Sezatoarea canadiana (158)
Raspunsuri - Pagina 10
Ione81 spune:
fetelor, da si la noi cu neigo-pluie... si desi suntem in Canada si o sa ma scarbesc de zapada in curand... tot tresare ceva in mine cand vad prima ninsoare!!!!
a mai jucat cineva la loto? ahaah, am nimerit 3 numere, adik 10$, destul ca sa plateasca pt alt 'bielet' cu 4 optiuni ;)
Pitilache, sper ca ai iesit din butoi! Felicitari pt bilete!
Ana, eu nu stiu ce o sa fac cand o sa am copii, daca se atingea cineva de frate-miu cand eram copii, o lua pe cocoasha... instinctul mi-ar spune sa fac la fel aici daca s-ar lua cineva de puiul meu prezumtiv... Sper sa se rezolve cu scrisoarea!
Nelia - bafta cu toate. Cine e dispus sa traga asa de tare sigur ajunge la vremuri mai bune!
Olga, I'm in cu o mica suma. Daca nu e nimeni care merge in tara in curand, este serviciul MoneyGram, mult mai ieftin decat Western, putem trimite niste banuti, sigur se poate cumpara si in Ro! Nu? Spre ex, trimiti 135$, plus 15$ taxa si ii primeste in 10min! Sau nu se poate cumpara online cu un credit card pe un site in Europa? Punem bani si comanda cineva... Ideas...
Diana - ce mi-a placut faza ta cu norocul in dragoste!!! Asa-i ca uneori uitam sa punem la socoteala cele mai evidente si de pret lucruri - sanatate, dragoste, o vorba buna, armonie, o mancare buna...
LauraJr - salutari. Am auzit ca in sf au angajat o tipa pe fostul meu job in Calgary. O sa te conversezi acuma cu o calgarianca :) Eram sigura ca nu mai angajeaza imigranti, astia sunt prea 'mobili' :)
Ma intorc la dichisit CV-ul, am mai gasit un site super, wowjobs.ca, si asta e un motor care extrage de pe mai multe site-uri! ca moor de pofta pt capshunata aia! :)
mikiion spune:
Montrealezelor la voi cum a fost vremea azi? Ca eu dupa ce am vazut ce a afara, primul lucru pe care l-am spus dimineata a fost : gata ma apuc de engleza
Cauza? www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-10-22/14:29:03" target="_blank">Ningea!!!! Dovada aici!!!
Si e o poza de la inceputul ninsorii......
Si am si facut prostia sa ma duc la vizitat librarii la celalalt capat al orasului si am nimerit in plin viscol. Iar la intoarcere am facut intr-o ora un drum de 15 minute cu autobuzul!!!!!!
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Montrealezelor la voi cum a fost vremea azi? Ca eu dupa ce am vazut ce a afara, primul lucru pe care l-am spus dimineata a fost : gata ma apuc de engleza Cauza? www.dropshots.com/mikiion2009#date/2009-10-22/14:29:03" target="_blank">Ningea!!!! Dovada aici!!! Si e o poza de la inceputul ninsorii...... Si am si facut prostia sa ma duc la vizitat librarii la celalalt capat al orasului si am nimerit in plin viscol. Iar la intoarcere am facut intr-o ora un drum de 15 minute cu autobuzul!! www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Sa stii ca si la noi a tras asa o ninsoare cit sa devina totul alb.Dar s-a oprit repede. Oricum nu e ca in poza la Quebec
Ontario, la voi a nins?
Laura, dar stii deja ca e fetita?
maru spune:
mikion, da batai la engleza, ca ii dau resume-ul tau direct directoare
ia uite aici:
http://www.sickkids.ca/Learning/HospitalLibrary/index.html
mikiion spune:
Uite aici alte forografii de pe meteomedia:
http://www.meteomedia.com/your_weather/details/998/1566122/1/caqc0441?ref=ugc_city_thumbs
Ma uit afara si vad inca zapada de vreo 10 cm. Si nici macar nu au curatat trotoarele.
Sotul a fost azi plecat in pantofiSi a mers si pe jos ca a lasat masina la revizia anualaEu macar eram bine imbracata
Maine anunta + 6, cred ca o sa se topeasca. Iar Sambata se incalzeste si vine ploaia.
Si eu vreau sa stiu, la ottawa cum a fost...O sa va inebunesc toata iarna asta, ca la sfarsitul ei n-am hotarat ca sa luam o decizie...sau o a doua masina , ca sa nu mai inghet si eu prin statiiCa m-am saturat sa inghet.....
Azi am umblat si eu dupa niste cizme cat mai lungi dar care sa si reziste la zapada( deci nu piele sensibila)...Ar trebui sa iau ceva de vreo 250 cad....Si imi mai trebuie si o haina lunga...Aia de la North Face( parca asa se cheama) e 300 cad..... Cam scumpa factura pentru iarna asta....
Mai dati-mi niste idei.....cum sa ma imbrac ca sa nu-mi fie frig, dar sa am si tinuta de lucru...in afara de ideea sa ma duc cu pantalonii de schi si sa ma schimb la lucru
mikiion spune:
Vroiam de vreo saptamana sa va pun site-ul asta:
http://www.quebechalloween.com/activitesetevenements.html
Ca sa vedeti activitatile posibile in zona voastra.
Aici am , daca ne permite vremea, jocuri gonflabile si trenulet in centru( Pucku stiai?)
Pucku spune:
Mihaela merci, nu stiam toate activitatiile, eu m-as duce sambata la aquarium pe seara la activitatii sa vedem...de ce tren zici in centru, ca eu vazui undeva dar se terminau raliurile in 18 oct, nu ziceau nik de wk asta....dar anyway am un wk plin, sambata cai, duminica o zi de nastere pt steph....
Daca ca nu e musai sa-tzi iei haine acum, mai asteapta o luna si o sa inceapa reduceriile, oricum de aici o luna nu o sa ninga de nu stiu cate ori....si da eu as opta pt varianta cu schimatul, cel putin la incaltaminte, toata lumea asa face, sunt in bocanci si la servici se schimba in pantofi....iar cu pantaloni cum itzi e tzie comod...eu ma simt super in haine calduroase cu bocanci in care nu intra apa, cand ajung inauntru ma schimb, asa ca fara jena, 85% asta fac, mai ales cei care i-au autobuza si isi lasa masiniile la parc o bus
si da a nins azi, am iesi afara vreo 2 ore cu copilul care s-a tavalit si udat bine, a facut/ au facut cu mai multi copii, 2 oameni de zapada si tone de figurine....rar ca zapada e asa pufoasa....au profitat la maxim....a adormit bustean , inainte cu mult de ora ei de somn
si eu am plins viscolul de la 12 cand am plecat la doctor, mi-am blestemat zilele de la gheata ce era pe jos, iar cand am iesit masina era alba de la cat a putut sa ninga in 2 ore, noroc ca la 4 noi eram in casa si se mergea fain la ora aia
eu m-am obisnuit ca ma uit si la ceilalti, quebecosi, nequebecosi suntem toti in acelas KKt asa ca indur iarna mai usor...m-am / ne echipam corespunzator cu haine, in special cupilului caruia ii i-au haine rezistente- nu gen zellers, walmart sau sears, sii e bine la caldurica, cizme bune si rezistente, si in rest,,,suntem corect
daca ai nevoie de informatii unde sau de unde sa cumperii haine la pitic, spune-mi ca-tzi spun de unde merita cumparat, si cizme si tot, nu-i chiar momentul ca sunt scumpe acum, eu le iau deobicei dupa anul nou, cand incep lichidarile ca la pret normal te cam usuca la buzunar...acum trebuie sa-i i-au cizme lu steph, sper sa nu vina super frigul pana de sarbatori, ca nu-i incap 2 perechi de sosete in cizmele ei, ii trebuie un nr mai mare, deeocamdata e corect
acuma na, depinde si cat vrei sa investesti in haine de max 1 1,5 ani dar eu la chestii din astea de iarna, ploaie si vant nu ma uit la bani, prefer sa fac economia in alta parte...si sa sper doar ca le poarta cat mai mult, dar la ritmul ei de crestere slabe sanse....
Ica m-am gandit la tine azi, cand am scos geaca lu Steph mi-am adus aminte unde am vazut salopete faine de copii...cam tarziu, dar daca vrei pt la anul, cauta de la clorophille, eu am gasit centrul de lichidare in primavara si i-am luat lui Steph geaca de la ei super rezistenta, calduroasa si toate cele, cu water reppelent si teflon...ce mai kit complet
intrebare: voi de cate ori le spalatii hainele de iarna? ca eu am intrebat la magazin si mi-au spus ca cel mult de 2 ori intr-o iarna, ca sa nu se duca teflonul, da pai eu le spalam by default la 2 saptamani, o luna, dar la sf iernii trecute costumul lua apa ca-i trecuse tot teflonul ala de pe el....acum are costumul maricel bine, si ma stept sa-l poarte si anul viitor macar pana la reducerii in ian- feb, dar nu as vrea sa-l stric....deci? alte metode de spalat si intretinut la rece aveti?
ma duc la nani
maine sa va pove ce show am facut ieri in dejardin cand am vrut sa platesc factura x si casieruk mi-a platit o alta....
laura bine ai mai venit pe la noi, pupici Dianei, ma bucur ca e mai bine, dar asa raceala urata a luat de atzi stat si la spital...uf uf
Diana, Simo, Cristina va pregatiti de botez, sau mai asteptati?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
nelia spune:
N-am ajuns la capat cu cititul, dar am vazut ca avem la Sezatoare un nou bebelus, bebe Darius! Bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si linistita. Andreea-ana, sa-ti traiasca minunile, am vazut-o pe Anais in poze si e tare dulcica, refacere usoara si astept sa ne povestesti despre voi!
Laura, ce bine ca ai ajuns si pe aici! Ma bucur sa aflu ca esti bine, ca altfel, cu sunatul mai greu... Imi pare rau de Diana ca a luat o raceala atit de puternica, sper ca e totul bine acum si sa nu mai ia nici una pina la sfirsit!
Daca citesc, mai revin, daca nu, las pe saptamina viitoare, ca asta e inca plina cu de toate.
Ione81 spune:
Seara buna!
Am si eu o intrebare pt cei scoliti aici - face sotu-miu un certificat de un an la ETS, eu nu lucrez, el nu lucreaza, dar avem banuti la banca. Mai primeste bursa? Se uita in contul tau cand iti dau pret si bourse, sau pe ce se bazeaza? Si cand incep eu sa lucrez, se va schimba ecuatia?
Multe multzumiri!
OlgaTarziu spune:
Neata!
Deci Dana, Ione, Khristin, Denisa incerc sa o contactez pe fata sa o intreb la cat e in tara ca daca e la acelasi pret...mai bine trimitem banii si cumpara ea acolo.
Sunt bolnava bocna, cica am luat croup-ul de la fii-mea, ceea ce se intampla foarte rar la adulti (sa faca asa urat) Azi mergem la vaccine. Cred ca ia Tony ala de 4-6 ani, si Sophia doar Hepatita B ca restul mi-e frica sa-i dau. Combinatele le amanam. Cu toate ca are 6 luni 1/2 si o sa aiba si mai mult cand le ia, asta e. Decat sa risc ceva mai bine asa.
Oricum spiritul zilei e asta!
Va mai amintiti?