Fiv la Cluj 28-bafta la 2 liniute!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Hai mai fetita frumoasa , eu te stiam curajoasaaa ce de o piscatura mica de tantar de temi tu? gandestete ca fiecare intepatura participa f f mult la formarea gemenilor tai si sa vezi ca ai sa percepi altfel injectiile ba chiar vei mai cere si supliment promit ca telepatic voi fi cu tine sa te tin de manuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bine... hai ca promit sa fiu cuminte !! nu mi e frica de injectii!!!!bine va fi ...
crisule ,ce faci draga , pe unde mi ai umblat?? data viitoare sa fi pe faza si sa deschizi capitol nou , ca eunu ma pricep!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Salutare fete dragi
Vad ca e agitatie pe aici nu gluma ... Bytzi, Bruni, Georgi mult succes ... Doamne da sa fie un capitol plin de vesti bune
Eu nu mai am rabdare ... abia astept sa fac analizele si sa va prind din urma cat de repede ... Eu inca insist ca vreau sa raman pana la Craciun ... daca nu,si pana la Revelion e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Prin zona sunt si eu Bruni draga ... doar ca am de lucru foarte mult la scarbici

Am vrut sa deschid capitol nou ... dar am vazut ca ai fost harnicutza

Stie cineva daca mai putem lua cu Quote de la capitolul 26 daca s-a inchis? Ca ala era ultimul capitol cu linkuri si tot ce trebuie ...
Daca nu, il reparam noi pe asta ... Asta sa fie cea mai mica problema

Mergi la inceput

Cris,doamne da!!! sa faci repede analizele si sa intri in hora !!
si eu vreau sa mi aduca mosul un bebe sau doi!!
uratica si maddutz se pricep mai bine la cap , cand o sa apara le intrebam..

Mergi la inceput

Am auzit o bazaialaaaa , da parca nu suna romaneste ca era cam rraitaaaa ,sa fi fost oare de pe undeva din Franta?
mai traiesti fetita frumoasa? cum a fost dupa prima injectare? ai simtit ca te-am tinut de manuta?

Mergi la inceput

georgie,a fost foarte bine !!!nu am simtit nimic !! eu am terminat cu inhibarea nu mai fac injectii numai peste 11 zile , atunci incep puregonul..
acuma pot zice ca am dat startul !!! yes!!!
georgie hai ca dimi il dai si tu , deci tot p acolo suntem

Mergi la inceput

georgi, ce faci te petreci??? ca de maine gata!!!
eu iar sunt solo acasa ...
ma intreb asa ca daca n am ce face tot imi pun intrebari: oare trebuie sa mi se opreasca menstruatia dupa injectia asta?

Mergi la inceput

Neataaa fete frumoaseeee haideti la o cafeluta, eu sunt cu ea bauta dejaaa, sunt matinala ca in 5 min fac inj iar apoi la munci
Sa aveti o duminica placuta

Mergi la inceput

Yupiiii am dat startul si euuuu, nu am putut sa dorm toata noaptea parca nu trecea timpul sa se faca dimineata sa incep
DOAMNE AJUTA SA FIE CU NOROC LA TOATEEEE FETELE

Mergi la inceput