Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Nu prea reusesc nici macar sa citesc, de scris nici nu mai vorbesc
In primul rand La Multi Ani albinutlor ce se sarbatoresc si de asemenea mamicilor Maria si Andreea

Andreea ma bucur ca esti mai bine si multi pupici lui Phillip sa treaca enterocolita ca e tare pacatoasa

Yoanna bine ati revenit. Frumoasa papusa dar si mamica (cand vad fetite cu asa par imi pare rau ca am tuns-o pe mara ca acum parca nu mai creste parul odata)

Avem poze noi la semnatura in albumul Mara. Sper sa reusesc sa citesc macar in contiunuare ca Mara ma termina cu dintii care nu mai vor sa iasa, are dealuri in gurita si daca o apas pe gingie se simte dintele dar nu e puscata gingia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI ALBINUTELOR!!!

IRINA CRISTINA, bebe de badriana

SOFIA, bebe de Gabrilici

SARA MAGDALENA, bebe de luckyblue

LA MULTI ANI!!!

MAYANNA, domnisoara de sarmisa pentru cei 4 anisori

LA MULTI ANI !!!

Carla

sa aveti o zi minunata, plina de zambete si voie buna!!!!

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

LA MULTI ANI ALBINUTELOR!!!

IRINA CRISTINA, bebe de badriana

SOFIA, bebe de Gabrilici

SARA MAGDALENA, bebe de luckyblue

LA MULTI ANI!!!

MAYANNA, domnisoara de sarmisa pentru cei 4 anisori

LA MULTI ANI !!!

Carla

sa aveti o zi minunata, plina de zambete si voie buna!!!!

La multi ani si din partea noastra!!!!!!!
La multi ani, cu intarziere, si pentru Maria_bunica, Deea, Andrei ( sot de Ioana si tatic de Sara si Rebeca), bebe Stefania de Yoanna, bebe Maya de Lauraa, bebe Sara de Ioana, bebe Aaron de Sarmisa, bebe Ania Elena de Mh, bebe Bianca Maria de Gabi78.

Deea, cum mai e bebe?
Nicuratze, DanaMi, Maria_bunica, Cris, multi.
Hai ca poate mai apuc si eu azi sa postez desi suntem iar praf : maria nu prea mananca ziua dar noaptea papa la o ora jumate- 2 si ma termina. Eu ma gandesc ca poate nu-i e foame ci sete caci este aerul cam uscat in camera. Ce sa-i fac? Si am uitat sa va zic ca duminica mi-a fost deocheata, adica eu asta zic ca a fost pt ca a urlat cum n-a urlat ea niciodata, nici cand a avut colici si nu reuseam s-o calmez in nici un fel. M-a speriat foarte tare, vroiam sa merg cu ea la spital dar i-a zis o matusa un descantec si s-a potolit ( a mai plans si seara putin dar am calmat-o in brate). Cam asta cu noi.
Relusha, multumim de cafea.

O zi buna tuturor!!!!!!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Neata fetele!...nu stiu dece dar si sebastian are de ca 1 saptamina o trezire in plus noaptea..si dimineata imi doarme maxim pina la 7:30..ok..el face nani de la ora 19:00 cu trezire la 3 si la 5:30 pt supt si de la 7:30 e fresh!

am pus si noi ceva poze noi:

http://laura-oana.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=174883471&artistType=&photoFuid=01117449150300Qy0WaV744915#4327633664_174883471_275705303_0

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

albinutelor de ieri si de azi , sa fiti sanatosi si sa le faceti mandre pe mamicile voastre care va iubesc enorm !

maria_bunica
deea
carla

sa fiti iubite, fericite si sa va bucurati de minunatiile din bratele voastre !

Flobaby, poate ajuta un vas cu apa pus in camera, pt umiditate.....cat despre plansete..sa fi fost obosita?..dak zici k si seara a plans inainte de culcare !?

Noi ieri am profitat la maxim de ziua frumoasa ( 23-24 grade, cu muuuult soare ) si-am stat mai mult pe afara, nici n-am deschis calc, d-aia n-am putut ura mamicilor si bondareilor LMA.

alic, multumim pt lista cu div..am salvat-o....

va si va uram o zi frumoasa !

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

neatza

Multumim pentru urari si La multi ani sarbatoritzilor de azi.
Noi raportam muci in continuare la amandoi.

A mea printzesa si-a revenit cu greutatea de cand cu supa de legume si cerealele, face kk zilnic si e super activa. Vroiam sa incepem pe la 6 luni diversificarea dar ea nu primeste lapte praf asa ca am fost nevoita sa o trec pe supa. Sunt si eu linistita ceea ce conteaza foarte mult.

Am fost cu ea la oftalmolog (unde am stat 3 ore la coada) si mi-a dat trimitere la spital pentru desfundarea canalului lacrimal. Ii pun in ochi nettacin si mai incer 2 saptamani cu masaj daca nu reusesc o sa merg sa ii fac si interventzia asta ca nu mai suport sa o vad cu puroi la ochiul ala mereu. Mi-e putzin frica dar am intzeles ca nu e dureros si dureaza doar 10 min dupa care pleci acasa.

Pupam bb-ei bolnaviori, sa treaca repede.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Ertina, am un vas cu apa pus in camera dar se pare ca nu face fata. Si eu am nasul infundat dimineatza.. Nu stiu ce sa zic. Umidificator chiar nu-mi permit sa cumpar acum( au aparut alte cheltuieli neprevazute:(. Cat despre plans, nu era de somn, ca-i cunosc plansul de somn, a fost ceva f diferit, cu suspine si initial am crezit ca , doamne fereste, a facut otita dar no durea nici o urechiusa. Asta a fost sambata si de atunci n-a mai facut asa.

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

acuma doarme Radu si ma pun sa citesc, o sa o citesc din urma....

Flobaby, da e posibil sa fie deocheata...are ata rosie la manuta?...stiu ca e o chestie babeasca, dar uneori face bine.... si eu am un vas cu apa in camera, ca noi ne incalzim cu aerul conditionat...astia aici nu au calorifere....

LauraOana, eu zic ca e ok, doarme 12 ore jumate, de ce nu incerci sa-l culci mai tarziu...noi ne culcam in jur de ora 21,30 si doarme pana cam pe la ora 9-10-11 depinde si cu 2-3 treziri pe noapte....si noi mancam doar formula....

ertina, ne bucuram ca ati profitat de vremea buna si noi inca mai avem timp tare frumos ziua.... ieri am stat afara in tricou noi si Radu cu un body si o bluzita peste, dar noaptea e un pic mai rece....

badriana, sa treaca mucii la copilasi.... bine ca ii place supica si ca ii face bine .... tinem pumnii sa nu fie cazul de interventie pentru desfundatul canalului lacrimal ....

il trimit asa si mai citesc....

Mergi la inceput

...partea a doua....

Ramona.P, ne bucuram ca ai dat un semn si ca sunteti mai bine, asa-i ca ii bine la MAMA...? chiuitoarea mica care papa fructe, legume si lapte de la mami...

s-a trezit puiul meu si nu ma mai lasa pe forum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

am scris un masaj si s-a sters

neata fetelor

Yioanna, nu te supara dar daca nu face tare nu cred ca e constipata, poate doar s-a obisnuit cu supozitorul, ai incercat s-o ajuti putin cu un termometru? am auzit la alte fete pe aici care i-au lasat pe bbi si cate 10 zile fara sa faca kk. Cu sportul nu stiu ce sa-ti spun ca eu sunt prea lenesa ca sa ma apuc. app de iritatii si noi ne luptam cu una la pasarica intr-un singur loc , nu-i trece decat daca o tin fara pampers

Ioana , asteptam pozici de la petrecere

Relusha ma bucur ca sunteti bine

Oana, ai doi copii frumosi, pupici pt Mara sa iasa dintisorii mai repede

Flori , si Bubu mananca putin ziua dar m-am obisnuit cu ritmul ei si o las in pace, ma pompez doar ca sa nu pierd lapticul ca in ritmul in care mananca ea sigur l-as pierde, vineri cand am cantarit-o la 5luni si 3 sapt avea 6.5 kg dar nu ma mai agit pt ca e vesela s sanatoasa

Ertina , Relusha, sunteti niste fericite cu asa temperaturi, la noi e tare frig si nu am mai iesit de vineri afara, sper sa nu mai ploua astazi sa putem iesi si noi

Adriana, si nepoteul meu, Darius, are canalele lacrimale infundate, dar eu am citit ca pana la 1 an se pot desfunda si doar atunci se face interventia in cazul in care nu s-au desfundat, poate te mai consulti un dr sa vezi ce zice, baietii sa treaca mucisorii

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput