retete pt steamer

retete pt steamer | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

daca aveti asa ceva poate imi ziceti si mie!

merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Subiect despre asta voiam sa deschid si eu.Ce se poate face la un steamer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

se pare ca nu prea mare lucru din moment ce nimeni nu raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

S-a mai vb despre steamer aici, si am mai vazut un subiect de genul, deschis tot pe-aici.
Spor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu fac mai ales copilului, pestele, ficatul si legumele, apoi le condimentez dupa gust..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

De asta ma gandeam si eu sa luam unul, pentru viitorul nostru copil,sa-i gatwsc legumele sanatos.Se poate si carne? Se face bine?Oare merita investitia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

pestele sicarnea de vita ies minunate la acest aparat. deasemenea si legumele. fierb dar nu se fac piuree. Eu fac si orez si in general de toate. anul trecut cand eram in renovare si am avut o perioada bucataria desfiintata faceam si oua fierte si crenwustii. Si avantajul imens este ca poti sa pui mancarea la facut si sa pleci de acasa. el se opreste cand trece timpul. il am de trei ani si e foarte bun.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

delsim, cu siguranta merita banii, dar foarte scumpe nu sunt! mai ales ptr copil, este de departe cea mai sanatoasa metoda de a-i prepara legumele/fructele, se pierd mult mai putine vitamine decat prin fierbere!
Cum a spus si Vanessa, nici nu ai grija aparatului, pui acolo ce-i de pus, setezi timpul si iti vezi de altele intre timp!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

La steamer imi place mult pestele cu legume si orezul. Cred ca este ideal de preparat mancare pentru copilasi, pentru ca gateste sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

al vostru este din plastic sau sticla?nu de foarte mult timp mi-am cumparat si eu unul,dar la-m luat din plastic si acum imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Din plastic rezistent. Am un Philips. Nici nu stiam ca exista si de sticla. De ce spui ca iti pare rau pentru cel din plastic?

Mergi la inceput