Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://video.yahoo.com/network/100284668?v=6156667&l=3774749

Hai ca am gasit ceva super!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

http://video.yahoo.com/network/100284668?v=6156667&l=3774749 Inca una!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olgule, m-a dat gata Ho-i....sa stapaneasca sanatoasa patul cel nou!!!
in poza din mijlocul camerei suparata este mortala!!!!, cat despre pian ..ce sa mai zic????suuuuuper sa ai un asa obiect in casa, intotdeauna mi-am dorit sa-l si am si sa stiu sa si cant la el....dar poate cine stie resusesc sa-i iau buburuzei.........

ghetutele sunt faine rau...dar acum mi-a picat fisa ...pe site erau cu reducere, ceea ce nu inseamna asa ca sunt si la magazinele din Buc.???immm???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Neata. Sa inteleg ca numai la Bitza mergea netu´ azi-noapte... Asa am nevoie de o cafea... Ca in loc sa dorm am buhuhuhuhu... sa inteleg si ca la ora 9!! copiii vostri inca mai dorm?? Norocoaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Hai sa va dau eu poate va treziti!

Cristina, La multi ani pentru Vladut, sa creasca mare, sanatos, voios, voinic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Vladut
Sa cresti mare si voinic!

Cata, ce faci?

Ma bucur ca v-a placut pitica mea Camera ei arata acum muuult mai bine, are lipituri cu printese si cu personajele din Disney pe peste tot. D-alea fosforescente Mai avem de schimbat mocheta, ca e aia veche si de demult, dar...avem timp si pentru aia.

Bitza, nu stiu ce reduceri au si daca au ai nostri, ca nu i-am vizitat anul asta...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olgule, nu stiu ce fac.
Mi-am pierdut si eu cuvintele!

Trebuie sa plec sa-i caut Ilincai incaltari, copilul nu are decat sandale si o pereche de adidasi!
Vineri am reusit sa iau geaca si caciul!
Pe noi ne-a prins frigul cam in fundul gol!

Ai inceput sa culci fata in patul mare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata, stiu sentimentul. Eu am senzatia ca nu imi ajung 24 de ore si ma frustreaza enorm asta Da, am culcat-o in ala mare pana cand a venit frigul. Nu inteleg de ce nu e caldura pe coloana aia Asa ca ne-am mutat din nou toti trei.

Succes la cumparaturi!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

eu n-am caldura DELOC!
plimbam un calorifer electric prin casa!
ma duc sa ma imbrac!
PA!
Poate mai apuc pe seara sa stau la o tacla cu voi, ca stiu ca Mimo ma asteapta de mult cu un campari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata la cafea , vad lume noua Ce bine ca v-ati gasit cuvintele, doamnelor !
La multi ani Vladuc ! Cristina , multumesc pentru carte! Nu-s stresata deloc cu laptele, asta e...raspundeam doar la intrebare.
Olgutz "pale lata" m-a terminat Sofi e un altfel de copil, asa mi se pare mie Are o fata poznasa si o privire ghidusa ceva de speriat O sa mor de dragul ei , si spune-i te rog sa nu-l uite pe Dudelle ca vad ca Mufa face furori (arata-i-l si tu mai rar )
Intrebari: cine canta soro la pian ??? Ca eu nu va imaginam nici pe tine nici pe Radul in aceasta ipostaza!
Patul fetii n-are margine d-aia "opritoare"? WOWWW!
Si sa-i spui lui Radul ca Mimu a pus ochii pe masinuta si a declarat ca vrea si el sa-i ia (lui Dudelle cica) .I-au trebuit aproape 3 luni ca compileze si sa formuleze Bine, o sa-i mai trebuiasca cel putin un an sa ma convinga, dar asta e alta treaba
Iar cu bietul socrul tau, vai de sufletele voastre
Ariel Dumnezeu sa-l odihneasca pe bunicul din poveste Iar despre vizitele tale nocturne de weekend la camera de garda nu mai zic decat ca trece, hai ca trece ! Despre Alex insaaa , pe masura ce va creste va fi tot mai independenta si Giga contra, imi pare rau ca la capitolul asta nu pot sa te incurajez
Nicoleta ai remarcat bine , austriecii au draga alta termoreglabilitate Peste tot e frig, si la munte la fel fac...20-21 de grade Mereu avem discutii pe tema asta! Dar au nene niste pilote de zau ca nu-ti mai trebuie calorifer...nu stiu din ce si cum, dar as cara niste pilote d-alea acasa data viitoare!
Bubu Asa-i cu Grey ala, na! Asa am suferit si eu vreo luna , pana l-am epuizat! ZOMBI umblam pe aici

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput