Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

stiu dana,am auzit si eu de un caz si eram tare atenta,intotdeauna intram prima si ieseam prima numai ca azi a fost fractiune de secunda,s-a intors in spatele meu si a intrat..ghinionul a facut sa fie cineva la parter si sa-l cheme..el cand m-a vazut a venit si m-a luat in brate dar io nu pot scapa de sentimentul de vina..saracii mei parinti ce-si mai bateau gura..

ma retrag,eu cu gandurile mele negre..stiu ca trebuie sa-mi revin ca are nevoie de mine dar ma macina tare ce am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

georgiana, linisteste-te, bine ca s-a terminat totul cu bine . exact frica asta o am si eu, ca si David fuge si deschide usa la lift si se baga inauntru. de regula sunt pe faza, dar poti sa stii?

andicu, multumesc de felicitari , Doamne ajuta sa fie totul bine. sanatate multa tatalui tau si un pupic pentru Filip cel felicit .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana pai normal, tocmeala e tocmeala, il trimit pachet, oricum i-am zis ca il trimit in Romania cand o fi sa-si caute nevasta.

Cat despre vacantele in Honolulu cu fotbal sau fara sper sa aiba destul cash sa isi duca nevasta oricum.

Trebuie sport ca cu el n-ai cum altfel, asa e de cand il stiu, a mers devreme (nah sa se oftice inculpata) se catara ca maimuta peste tot (niciodata n-am sa uit cand am ajuns aici a mer afara in fata casei si cand ma uit pe geam dupa 5 minute el era in varful unui stalp de iluminat, avea 4 ani) acum practica inot la scoala si fotbal.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Mychy ori a plecat acasa ori au dat-o astia afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am o poza cu Filip din concediu,sper sa va placa : La plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

MI-am mai dat seama de ceva.
'Dansa' trebuie sa fie una care, de cate ori a postat despre strumf, doar s-a plans de el (ca nu mananca, ca nu doarme, ca....) si niciodata nu a laudat-o peste, cum fac mamicile mandre de copii lor.
Si gata

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Aouleu.....mi-au iesit ochii din orbite de atata citit! Frate...lipsesc si eu oleaca si iar va gasesc dezlantuite!

Ca sa fie clar:
1. Nu am scris pana la ora asta pentru ca am fost plecata in "raiul si iadul de pe Pamant", un magazin cat jumatate de Kaufland...numai cu jucarii. Trebuia sa iau cadou pentru finul meu, pentru fetita prietenei mele - a fost ziua lor de curand si pentru finuta mea nou-nascuta. Sunt absolut epuizata, o sa visez numai jucarii...iar Catinca este un ghem de agitatie, nu doarme nici acum (pentru ca i-am luat o punga imensa de cuburi gen lego (dar pentru varsta ei) si 16 cutii de plastilina ecologica....si cred ca numai la ele se gandeste.
2. Nu am cum sa va mai dau ip-ul pentru ca eu de pe blog am sters mesajul exact in ziua in care l-am primit - l-am copiat intr-un document word si l-am sters pe cel din blog. Am cautat acum in statistici (pe unul din site-urile care monitorizeaza traficul pe blogul meu!), dar se pare ca nu am ce sa fac deoarece acel site monitorizeaza global intrarile si nu-mi spune si de la care ip anume mi-a fost dat vreun mesaj....asa ca am ratat-o pe asta...si poate este mai bine asa...intr-un fel credeti-ma ca nici n-as vrea sa stiu cine a fost pentru ca daca ii stiu fata...nu stiu ce as face daca m-as intalni vreodata pe strada cu persoana ( a nu se intelege ca sunt violenta din fire...dar dupa asa ceva...habar n-am cat de violenta as fi, dar as fi!).
3. Multumesc pentru mesajele de sustinere pe care mi le scrieti in continuare si da,n-am plecat si nici nu plec!

Acum...asa pe sarite ce am retinut din ultimele pagini ca am citit pe fuga!
- Cine vrea crema si cel fel de crema?...am lucrat tangential cu tot ce tine de "cosmetice si machiaj" vreo 5 ani la rand si cred ca as putea sa-mi dau si eu cu presupusul...
- Luna, apreciez in mod deosebit sinceritatea ta de la ultimul mesaj.In alta ordine de idei analiza ta si a celorlalte fete mi se pare extrem de pertinenta...recunosc ca si eu m-am gandit la unele din acele lucruri, dar chiar nu mai conteaza...incepem sa-i acordam mult prea multa atentie...si nu merita! Eu sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu, daca este una din mamicile care se invarte printre noi ....se va desconspira singura pentru ca "suferintele" ei sunt atat de adanci incat nu le va putea ascunde la infinit.
Fara legatura cu "chestiile anterioare"- super pozele, super manechinul, vreau si eu cizme ca ale ei!!!!!
- Nu pot sa nu constat ca multe dintre voi aveti probleme de sanatate cu cei mici...va doresc multa sanatate si ce sa zic...tineti-mi pumnii pentru ca aici e groasa cu gripa porcina...au ajuns deja la 1000 de cazuri numai la copii...de cand au inceput scolile si gradinitele....
- Cristina am vazut mobila...eu ador nuanta aia de verde...m-as imbraca asa, mi-as mobila casa cu asa ceva....pana una alta mi-am facut wc-ul de serviciu asa...acum multi anisori si toata lumea se uita chioras la mine ca am pus culoarea aia. Acum suntem "moderni", atunci eram nebuni!
- Mada sa treceti cu bine peste perioada grea.
- Greierash....ce chestii v-ati bagat in nas mai? Hai sa fiti sanatosi!
- Vio....
- Georgi maica...calmeaza-te...se mai intampla si din astea...bine ca n-a patit nimic, gata mergi mai departe.
- Vreau sa lamuresc o problema ...s-a discutat de Karli pe ici pe colo. NU o banuiesc pe ea si nici nu am facut-o. Ca sa o citez pe Luna, intre mine si Karli nu a fost "iubire la prima vedere", dar este o persoana care, in general, spune ce gandeste, chiar daca nu o face intotdeauna direct ci prin mici sageti si chiar daca nu o face in cel mai diplomat fel cu putinta. Problema ei cu Paticut este problema ei cu Paticut...hai sa nu amestecam doua lucruri complet diferite...pentru simplul motiv ca ea se cunoste personal cu Paticut si lucrurile personale sunt mult mai tangibile decat chestiile astea virtuale...si doar ele stiu cel mai bine ce s-a intamplat intre ele. Continuand ideea....Karli iesi la rampa ca sa fie "iubire la a x inatalnire"
- Mychy si Cafera...cum reusiti voi mereu sa ma inveseliti! Am citit postarile voastre de azi...si rad si acum!
Jadi, floare de soare, snowbunny, andicu, arhdy,xerxe, dana...absolut toate fetele care mi-au scris (imi cer scuze daca am sarit pe cineva...dar ati scris n-spe mii de pagini de azi dimineata!) va multumesc pentru sustinere si cuvintele frumoase.

Acum cred ca ar fi cazul sa ma duc sa-i fac copilului de mancare....
dar revin....si sa va puna tanti Aglaia sa nu-mi raspundeti...

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

sunflower e f faina camera lui Denis. El ce zice? Ii place?

Michy nu stiu ce crema sa-ti recomand, doar sa-ti zic sa nu-ti iei una prea parfumata. In plus, cica e bine sa folosesti toata gama (crema de zi+noapte, demachiant tonic, gomaj) de la aceeasi firma pt rezultate mai bune si normal demachiatul si aplicarea cremei seara si dimi sunt sfinte.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi,linisteste-te! Nu-ti imaginezi (sau iti imaginezi) ce emotii am avut si eu cand s-a incuiat laur in casa cu cheia si a lasat-o pe bona pe afara. Eu si sotul meu la birou, iti dai seama. Problema era ca era si micut, tentat de scari, eram disperata sa nu urce la etaj si sa coboare de-a berbeleacul. Plus alte traznai! Horror, ce sa zic?!! Bine ca nu s-aintamplat nimic. Adaug-o pe lista lucrurilor de povestit norei la gura sobei si asta e.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Am o poza cu Filip din concediu,sper sa va placa : La plaja.

Mami de Filip Gabriel(27/06/2007)

Asa cresc

Bestiala. Am inceput sa rad instantaneu.

Dana asta ziceam si eu unei colege pe chat, cineva care simte copilul ca pe o povara.

Ma gandesc ca persoana respectiva se simte foarte mica sa citeasca atatea detalii care reies din mesajul ei, insa poate o ajuta sa se cunoasca mai bine.

Mergi la inceput