Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Hai Uratica te rugam fa-ti aparitiaaaa

Mergi la inceput

am probleme cu netul si primesc f f greu mesajele de la voi

Mergi la inceput

nu stiu ce sa fac ca mesajele de la voi nu imi ami apar-HELP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgie, dar nu am scris nimic!!
ma agit sa copiez linkurile dar nu stiu daca reusesc...
ce faci iubita? eu astept sa sun dimi la clinica sa vedem cand merg analize

Mergi la inceput

Ce tare esti ai scapat doar cu o inj pt inhibare, eu ma intep zi de zi.
Ce analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu stiu inca , maine cand sun o sa aflu exact.. dar stiu ca trebuie sa fac ceva anaize..si in functie de rezultat imi spune cand incep stimularea... ti am zis ca aici e altfel dar ma las pe mana lor.. sper sa fie ok pana la sfarsit!!

Mergi la inceput

Va fi cu siguranta bine de data asta- musai
gagici eu o tai la somn ca maine dimi la munciiii
noapte bunaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

las bruni ca ne-am nimeri noi-cat de curand la odisee!!nu???????acolo ne intalnim toate fetele!doar asa ne-a fost vorba!si e vai de vreuna care lipseste!
ufffffffff..si eu vreau intepaturi..si eu vreau bebe!asa ca..marti am programare la dr..sa vad cand imi da trimitere la drul puticolog..ca aici asa e..si..daca se poate vreau sa fac si o histeroscopie pe-aici..o-m trai si o-m vedea..
insa mara..eu nu tot nu inteleg ce se intampla in cazul tau..asa ca..o tin pe-a mea-fa o histeroscopie ca sa te asiguri ca e totul ok!o histero de diagnostic..nu te taie nu iti face nimic-doar verifica!si se poate face si cu anestezie locala..insa e mai bine cu anestezie generala..ptr ca..daca vor gasi ceva in neregula, vor putea rezolva!offf..fata draga..sa stii ca eu in viaata te-am luat drept exemplu..cand imi vine sa ma dau cu capul de pereti..atunci ma gandesc la tine si la curajul tau!si merg inainte!
georgie-tin pumnii sa iasa o sugubeata balaie cu parul cret!am zis!
si fetele..hai va rog veniti cu exemple de genul "se poate"!!ca altfel o iau razna!
si bafta fetelor ce sunt in..si pe langa focuri!

Mergi la inceput

bruni..n-ai stricat nimic!nu-ti mai fa atatea probleme..totul are cel putin o rezolvare!!pana si problema noastra in a face bebei-asa ca..tu preocupa-te de facut bebei..capitolele le-om gasi noi!
no..si acum vine baba cu o intrebare..stie cineva..inainte de pap si secretii trebuie abstinenta-cate zile?ia sa va vad..v-ati facut lectiile?
la gagici!

Mergi la inceput

bruni..in fata fiecarui link pune asa
[ url = " aici vine copiat linkul ptr cap 1 " ] cap 1 [ / url ]
[ url = " aici vine copiat linkul ptr cap 2 " ] cap 2 [ / url ]
etc...
iar cand pui linkurile intre paranteze,url,=,apoi iar "] nu trebuie facute pauze,fara spatiu intre ele..eu am lasat pauze-spatiu intre ele ptr ca altfel nu iti puteam exemplifica..
da te descurci tu cu siguranta!si uite-asa ai reparat tot singurica!

Mergi la inceput