Burtici fericite de septembrie-octombrie(226)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Monikus , bine ati venit acasa..sa fiti sanatosi si sa va reglati rapid programul....am vazut poza cu proaspatul bebe iesit la lumina zile...scump si frumos..
Lutoniana, deci sa-ti explic mai pe larg...pe noi ne-a chemat la control la 6 pe amandoua..la mine a mers rapid..la pitica..ma intrebat daca zambeste la mine, daca ma urmareste cu privirea prin camera..a controlat-o cu stetoscopul,ma pus sa o tin de picioare si a ridicat-o in fund de manaunte, controlul mentinerii capului,a pus-o pe pat si ia facut controlul soldurilor.., controlul zonei genitale, controlul palatinului...cred ca cam atat...si ma pus sa-i fac programare la 8 saptamani pentru vaccin(unul intr-un picior , unul in celalat, la 3 luni are la fel vaccin unul intr-un picior unul in celalat , iar la 3 luni are vaccin unul intr-un picior si 2 in celalat picior ).
Cu laptele din ce imi aduc aminte de acu 6 ani (ufff parca a trecut o viata..)dupa o luna parca mi se reglase laptele , adica nu imi mai curgea intre alaptari, puteam sa merg in oras fara sa ma vada lumea ca arat ca o milka cu productie crescuta de lapte...dar acum .
Absorbantele de san am observat ca difera de la firma la firma(unele au bani de lipici mai bun), aventul se lipeste binisor...eu mi-am luat si din alea care se spala de la avent, dar din pacate nu fac fata intre alaptari , se umplu imediat cu lapte...
Iar acu o intrebare pentru o prostuta mare ca mine...cum faceti voi de de la cuvant scris trimite-ti link catre poza, ca mi-am batut capul si am renuntat..nu stiu si nu stiu..help..
Sper sa-ti fie de folos Lutoniana, pupici lui David

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Dana..ce ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti din noua ta postura de mama...abia asteptam poze..Cu alptatul eu am sa-ti zic cum ma invatat pe mine(poate ca deja stiti) , nu stiu daca merge sau nu , la mine a functionat,deci ma-au durut 4 zile sfarcurile dar nu am avut deloc rani la ele ,am folosit si cremea.Am sa explic pe indelete sper sa ma fac inteleasa.Sfarcul se aseaza in dreptul nascului copilului in modul acesta il fortati sa dechida larg gurita, daca nu deschide gurita apasati usor pe barbie, iar in momentul in care vrea sa apuce sfarcul cu gurita larg deschis , apasati sanul in asa fel incat sfarcul sa se orienteze in sus, sa loveasca cerul palatin al bebeului.
Deci sa insistat pe sfarcul in dreptul nascului, obligandu-l sa deschida larg gurita si apararea sanului sa se ridice sfarcul.
Doamne , sper ca ai inteles ca deja , scriu acelasi lucru de 3 ori .
Eu sper sa functioneze , la mine a dat roade...Cu Iulia am avut rani si sange aprope 2 saptamani cu tot cu crema.
Raluk, ati ajuns acasa cred abia astept sa-l vedem si pe printisorul tau.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU

EDIT:Danangie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

bunå dimineata!

Dana bine ai venit acåsucå..de cand am asteptat momentul acesta sa scrii in calitate de MAMÅ..sa simti ceea ce noi simtim de ceva vreme..vå pupåm dulce..

monikus så iti tråiascå bebe Rares Andrei...ce supårici e el cand a iesit de la calduricå din burticå

biaz imi pare rau ca treci prin perioada asta mai grea..eu am avut multe zile de tentativa de a relua lactatia mult spus reluat pt ca nu stiu daca am avut vreodatå lapte mult pt ca daca era venea ea valuri la cat am insistat.chiar am stat zile in care nu imi programam nimik decat mers la toaleta restul facea sotul , mancare si adus la mine,..si ståteam ziua numai cu tzitzile pe afarå si el supårat si eu nimik insistam si iar insistam...nu am reusit si m-am resemnat..nu am reusit sa scot completarea..

Ieri nu am apucat så intru..cum a adormit bondarelul m-am apucat så fac putina curatenie si am facut si papa si apoi relax total cu o baie fierbinte..ieri cica a fost ziua tata-bondar ca am zis ca daca stau prin bucatarie va sta cu el toata ziua si nu va spun ca a dormit de la 12 la 18 cand eu eram gata cu mancarea si proaspåt imbåiatå..Dar a stat cu el pana seara cand mi-a adormit ca eu mai nou m-am apucat så invat pt scoala de soferi ca m-am såturat så am masina in garaj si så nu pot så imi iau copchilu la subrat si så o tai la plimbari mai departe de caså..mereu tb så fie si sotul ca deh cineva tre så si conduca masina

Azi am avut din nou intalnire de grup de data asta la biblioteca din zonå..ne-a aratat rafturile cu toate felurile de carti pt copii de toate varstele cu filme si casete cu povesti nu de alta dar så fiu antrenata så intru in fuga la biblioteca... te duci direct la raftul respectiv nu så stai så cauti vreun bibliotecar så iti dea informatii.Mi s-a pårut foarte interesant..la urmåtoarea intalnire vine si un medic in igiena dentarå..Si ma gandeam ca e foarte interesant mai ales acum pt Bruce..glumesc .. e bine de stiut..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

... caut si eu o incurajare din partea mamicilor cu experienta .... cam cat dureaza colicile? si ce le dati pt a le trata?

noi am inceput cu baby drink dar are menta si suntem cam constipati ... deci pas ... l-am schimbat azi cu ceaiul de musetel
apoi mai folosim si picaturi de la bonisan - in ceai;

si azi noapte .. i-am dat debridat - in speranta ca ii normalizeaza un pic tranzitul intestinal - face kk mai tare si cu dificultate in ultimele zile, dar avem scaun zilnic

foloseste careva debridatul? .... e medicament :(

noi mancam mixt - mai mult lapte humana - dar si lapte muls de la mami - vre-o 3 bibe pe zi (numai ca mami isi face de cap si mananca toate prostiile pamantului :().

tuturor

mamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO

Si noi ne chinuim cu colicile la bebedoi si au fost ceva dureri si la primul bebe, dar mai putin si au incetat repede. Ceea ce pot sa-ti spun este ca vor trece cu siguranta toate saptamanile astea grele si dupa aia vei uita cu desavarsire cat de greu a fost.
Despre Debridat, e medicament intr-adevar si nici eu nu ma grabesc sa-l dau asa cum mi-a prescris medicul (de 3 ori pe zi) dar cand devine rea de tot treaba, atunci il dau. Pot sa spun ca e eficient pentru ca l-a incercat sotul meu pe el.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput