Incepem scoala 2010 -2011 !!!
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
noi am ramas la optiunea facuta, dar inscrierile oficiale nu au inceput. asa ca asteptam.
o intrebare, gradinita elibereaza un dosar standard? de buna voie si... nesilita de nimeni?
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
sorana spune:
Sper sa nu va suparati ca ma bag. Pentru cele carora vi s-a zis sa va duceti prin martie va sfatuiesc sa mai treceti o tura pe acolo pe la 15 ianuarie.
Pentru ca asa am patit si eu. Adica "veniti prin martie" si noroc ca am auzit la o vecina ca sunt deja inscrieri si am ajuns acolo inainte de sfarsitul lui ianuarie ....
Cristina mh de buna voie si nesilita de nimeni la cererea parintilor
. Pentru ca lucrurile cerute la dosar mai difera si datele de depunere mai difera intre scoli. Asa ca ... Dar stai linistita poti inscrie copilul cu minimum de acte (aviz de la medicul de familie, cerere completata, copii CI parinti) si apoi completezi dosarul cu ce-o mai fi.
Sorana si Monica (7 ani)
clauddes spune:
Buna, fetelor!
M-alatur si eu grupului, fiind indecisa in privinta scolii: 197 sau 172 (Sf. Andrei).
Personal, as prefera 172, pt ca-i mai aproape de casa.
Mi-ar fi de ajutor un sfat, eventual recomandarea unei invatatoare.
alinkav spune:
Buna fetelor!
Si noi incepem scoala in 2010!
Am ales scoala nr.59(Drumul Taberei).
A mai fost cineva la vreo scoala sa vada daca au inceput inscrierile?Sau totusi e inca devreme?Eu oricum ma voi duce saptamana viitoare sa aflu ce si cum, dar ma gandeam ca poate altcineva e mai in tema!
Mai avem si alta "problema"
, inscrierea la gradi a fetei in locul baiatului!(dar aici sper sa nu fie greu
) .
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ingridnen spune:
Maine mi-am propus si eu sa trec pe la scoala 197 (la Piata Norilor) si sa intreb de inscrieri.
Dosarul acela de la gradi ce contine oare ?
Ingrid si Cristi 6 ani si 10 luni
Roxi2003 spune:
Buna ziua,
sunt noua pe acest forum cu toate ca il citesc de aproape un an.
Va rog sa imi spuneti daca cineva cunoaste scoala de langa biserica Bazilescu din sectorul 1.
Anul acesta incepe si copilul meu scoala
Multumesc
ingridnen spune:
Nu am reusit sa trec pe la scoala, asa cum mi-am propus.
Insa m-a sunat o prietena si mi-a spus ca au inceput inscrierile pentru clasa I-a.
Deci maine neaparat caut sa ajung...
Ingrid si Cristi 6 ani si 10 luni
floric_ea spune:
la 197 se fac deja inscrieri - daca aveti scoala in vizor ar fi bine sa faceti o vizita.
Roxi2003 spune:
am trecut azi dimineata pe la scoala (scoala 179 - sector 1)si la secretariat mi s-a spus ca inscrierile incep din 15 martie.
Asa o fi?