Locul fetelor Nou-Venite 34
Raspunsuri - Pagina 18
mikka spune:
Lorin, stii ce ma gandeam? Ca suntem in exact aceeasi situatie! 'Muncim' amandoua la bb2, avem amandoua cate o piticutza (Mik e nascuta pe 16.05.05), cum ar fi sa ne intalnim si la aceeasi odisee
...
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 AMR 25 min Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
super....mai ai putin si scapi de munca
...sa te duci sa te sarbatoresti

Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
va puuuuuuuuuuup fetele mele 

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
trutzi spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 In data de 25 ale lunii, dimineata devreme ....... ![]() ![]() ![]() Offf, cred ca o iau pe aratura pana duminica. Si atunci, cine stie... Oricum fiica-mea imi zice de 3 zile ca am o surioara in burtica ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Raspunsul la test ti l-a dat Miruna, ca si in sarcina trecuta. Sa speram ca o sa se pozitiveze cat mai curand testul ca o sa te inebunim toate

Sincer si eu cred ca esti
dar, astept testul Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Lia73 va puuuuuuuuuuup fetele mele ![]() ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Distractie placuta!!!Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
distractie placuta liuta.
aaaa mi-am adus aminte ale ziceai ca nu poti sa mananci, asa eram si eu cand am fost
, nu puteam manca, mi-era
de tot, nici nu puteam deschide frigiderul, sotul meu se ruga de mine sa mananc, slabisem vreo 3-4 kg, apoi spre 3 luni am inceput sa mananc si dupa ce-a miscat bebe, eram o mancacioasa, imi placea mult painea proaspata
, o mancam goala...o sa treaca perioada asta si o sa poti manca, acum nu te forta dar nici nu sta flamanda 
| citat din mesajul lui Lia73 va puuuuuuuuuuup fetele mele ![]() ![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
jesia spune:
fetele v-am pupat
...am plecat si eu acasica...unde nu e caldura
...vorbim mai pe seara daca ies de sub pilota
sau maine dimineata 
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia fetele v-am pupat ...am plecat si eu acasica...unde nu e caldura ...vorbim mai pe seara daca ies de sub pilota ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
licorice spune:
Oauuuuuuu!fetelor dar ce vorbarete mai sunteti![]()
![]()
![]()
Din pacate eu nu pot sa intru dimineata (vad ca este activitate intensa pe aici)
.
Am o gramada de invatat,se apropie un examen..dar nu am niciun chef..uf..as mai sta si eu de vb cu voi...
Lia-" La multi ani si La 2 liniute.."
Va pup