Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

eu raportez azi succes la diversificare.... dupa ce ieri declarasem razboi si am mers aseara si am cumparat 2 borcanele de la nestle(nu am gasit hipp-ura)... .s-o fi speriat copilul cand a vazut in raft atatea borcanele si a crezut ca trebuie sa le pape pe toate si si-o fi zis mai bine pap ce imi da mama

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eh,provista...bine ca ai aparut...ma simteam aiurea sa vorbesc singuradar acum da semne domnul ca se trezzeste in curand

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Incep cu veste buna, cea mai buna: Alex nu mai are hematomul de la ventriculostomie!
In curand (cateva zile adica) va putea parasi spitalul (ca a facut deja depresie de stat in spital) dar va veni zilnic inapoi pt programul care il are (aici fac instructie mai ceva ca in armata).

wow ce veste grozava!!!! DD ce minunatii stii TU sa faci, da-i sanatate in continuare

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
-s-a lasat tarata ieri prin magazine sa-si achizitioneze ma-sa ghetute, fustite, etc. si nu a protestat ioc.

pana la urma premergator i-ai luat?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
In sfarsit un maaaaare succes: para blenduita. A mancat David de a trebuit sa ma opresc, caci mi-era frica sa nu i se faca rau. daca era dupa el manca tot din castronel. Era asa de pofticios si simpatic

bravo felicitari ... mai bine ca nu i-ai dat sa pape toata para... ca e purgativa

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Si eu sunt pe aici a adormit copilul dupa lungi maraieli si acum am timp...Minunatul meu sot nu accepta sub nicio forma sa ii dau la bebe borcanele...asa cum nu ar fi acceptat nici laptele prafare el niste fixuride uneori i-as da una-n nas Eu le-as incerca cu drag, sa vad numai ce combinatii accepta bb dar...nu-i rostmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Minunatul meu sot nu accepta sub nicio forma sa ii dau la bebe borcanele...

auzi ... `da el sta tot timpul acasa?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna!
Vrem sa va multumim pentru toate urarile de pana acum pe care le-am primit! Imi cer scuze ca nu am mai postat dar pur si simplu nu reusesc sa tin pasul cu voi.Lucian a implinit ieri 7 luni, dormim toata noaptea de la 10 la 7, mai papam tatica si mancarica de toate legumele si fructele nu refuzam nimic si ne punem pe plans cand se termina.
Avem 2 dintisori de 2 saptamani si stam bine in fundulet. E un copil exemplu pana acum ce mai. Daca mi-ar fi spus cineva la primul baietel ca exista astfel de copii nu as fi crezut, ca Sebastian a fost opusul lui:mofturos si plangacios,cu foarte multe treziri noaptea.Eu va sfatuiesc din tot sufletul sa mai faceti un bebe pentru cine are doar unul, ca toti copiii sunt diferiti.
Singura noastra ingrijorare e ca isi suge degetul mare de la mana dreapta destul de des si stiu ca o sa se dezobisnuiasca greu de asta.Mai sunt bebei cu acest obicei ca noi?
Scuze ca ne-am intins!

Mami de Lucian(16.03.2009) + Sebastian(05.08.2003)

bine ai revenit. mai scrie ceva mesaje sa apari fara sa fii moderata. macar 3 repede, repede

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista
Citat:
citat din mesajul lui cativ13-s-a lasat tarata ieri prin magazine sa-si achizitioneze ma-sa ghetute, fustite, etc. si nu a protestat ioc.
pana la urma premergator i-ai luat?Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea
Nu i-am luat premergator si pentru ca doctorita ne-a recomandat sa nu-i luam dar...never say nevermami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si eu l-am adormit acum pe bebe

Da chiar asa Cativ...trebuie sa stie el ce-i dai tu?

Aris am cumparat un sacun de la Bertoni. Poate este draguta Cativ sa mai dea o data linkul

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput