ceva despre asta va rog sa imi ziceti si mie.
Nu ma gandisem ca trebuie deja sa ma duc sa vorbesc de inscrieri, dar o sa dau o raita saptamana asta. Unde ar trebui sa intreb? La secretariat? Ar trebui sa ma duc cu o atentie deja?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
sorana spune:
La secretariat Roxana. Daca vrei doar sa intrebi cand incep inscrierile si una-alta despre conditiile oferite de scoala nu-i nevoie de nicio atentie. daca vrei o recomandare de vreun fel n-ar fi rau sa iei o cutie de bomboane.
Sorana si Monica (7 ani)
claujro spune:
Neoficial inscrierile au inceput deja. Puteti lasa la secretariat "dosarul" partial, urmanda ca apoi in perioada de inscrieri si la vara sa duceti restul actelor.
Mara si Matei
alinkav spune:
Ieri sotul l-a inscris pe baiatul la scoala, si dosarul continea asa: fisa de la gradi(o primesti de la gradi), copia certificat de nastere al copilului, copia buletine parinti, si adeverinta de la medic de familie, si evident cererea.
Am optat pentru o invatatoare, au scris numele ei pe dosar, si au spus sa venim la toamna cu fisa completa de la gradi(presupun ca va ma fi una). Desigur ca nu am sa astept atat, si ma voi duce in martie sa mai aflu noutati. As vrea sa fiu 100% sigura ca va fi repartizat in clasa acelei invatatoare.
Cam asta ar fi. Nu am avut dificultati, ptr ca apartinem acestei scoli.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Eleni spune:
Buna seara.
Am inscris si eu fata luni la scoala 129, Elena Farago din sectorul 4. Am fost sa intreb la secretariat, am completat dosarul si in aceeasi zi, dupa amiaza am depus dosarul la directoare. Totul civilizat, fara cozi, fara dat nimic, am fost tare placut impresionata.
Ii multumesc Stelei pe aceasta cale ca mi-a dat un PM care m-a trezit, ca uitam sa inscriu copilul, la cate s-au strans in carca mea in ultima vreme.
Am avut emotii ca nu stiam la ce sa ma astept in cadrul discutiei cu directoarea, dar eu sunt o persoana asa de deschisa incat mi-a fost tare usor sa comunic cu dumneaei.
Succes tuturor.
claujro spune:
Am ales fosta sc 191 din Dr. Taberei, actualul liceu Ortodox Sf. Antim Ivireanu. Am deja emotii pt Matei! ![]()
![]()
![]()
Mara si Matei