Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 10
kiralina spune:
Ramona un
special si de la noi
Flobaby pune prosoape ude pe calorifer, sau pune rufele la uscat in cam.
mamica Adei (11.06.2009)
Picky_toto spune:
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor de azi
sa cresteti mari, sanatosi is mumosi ...si Carla sa ai parte de tot ce iti doresti 
Eu nu imi mai vad capul de treburi, nu se mai termina odata...deja simt ca un mai pot...mai am putin si intru in depresie..incerc sa fac eforturi mari ca sa ma mentin pe picoare ptr copila...dar deja sunt cu nervi intinsi la maximum...Imi vine sa ma duc duca...sa plec, sa ies din casa (unde sunt cele mai multe treburi)...deja nu mai pot...Nu mai am chef de nimic, incerc sa nu plang....
Deja am ajuns la un punct in care sunt satula de atata treaba, de renovari la casa, de 2 ani de zile eu nu mai stiu ce e ala weekend...
Pe o parte fac curatenie, pe partea cealata face sotul renovari, se face iar mizerie...Cainele imi tot plange ca vrea la plimbare, copila maraita ca vrea toata atentia, curatenie, calcat, mancare..nu mai am nici un pic de timp ptr mine ...O iau razna....
Na, ca m-am plans voua...celor care cititi ce postez si eu...si sincer am scris poate ptr ca am nevoie ca cineva sa imi dea un pic de curaj....
Un sfat va dau..nu va luati casa care necesita renovari ca va "raceste" relatia de familie ...Asta in cazul in care voi trebuie sa o renovati....
Ma reintorc la curatenie.....v-am citit pe toate, am vazut si poze frumoase, chiar si bebel la apa...dar nu am timp sa stau sa va scriu ...parca imi cade casa in cap de cata treaba am...si hainele de calcat tot asteapta(ca de 3 zile tot calc)...Asa ca v-am pupat!
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
DanaMi spune:
Picky, nu te mai stresa cu curatenie si mancare si calcat, fa si tu doar strictul necesar ca nu vine nimeni sa te controleze si poate te mai ajuta si sotul ,in felul asta sa mai ai putin timp si pt tine, eu ziua nu apuc sa fac mai minic doar seara dupa ce se culca pitica ma apuc de curatenie si calcat sa ma vezi la 12 - 1 noaptea ce dau cu mopu sau calc

I-am dat la pitica supa (morcov, telina, pastarnac) si m-am gandit sa-i dau cateva lingurite, fiind prima data, numai ca fetei mele i-a placut asa de mult ca mancat jumatate de castronel 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Mie mi s-a stricat laptopul de sambata si din cauzaa sta nu am mai intrat.Acum sunt la calc sotului,dar imi este mai greu sa tin pasul cu voi asa..
Va multumesc la toate pt urarile de ziua!

Zic si eu "La Multi Ani!" cu intarziere pt Deea si Andrei(tatic de Sara),multa sanatate si tot ce doriti!
"La cat mai multe luni inainte!" si sarbatoritilor de zilele acestea.

"La multi Ani"! Carla,multa sanatate,fericire si realizari!

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
La multi ani!" Mayanna,surioara de Aaron,multa sanatate si numai bucurii!

Multa sanatate Philip!
Vazut pozici frumoase cu Stefania,Sebastian,Clara,Natalia
..ce mari ati crescut,puilor!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
alynta27 spune:
LA MULTI ANI ......CARLA....! SANATATE SI FERICIRE!
Dana....ce sperietura cu urechiusa...
Laura.....am admirat odorul!
Alic.....ce copil vanjos e!
Am inceput diversificarea la fix 5 luni! Cu boala mea sanul a scazut vizibil! Era agitata si mofturos... Papa mar ras, supica cu legume si pui- doar zeama deocamdata. A papat si banana cu apa- adica un gen de piure! Nu a avut nici o reactie4 adversa la noile mese!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
otiliap spune:
buna fetele!
uram la multi ani tuturor bebeilor si mamicilor care si-au serbat zilele de nastere in ultima perioada!! bebeii sa creasca mari si frumosi, cuminti si sanatosi!! mamicilor le uram sa fie cat mai odihnite! 
uram multa sanatate bebeilor raciti! 

cat mai multi de la noi, sa treaca repede toate racelile!!
multumim mult de tot pentru toate raspunsurile voastre si scuze ca noi nu am raspuns la fel de repede, dar, din pacate, timpul nu imi ajunge nicicum. in plus is asa de obosita incat simt ca ma preling prin casa. simt ca am ajuns la capatul puterilor. matei mi se trezete acum si de 15 ori pe noapte, nu stiu de ce. nu are febra, nu e racit, nu e constipat, si totusi...se trezeste. 
ii dau cate o gura, doua de lapte si apoi adoarme, dar eu is deja treaza si ridicata, langa patutul lui. am inceput de vreo saptaman sa-i dau seara, inainte de culcare, cereale cu lapte, poate - poate nu se va mai trezi asa des noaptea, dar vad ca nu are niciun efect. va rog, daca ati mai patit asa ceva, dati-mi si mie niste sfaturi, ca nu mai stiu ce metode sa mai aplic. imi e dor de perioada cand se trezea doar de 2 ori pe noapte, la 4 si la 7....
in rest, suntem bine, mancam cate o cutie de lapte praf de 600g la 4 zile, iar de saptamana asta vreau sa-i introduc si piure de legume. fetele care ati inceput sa dati piureuri de legume, ce legume ati folosit?? parca stiu ca nu se pune de la inceput cartof si ceapa. sau ma insel??
maria_bunica,
si la multe lunite lui bebe darius, pentru maine, cand va implini 5 lunite!! ce repede a mai trecut timpul.... parca mai ieri eram in maternitate si asteptam sa intru in sala de operatii, iar acu imi dau seama ca bebeii nostri vor implini 5 lunite...
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
alic spune:
buna fetelor!
n-am mai resuit sa scriu, mai citesc pe sarite...intre 2 pauze de scos muci, dat picaturi, facut ceai...si altele de gen; natalia e mai mofturoasa decat de obicei, asa ca ma solcita non=stop 
sa incerc sa va raspund...
yioanna_s petrini nu e totuna cu lanozinc? si eu l-am cumparata pe cel din urma, dar inca n-am avut nevoie sa-l folosesc...
Relusha, multumesc! 
Oanalex, facem
sa iasa dintisorii mai repede! 
Flobaby...e posibil sa fi fost deocheata...eu nu credeam in chestii dintr-astea...dar am patit si eu ca natalia sa tipe ca din gura de sarpe far motiv...asa ca...portam rosu mai mereu...
da, iti trebuie si decizia de incetare vizata de itm
Lauraoana de la 19.00 la 7.30?
pai mai mult de-atat cum se poate? pupam somnorosul 
Ela, Natalia are 5 luni jumatate, dar nu sta singura...e sustinuta si o tinem foarte putin asa, desi ii place..dar stiu ca nu e indicat
Dana ...
ce-ati tras; bine ca nu e nimic...
Clody..bine ca ti-au intrat banii, ca aveai ce umbka...
Alynta merci! 
ii pui si carnita in supa? ca stiam ca asta se introduce mai tz...
Maria...chiar vroiam sa intreb de tine...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
badriana spune:
In supa de legume, eu pun deocamdata morcov,ceapa, pastarnac, radacina patrunjel, am incercat si putzina telina dar o cam aspreste. Sapt asta vreau sa ii bag dovlecel si un varf de ulei de masline. Carnea dupa 6 luni. O lungim cu supa asta si luna asta, o sa ii mai adaug o fasaie de ardei rosu, cartoful mai spre 6 luni si rosia.
Eu nu i-am inlocuit o masa, ii dau vre-o 15-20 linguritze d-alea de bebelusi si dupa aceea tzitzi. Masa o sa o inlocuiesc dupa 6 luni.
adriana + irina (19.05.2009) + andrei (04.04.2006)
laurraa spune:
buna fetele!
In primul rand LA MULTI ANI mariei pentru ieri si astazi Carlei si andei (asa retin, sper sa nu gresesc

)! sa va dea Dzeu numai impliniri si sanatate si tot tot ce va doriti

Am avut o saptamana tare grea si plina si nu am intrat deloc; ne-am mutat intr-un apartament mult mai mare (70 metri patrati) si totul a fost asa pe fuga; deci, de ziua mea eu frecam, mutam asezam, insa sunt super multumita ca este fff mare, ff curat si utilat complet.Casa e gata in primavara-vara, nu am reusit sa o terminam anul acesta sa ne mutam asa ca vom sta tot cu chirie pana este gata casuta noastra. Ramane ca in primavara sa terminam interiorul si mobilata; sper sa ne ajunga si banutii caci interioarele sunt fff scumpe; ne descurcam noi, vom vedea
Sper ca toti bebeii sunt bine si voi la fel;
Maya este foarte maraita cred ca o dor gingiile; cand ii pun un deget in gura il apuca foarte nervoasa si musca foarte tare; sa fie gingiile?
mucisorii ii curg ffff mult, dar nimic altceva (tuse,stranut,rosu in gat); ii dau ceva sau doar ii scot mucisorii?
va pup si incerc sa citesc din urma caci mai am de strans una alta prin casa
pupici dulci
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09