Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

daniela sa va fie de bine nasitul.Gestul ar trebui cu atat mai apreciat cu cat nu stati prea pe roze cu finantele.Cat despre demisie -sa dea DD sa gasesti ceva mult mai bun.

noi am fost azi dimineata la mall la parcul de joaca.Am ajuns pe la 10.30 si pana am plecat am fost singurele in tot parcul.Destul de ciudata situatia dar am jucat rolul de partener de joaca pt Daria si nu cred ca a simtit vreun discomfort.Doar ca eu imi luasem o revista sa o citesc.Evident ca a ramas nedesfacuta

cat despre cat de bun e momentul pt facut copii.....la noi tati e in somaj din mai dar se anuntau nori grei de furtuna dinainte de a concepe bebelusa mica.Dar ce sa facem sa stam sa treaca criza?Pai eu am deja 34 ani iar tati 39..Stiu ca la vedete se poarta si la varste mai inaintate dar nu e cazul nostru

Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Daniela, ai fost superba! iti sta f bine in rosu!sa va traiasca finii!

Dna dr Stamatin nu mai lucreaza acolo,intr-adevar. centrul medex s-a transformat in centrul medical transmed de pe sos.nationala, in zona podu de piatra.am sa actualizez lista de pe prima pagina cand am putin timp.

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daniela, sa va fie de bine petrecerea! Foarte bine iti sta cu rochia rosie. Si coafura a fost ok.

Laura, de ce nu mergi la spital cu Daniel? La febra asa mare, care nu reactioneaza la antitermice eu una m-as teme sa stau acasa.
Sanatate multa la pui mic!

Inutsa, nu stiu cat o fi de leac planta aia, dar la cum arata mi-ar fi frica s-o bag in nasul copilului.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O si un laptic

Nu va legati de planta Inutsei. Aia se cheama mama eroina, ca pe fruza are alti puisori... Are si sora mea si parca in realitate nu arata rau....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.

iulia mersi de ... ce mai face Stefi?... ceva replici noi?
inutsa.. vreau si eu pui de planta... daca nu o folosesc e de ornament ...

AAA si apropo de flori ... cine are plante agatatoare .. iedere... sa imi dea si mie puiuti ... sau flori care infloresc

noi suntem la a 3 zi de mofturi si astea sunt sigur de la dinti ... ba ii e somn- ba nu, ba ii e foame- ba nu ii ... ieri de ex a papat doar lapte cu cerealedimineata , la pranz si seara... si nu a vrut nimic altceva
va doresc o zi buna .. ce repede a trecut saptamana asta ... vine weendul si noi iar stam in casa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata si de la noi!

miha eu o folosesc, asa horror cum e . Vezi ca si Lacra mi-a dat dreptate .

Lacra merci de laptiuc! Intr-adevar, nu arata asa rau in realitate planta, da' alta poza mai "aratoasa" nu am gasit .

Alina se rezolva

Voiam sa o scot azi la plimbari pe printesa, dar afara e frrrrrrrigggggggggggggg, brrrr. Maine vine cumnata in Iasi sa cumpere cate ceva pt bebele ei din burtica, Bia va avea o verisoara in curand .
O zi... calduroasa va doresc, in birou sau "dupa soba" . !

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 3 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna ziua, de dimineata ma chinui sa va salut...
Casian se simte mai binisor,a inceput cat de cat sa respire sg pe nasuc...eu, de dimineata trebaluiesc...iar acum ...cu el in brate...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare mamici de pitici!
Tocmai am avut o repriza de rasete intre frati, o zbenguiala si aterizare de a lui David! Acum e liniste....dorm! profit sa va scriu!
Dany.........eu astept fotografiile mai de aproape! Eleganta rochia si coafura nu mi s-a parut incarcata, acum fiecare cu "piticii" lui! Eu la nunta lui sormea am cerut bucle lasate lejer! Aia mi-a luat fiecare bucla mi-a fixat-o si mi le-a ridicat in sus- exact pe dos.... Cand isi facea "opera" i-am zis ca nu-mi place si asa m-a lasat! ASjunsa acasa mama si ceilalti au exclamat a placere la ce vedeau, iar eu mi-am bagat mainile in cap si am stricat opera...Mi-a luat suvite din fata si le-am rasucit si le-am prins in varful capului! asta m-a multumit! Cred ca vor fi faine foto p[rofesioniste! Mi-a placut locatia, aranjamentele si mirii cat i-am vazut!

Inesa...........astept si eu puiut de planta! ce face micuta! E bine ca va avea verisoara apropiata ca varsta!
Eu am intrat din ........CIC1 in CIC2......... in iunie2009. asa se poate! Si eu stiam ca de 12 luni de cotizare e nevoie, dar si CIC presupune cotizare la CAS! Care vreti bb2 ar fi bine sa faceti o intrebare la Directia muncii (langa gara)- au si nr de tel, da-ti o cautare pe net!

Byu...........ma bucur ca nu-l mai "plasati" asa departe pe bb2! Trebuie sa ai 12 luni lucrate pana nasti, dar cred ca e ok si daca e medical din cele 12! Noua copii ne-au adus numai belsug in casa! De bucurii numai spun! Iar tu mai ales ca ai ajutoare-pe socrul tau vei fi o fericita! Conteaza asa mult sa-ti poata scoate cineva copilul afara.... David sufera ca nu este scos.....I-a toti papucii lui si incearca sa se incalte! Mi se rupe sufletul...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dastefa..........imi pare rau sa aud ca sotul tau e in somaj! Dar lucrurile se vor aseza cumva! Am inteles ca voi stati pe langa Is (sau in oras) la casa! Va descurcati?! Aveti conditii- ma refer la incalzire?! Si eu sunt de acord cu tine in privinta varstei- trec anii, rabdarea ne-o pierdem, sanatatea e mai subreda!
Ani..........tu in ce domeniu profesezi- am inteles ca medicina, dar ce specialitate? E bine sa faci pauza de 1 an de care spuneai, sa mai "respiri" ca e destul de solicitant cu 2 micuti! Tu ai si marele avantaj ca esti tanara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput