Sezatoarea canadiana (158)
Raspunsuri - Pagina 13
Pucku spune:
Mihaela eu am o geaca de 6 ani in schimb daca te coafeaza pana gasesti ceva, e cu maro, verde si portocaliu, ca fie-mea culori din acestea poarta...are si pantaloni, dar sunt cam varza.....
incearca si vezi daca nu au la clement entrepot ceva, e pe pierre bertrand undeva, nu stiu sa-tzi explic axact, da o cautare si-l gasesti, la souris mini entrepot nu au nik, asa mare, am fost eu saptamana trecuta, sau incearca si la entrepot clorofille, poate mai au ceva, e in St augustine, langa magazinul louis garneau
acum tzie nu-tzi trebuie sa tzina pt mark pana la -40, ca pana in decembrie-ian nu ne asteptam la asa ceva, o geaca mai groasa cu un polar pe dedesubt face daca-i e inca buna geaca, sfatul meu e sa astepti reduceriile o sa inceapa bientot
si la clement aveau reducerii zilele trecute, dar nu stiu daca la cei mici, dar la marimea lui steph inca scosesera gecile reduse de anul trecut, chiar imi ziceam ca uite sunt inca acolo
la Gap am mai vazut niste pufoici faine de copii nu de -40 dar asa suficiente pt vremea asta si numai bune la primavara
mai vorbim ca trebuie sa plec
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mikiion spune:
http://www.expocite.com/www/SalonNationaldesAnimauxdeCompagnie.php
Pentru Pucku, animalele de companie expozitie- e maine si poimaine.
Ica clorophile asta e o firma sau un magazin?
Mi-a raspuns Pucku intre timp, deci e un magazin. Eu stau langa un entrepot avalanche si mi-a cazut fata cand am vazut haine reduse de la 500 la 345.....
Geaca pentru iarna de Montreal are doua cumparate f. f. bine la reducerile din februarie. Eu caut ceva pentru -40.....
De fapt mi-a stricat-o pe una. Unde pot schimba in tara asta cheita de la fermoar? Ca il tot invata aia la gradi sa vina independent si el trage pana rupe cheitele de la fermoar.Geaca a purtat-o o saptamana!!!
Pucku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Ica clorophile asta e o firma sau un magazin? www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
si si
am plecat
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui mikiion http://www.expocite.com/www/SalonNationaldesAnimauxdeCompagnie.php Pentru Pucku, animalele de companie expozitie- e maine si poimaine. Ica clorophile asta e o firma sau un magazin? www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
E o marca; haina pe care am luat-o eu e pana la genunchi. O gasesti la magaz gen Sport Expert. Si pe sub pantaloni poti sa pui colanti din aceia care tin pana la -30 si sunt subitiri, din supraelastic. Eu i-am gasit la Costco, dar cred ca poti gasi si in magaz cu profil sportiv, sunt fie singuri fie cu o bluza, tot asa de pus pe dedesubt.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
mikiion spune:
Merci fetelor, cade la fix ca la Sport expert am o reducere de diplomé de U Laval.....
am gasit intre timp pe net site-ul lor:
http://www.chlorophylle.net/?ref=ou-nous-trouver.php&ville=q
Gata ma intorc la treaba. Dar asa am un chef sa-mi mai iau si eu liber.... ca lucrez in relenti vinerea.....
nelia spune:
Ica, pe primul il stiam, e, ca sa zic asa, paranoicul meu preferat! A scris ceva alambicat despre reptila umana, m-a distrat... dar tipul este convingator si desi nu aduce prea multe argumente in sustinerea teroriilor lui, are un fel de a le scrie si de a le spune... ca parca iti vine sa-l crezi. Nu comentez filmuletul, dar in unele puncte, cum ar fi cele legate de sistemul imunitar (si eu am incredere in organismul uman, asa cum este el, cu slabiciuni), mai ales la copii, e clar ca gindim la fel.
Al doilea filmulet, interesant dar abia am putut sa-l urmaresc... ce ma enerveaza felul acesta nou de a filma, prin secvente care se succed rapid de-ti fac ochii si creierul varza... dar asta ii da un aer serios si credibilitate, uite citi sintem care gindim la fel, trebuie sa fie ceva... mai ales cu imaginile alea puse peste grafice si persoane care se sterg treptat din imagine... of, artistii lu' pest! Ma rog, nu vreau sa comentez filmul, in mare are dreptate, stim cu totii despre imbatrinirea populatiei, stii cu totii ca au fost explozii demografice, bebelusi nascuti atunci care acum imbatrinesc... etc. Noi chiar am avut lunea trecuta o conferinta despre noua ordine financiara, un tip superinteligent care ne-a explicat cum stau lucrurile, fff interesant... si vorbind despre cauzele crizei economice actuale, a adus in discutie si partea demografica. Nu ma mai lungesc, interesante puncte de vedere toate trei, adica conferentiarul meu si filmuletele puse de tine...
Si acum paranoia mea, ca tot calc si cind fac asta sau spal vase, mi-o ia creierul pe aratura: daca am accepta ca, pe timp de criza, si omenirea e intr-o permanenta criza de vreo 2-3 decenii, pe diverse planuri, se lucreaza greu la solutii, printre care si programe de inlocuire de generatii, in care este inclus si o anumita reducere a populatiei, sa zicem... si vaccinul, asta, Gardasilul si altele aparute, fac parte dintr-un program de genul asta... de ce sint facute si copiilor si gravidelor!?! Populatie de culoare si saraca, bolnavi incurabili, batrini, da, epurare demografica, dar hai sa lasam copiii sa vina, sanatosi, ca sa refacem echilibrul! Ceva nu se pupa... n-am ce face, na, ce ma freaca si pe mine la ora asta!?!
Pucku spune:
Mihaela ma bucur ca ai gasit magazinele, urmeaza sa cauti o geaca
sa-tzi iei si desuuri din acelea cum zice oca, sunt foarte bune, si noi avem toata familia, nici nu simt frigul, foarte buni si pt copii
eu sunt motorizata cand si cand, iarna asta mai mult ca sunt cu bebicu dar daca eram la servici trebuia sa iau busa, ca nu am fii reusit sa fim toti pe 8 la servici/scoala....avand in vedere ca gradi incepe la 7.30...pe de alta parte eu nu am parcare la univ, stii cat costa...mai scump ca o geaca avalanche, asa ca parchez la vreo 10-12 min de mers pe jos pe stradute, deci....prin frig
fermoare reparii la orice nettoyeur, costa max 5 lei si la STeph am reparat la greu. daca ai geaca deja dar care nu merge pana la -40, pas grav, frigul incepe la sf lui ian asa ca o sa cumperi mai tarziu, si luati-va desuuri bune, si pt voi si copil
ai sa vezi ca nu-i chiar asa rau in general, iar cand e valul de frig suntem cu totii acolo, si tu, si vecinu, si colegii de munca
in timp te obisnuiesti, noi pana la -20 mergem chiar la sanius, iar la -40 cainele tot trebuie sa iasa asa ca cele 30 min le faci vrei nu vrei
gata ma duc sa ma culc, ca maine urcam iar sus la calarit, azi a fost cam obositor, si pt Steph care era ca Don Quijote, asa mergea pe cal, nu avea nici o treaba
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui mikiion http://www.expocite.com/www/SalonNationaldesAnimauxdeCompagnie.php De fapt mi-a stricat-o pe una. Unde pot schimba in tara asta cheita de la fermoar? Ca il tot invata aia la gradi sa vina independent si el trage pana rupe cheitele de la fermoar.Geaca a purtat-o o saptamana!!! www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Si noi am patit asta si am reparat singuri problema. Stii inelele alea pe care se pun cheile ? Eu am avut unul de la medalionul cainelui adica mai subtire si mai micut si pe ala l-am bagat in locul cheitei.
Bune info cu geaca si eu trebuie sa-mi cumpar, anul trecut am cam facut frigul in paltonul de uniforma la servici iar cand am iesit mi-am pus mai multe "straturi". Si tot nu ma hotarasc, sport sau elegant, adica eu vreau si, si (am primit un guler de chinchilla si as vrea o haina neagra la care sa-l pun, mai greu gasesc unde sa ies asa
Dar cred ca o sa astept reducerile cum ziceti voi ca pana atunci poate mai scad si in volum si incap in vreun size M.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
Podeanu spune:
citat din mesajul lui Diana2007 am primit un guler de chinchilla si as vrea o haina neagra la care sa-l pun, mai greu gasesc unde sa ies asa[/size=2] Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009 "Life's a journey, not a destination" |
Diana, eu am haina si tu-mi dai gulerul, e ok asa? Eu ochisem anul trecut un palton absolut superb la Melanie Lyne, negru lung, cu blana neagra. Era 1200 am asteptat reducerile, a scazut la 800... tot mi s-a parut mult. Am luat unul de 100 frumos, dar cu blanitza sintetica. Acum tocmai caut sa-i schimb blana.
mikiion spune:
Pucku am uitat sa-ti multumesc de oferta...Dar nu e nevoie. Merci!!!
Ai vazut stirea despre salonul de animale de la expo? Noi mergem azi, chiar daca va trebui sa infruntam viscolul de afara, sau uraganul .....Ca au si pisici , reptile si pesti.
Cautand dupa entrepot-urile(outlet) din quebec am gasit pentru Montreal site-ul asta:
http://www.montrealaubaines.com/
Mi s-a parut super interesant.
Geaca de la clorophile e mult prea scurta, eu vreau una pana la glezne. Am deja una pana la genunchi luata tot de la sport expert acum vreu an jumate.
. Dar cred ca ideea mai buna e niste cizme mai lungi si niste ciorapi din aia super....Si scap de o cheltuiala in plus. Ce n-am inteles cu ciorapii aia super, nu va e cald in ei la servici? Eu cum sunt in biblioteca avem temperatura controlata ca sa nu se strice cartile, deci e cam 20 mereu. Dar la voi in birou nu va era cald cu chestiile alea pe sub pantaloni?Sau e vreun material mai inteligent?
Si am uitat sa spun ca eu sunt friguroasa rau ( mie si in Romania mi-era frigsi purtam colanti de bumbac cum au copiii) , dar nici nu suport sa fiu imbracata prea gros in interior, simt ca ma sufoc imediat.