Sezatoarea canadiana (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Khristin, felicitari pt rezultatele fetitei...se pare ca va fi o matematiciana, nu ? Ia-i mai raspuns Neliei unde se poate testa un copil ? Imi poti spune si mie unde ar trebui sa ne adresam in Ontario pt testarea nivelului copiilor, te rog ?

Magdone, ai vazut ce bine am tinut secretul ? Sa fie intr-un ceas bun venirea lui bb3 in viata voastra!

Ange, ati descoperit ce are fetita , de unde apar durerile in piept ? A, vad ca ai raspuns, da sa stii ca exact la asta m-am gandit si eu cand am citit, dar nu mai tineam minte cati ani are Maya si nu vroiam sa fac o gafa...nu-i nici o rusine, ce daca ti-a zis doctorul, macar acum stii exact despre ce e vorba . De acum sa vezi cumparaturi de dantelute si bretelute...

Ktrinel, eu nu sunt deloc maestra la amenajari ( era pe-aci Rita, care cu sotul ei au refacut casa din temelii) dar l-am intrebat pe sot si el mi-a zis ca nu e o idee buna, pt ca parchetul tb pus pe o suprafata perfect palana si carpeta lasata nu ofera asa ceva. Parerea lui .

Ana Stroe, ma bucur ca ai scapat cu bine din tamponare, acum se scapi si de cei de la asigurare, fara nici o codita la dosar.

Apropo, fetele din Ontario, ati vazut ca se pronosticheaza marirea asigurarilor la masini cu 20% ? De parca nu erau deja ff mari !!!

Pitilache, ce norocoasa ai fost cu biletele !!! Eu am fost o data la Mont Tremblanc si mi-a placut tot, pana si drumul pana acolo, parca mergeam prin comunele din Suceava....sa nu mai zic de statiune, ce cocheta este !

Vad ca discutiile despre vaccin pana acum sunt doar contra: eu stau in dubiu cu Ioana, ce sa facem, ca David oricum nu are voie sa faca, Iulian nu face si nici nu se imbolnaveste never, mama nu are voie ca nu e rezident, iar eu, nu voi face nici unul din cele 2.

Ioana e de obicei fff sanatoasa, nu cred ca a facut niciodata gripa si nici nu ar fi cazul sa faca acum, dar vaccin i-am facut de 3 ori pana acum, cred.

Eu de cand am vazut fimul, I am legend, am cosmaruri ca de la vaccinul asta sau ceva asemanator ni se va trage tuturor sfarsitul...medicamente insuficient testate, poate chiar virusi scapati din laborator si noi, 5 miliarde de cobai. Doamne ajuta, eu mereu zic ca daca ar fi sa fie asa situatie pe pamant, prefer ca eu si familia mea sa fim printre primele victime, sa nu fiu printre aia 1% supravietuitori ca n-am vocatie de Madmax.

Nelia, daca vrei paranoia, ia de aici o mostra : stii ca in Biblie se zice ca venirea Antihristului pe pamant va fi asa : el mai intai va fi un om ff bun, care va face f mult bine oamenilor, toti vor avea incredere in el, si atunci cand isi va arata adevarata fata si intentii va fi prea tarziu.
Acum, se pare ca deja Antihristul ar fi printre noi, asa ca ce politician e fff bine privit la ora actuala si a luat si un premiu ( mare !!!) pt pace ? Ha ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Tocmai ce m-am intors de la scoala, unde mi-am <surveiat> odrasla la coborirea din autobuzul scolar; unui pusti de clasa a cincea hotarit sa impresioneze gasca i s-a pus pata pe al meu; sa cedeze locul din fatza si coborirea din autobuz celor mai mari (drept care intr-o zi l-au impins si tinut sa nu coboare), apoi au strigat dupa el gay iar ieri i-au dat jos sapca din cap si i-au cerut 5$ pentru ea, apoi au arunca-o pe geamul autobuzului; sa spun ca soferul n-a vazut nimic (l-a impiedicat accentul meu probabil) ; am adresat o scrisoare directoarei, sa vad ce masuri sa iau; azi era fericit copilul pentru ca celalalt, capul rautatilor lipsea din autobuz.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

uff Ana, imi pare rau, sper sa se rezolve cu scrisoarea

Simona, la voi cum s-a terminat pana la urma povestea cu hainele de la scoala?

Andrea felicitari pt BB Darius, sa ai un pui sanatos si mancacios

eu am intrat sa va zic ca la noi era totul alb dimineata, spre bucuria copiilor si disperarea parintiilor; relativ tranquille pe strazi si bag de seama ca pe la sate a nins mai mult, liber tare pe strazi....la scopala nu ar mai fii intrat in clase, deja faceau bulgari, si auzeam copii vorbind ca erau asa de enervati ca ninge ca s-au trezit de cateva ori sa vada daca a inceput

copilul cica merge maine la cules de dovleci...dragii de ei, ce dovlecii or mai culege pe vremea asta....si n-au nici voie cu mancare calda
sper sa le dea ceva cald acolo de baut

tre sa plec la analize mintenas asa ca ma duc sa ma intind un pic si sa fac un dus....uf asa as sta la caldurica

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andreea- Sa va traiasca puiutul Darius si sa fie sanatos si mincacios, tie multa putere
Olga- am postat si la americance anuntul, poate reusesc sa il puna si la umanitare, zi-mi ce plan ai sau cum stringem, PLEACA CINEVA iN RO in urmatoarele sapt si poate sa duca cateva cutii de lapte??-are doar 3 luni micutza, of ce greu treb sa fie,mai ales in ro unde sutn exagerate preturile pt copiii
Khristin- ma bucur ca ai scris, sper sa reusim sa ne vedem si cu Olga cand o sa se faca puiutii bine..
Katrinelu- esti bine?
Pucku-bafta la analize! CIne e urmatoarea graviduta,s-a preluat stafeta?
AnaS-tin pumnii cu scrisoarea,te inteleg ca si al meu asta mic(saracul e cel mai mic din grupa, ca incep de la 2,6 ani) si-a luat-o pina acuma de 2 ori de la unul de 4 ani(cica lipsa comunicarii-spus diplomatic) si mis-a promsi ca vor fi mereu separati , sa vedem-odata l-a muscat urat de deget si a 2-a oara i-a tras vreo 4 zgarieturi pe fata, arata ca dupa razboi saracul-al meu e la polul opus, sa dea mereu hugs si prea prietenos
Laura- ce faci, cum mai esti cu sanatatea?
Numai bine tuturor si la proaspetele mamici multa putere

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mersi pentru incurajari;

Denisa , asta e si la noi problema; Tudor e rau de gura dar nu a impins/batut/agresat niciodata vreun copil, in schimb sufera ca n-are prieteni, e lipicios si comunicativ; are si tendinta asta de a-i atinge pe cei din jur de unde reactia astora acum la virsta cind smecherii incep sa se demarce si hormonii sa joace, el fiind inca foarte copil la nivel emotional

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Ana, ce povestesti tu suna a bullying toata ziua- scoala trebuie sa o ia foarte in serios. Sper sa se rezolve rapid.

Am citit ce ati discutat despre vaccinul anti H1N1. Aseara la stiri au spus ca s-a aprobat in Canada, si ca gravidele in ultimul trimestru si cei tineri cu probleme cronice de sanatate vor fi primii vaccinati incepand cu 26 oct. Cum in BC e o rata mare de imbolnaviri, nu cred ca vom scapa (de fapt nici macar nu stiu daca vreau sa scap sau nu, ca prea se bat multe informatii cap la cap).

Pitilache, poti to rog sa ma treci si pe mine pe prima pagina, la lista cu Vancouver?

Pucku, deja a nins la voi!!! Wow… Cine/pe unde se mai lauda cu zapada in octombrie?

Laura, de curiozitate, cat costa (aproximativ) o asigurare auto in Ontario? Ca mie aici mi se pare exagerat de mult (in conditiile in care ICBC-ul declara an de an profituri in crestere…)

toate fetele

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Olga, Denisa, particip si eu la orice hotariti. Eu plec in tara pe 19 dec si daca nu rezolvati pina atunci, cu placere il iau cu mine.

Laura, ma bucur ca mai vii si pe la noi. Ce mai face Diana, tu cum te mai simti?

Maru, am citit dincolo ca si tatal tau a luat acele lanterne miraculoase de care mi-a zis si Simona. Am fost la Cdn Tire, nu am vazut nimic si nici nu am stiut cum sa intreb pe nenea acolo... ma luminati si pe mine please...

Ana
nu stiu ce sa-ti zic dar numai citind, asa m-am intristat..imi imaginez ce e in sufletul tau.

Andreea, felicitari ptr Darius.

Mergi la inceput

Dana, multumim de intrebare, Diana e bine acum (a avut o raceala urata luata de la noi, adultii, dar nu a fost gripa porcina; a stat 10 zile in spital, dupa care a mai tras si acasa vreo 4 saptamani). Merge la scoala in clasa 1 si e foarte fericita- vacanta de vara a trecut tare greu pentru ea, a simtit din plin lipsa copiilor si a activitatilor cu ei. Iar eu de luni sunt in Mat Leave, dospesc si cresc, ma plictisesc, si abia astept sa nasc.

Referitor la lanternele cu manivela (daca de astea este vorba), am cumparat la un moment dat pentru cadouri cateva dar si pentru noi una, de la Costco –am vazut ca acum sunt unele si cu aparat de radio inclus-… o singura problema am observat la cea care am oprit-o noi: dupa cateva luni de tinut in glovebox-ul masinii, cand am avut nevoie ea, bateria nu se mai incarca ca lumea, lumina nu statea aprinsa nici macar cateva secunde daca ma opream din rasnit –dar se poate sa fi si avut noi ghinion cu lanterna, sau poate e o generatie mai veche.
Pe aceeasi idée: sora-mea a fost tare incantata de lanternele Maglite cu led-uri.

Pitilache, multumesc mult!

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura cu multa placere si "dospire" placuta! Cand este due date? Nu mai ai mult, nu? Cred ca Diana este super incantata ca va fi big sister!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Laura cu multa placere si "dospire" placuta! Cand este due date? Nu mai ai mult, nu? Cred ca Diana este super incantata ca va fi big sister!

se vede ca sunt in concediu, ca nu mai scapati de mine…

Due date-ul e 13 nov, dar simt eu ca va veni mai devreme (mai corect zis, as vrea eu).

Diana se bucura mult ca va fi sora mai mare, si face déjà planuri:
- ziua Sophia o sa stea la etaj cu Bunutzi, iar eu- mami- o sa stau la parter cu ea- Diana
- nu o sa share jucariile/dvd-urile cu sorella, pentru ca o sa-i cumpar altele lui baby sister (ea- Diana- o sa ajute sa le alegem), si oricum, la DVD-uri o sa se uite bebe abia cand o sa mai creasca, ca sunt numai pentru copii mari, nu?
- ii spune "good night" si sa fie cuminte sa nu ma loveasca in burtica numai in engleza, ca sa o pregateasca pe cea mica pentru kindergarten
- samd

Laura

Mergi la inceput