Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(87)*
Raspunsuri - Pagina 20
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n petra de ce nu ii mai dai lui bebe produse nestle? |
Alina, nu-i dau pentru ca am inceput diversificarea cu cereale Nestle si la putin timp a inceput sa aibe o sangerare dintr-un sfarculet. Am babtut net-ul in lung si-n lat, am facut analize de sange+hormonale + ecografie si a iesit totul ok asa ca am decis sa schimb Nestle-ul. Sangerari nu mai are dar e ince putin vinetel in zona sfarcului, saptamana viitoare repetam eco.
Probabil nu e nimic in neregula cu Nestle dar asa am simtit eu ca e bine sa incerc.
Florinela imi psunea ca a mai auzit la cineva de ceva asemanator, ca o reactie la Vigantol. L-am schimbat si pe asta, ii dau niste picaturi olandeze acum.
Pooop!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
bubulina1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Novus, am aceeasi problema, eu inca il alaptez de 7 ori pe zi!!!!!!!!!!!!!! Am tot schimbat laptele praf doar-doar mai fac si eu o pauza de tzitzi. Uite cum e la noi: noaptea de 2 ori, dimineata shake, la somnicul de dimineata tzitizi, la trezire suc de portocala, la pranz piure carnita+legume, apoi somnic de 2 h 30 cu 2 alaptari, la trezire suc de mere, apoi iaurt cu ceva (branzica/fruct) apoi iar tzitzi de 2 ori inainte de culcare. Si suge nu gluma. Am sanii ca ...ciorapii Bogdanel are anemie, ii dau Fe Hausmann. Si calciu am inceput sa-i dau, asta de la mine putere - eu cred ca prin lapte ii mai transmit doar anticorpi acum, in rest e apa chioara, ca dovada ca face pipi la greu, il achimb cam la 2 ore si e greu scutecelul. Sa nu ma bata Ilinca pentru ca am vorbit de rau laptele de mama, da??? ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
Si noi avem anemie. Dar nu se ia Fe impreuna cu Ca caci se exclud reciproc. In perioada cat lua Ca, stiu sigur ca mi-a zis pediatrul sa nu-i dau Fe. Dar noua la analizele de sange ne-a iesit bine Ca, luam doar Fe -16 pic + vitamina C - 10 pic pentru fixare.
Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)
Pisik06 spune:
Baaaai, azi am un copil model
, sa nu o deochi. S-a trezit la 10:40, a papat bine fructele, ne-am jucat vreo ora, s-a jucat si singura si in centru si pe canapea (pe jos e prea frig acuma
), apoi de la 13 a dormit o ora, la 15 a papat si, culmea, a papat bine (nu a avut carnita, a avut ou, cred ca de aia), iar ne-am mai jucat si de la 16:30 doarme
Manca-o-ar mama de fetita cuminte
![]()
si a fost si mami harnica: am spalat frigiderul, ca nu va pot spune cum arata, am bagat doua masini de rufe, am spalat la bucatarie dulapul, am sters tot ce era pe el. Modele si mami si fata. Si modeste tare![]()
![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
Simina si Maia bine ati venit acasa!!!
Floric eu gatesc cu apa plata pt bebe. Pt noi nu gatesc deloc ![]()
Pisik felicitari pt fata cuminte si mama harnicuta. Ai facut azi o gramada de treaba si ai mai intrat si pe forum, cred si eu ca ai o fetita cuminte
Super filmuletul cu catelul 

David nu prea are nici o reactie cand o vene pe Lina...
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Va mulumesc pt sfaturile legate de diversificare, dar mai am inca o intrebare
Sper sa nu va suparati pe mine.
Fructele se incalzesc si ele? Adica dupa ce i le prepar, i le incalzesc? 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui saby Eu i-am pus cateva picaturi de lamie in ceaiul de azi, iar osscilo i l-am pus in 20ml cei de musetel, oare e ok? Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
cu remediile homeopate nu se dau ceaiuri de menta, tei si musetel
si atentie sa fie la 2 ore dupa masa si 1/2 inainte de masa
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
A ce bine ca poti sa-l dai direct , da l-am pus in bibe dar nu il bea pe tot ca nu vrut asa ca l-am mai amestecat cu ceai si il dau sa-l bea pe parcursul zilei.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
eu dizolv tubul intr-un ml de apa si il dau cu siringuta diret in gurita
avem 6 luni
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui olishka Va mulumesc pt sfaturile legate de diversificare, dar mai am inca o intrebare Fructele se incalzesc si ele? Adica dupa ce i le prepar, i le incalzesc? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
cred ca depinde si de preferinta bebelui. Eu am incercat si asa si asa si nu mananca decat cald
noi incalzim tot si fructele si legumele
si pe timpul mesei trebuie sa am grija sa tot verific si daca se racesc, incalzesc apa intr-o cutie de inghetata in microunde si tin canita acolo
avem 6 luni
Gianina34 spune:
bine-ai venit acasa mamico
pupacim simina plus bebe mic

avem 6 luni
Gianina34 spune:
ulei (masline sau germeni porumb) punem la sfarsit in canita cu pireu - 5 ml ne-a spus dr pa portia de 200 gr
am retinut ca intreba cineva dar nu mai retin cine![]()
avem 6 luni

Maia Andreea ( 07 apr 2009)