Puiuti de randunici 2008!! (322)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Olgule, stiu, dar caut si acolo magazinul Deichmann, ca la ei nu difera preturile la aceleasi produse in Centru fata de periferie. Si de SCS tocmai ce mi-a zis o amica vieneza pe mess.
Ce s-a intamplat cu socrul tau?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Socrul meu a plecat de dimineata la un cabinet de chirurgie BMF unde avea programare pentru o rezectie apicala la ora 10. La 4 a sunat soacra-mea terminata, plangand, ca nu se intorsese. Omul nefiind genul care uita sa mai vina acasa...L-am cautat la urgente, pe sectie la BMF, la cabinetul care se mutase de unde stiam eu...Saracul statuse 5 !!!!! ore in sala de asteptare a unui cabinet privat care se kk in ele de programari
Eu plecam dupa un sfert de ora, dar el a stat! A ajuns acasa la 16:30, cand noi il cautam pe strazi si in spitale, soacra-mea plangea de spaima...si asta pentru caaaaaaaa...tantanaaaaam...nu i-a spus soacra-mea sa isi ia mobilul cu el. Tot femeia era de vina 

Luni e ziua lui si maine il sarbatorim! Nu ii mai luam niciun cadou, na ![]()
Luny, pestele ca pestele, dar Sof s-a indragostit de Maa-teeeeei, m-a rupt astazi cu uitatul la filmuletele cu el
Cred ca am vazut cum arunca jucariile peste fotoliu de cel putin 10 ori la rand
Incerc sa i-l arat pe Te, poate mai uita de Maa-teeeeei.
Faza: ii arata Radu la televizor o bufnita. La care ea: "Buf! Cade!" 

Imi pare rau ca nu am energie sa va povestesc cate minuni scoate zilnic, ne tavalim...
Mimo, am mai gasit din cuvintele, veeezi
?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:

m-a innebunit So-i!!!cred ca e delicioasa, ce analogii poate sa faca! abia astept sa ajungem si noi acolo!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
salutare
am aparut si noi....azi am fost la piata....si apropos Vali nu aveau cizmulite de cauciuc pt Antonia la Bambino erau prea mari ce avea..........am facut o supica din rasol de vita cu taietei de casa....a lins Antonia tot castronul, ii palce la nebunie supa asta si noua la fel.....vroiam sa fac placinta cu dovleac, dar reteta ta Bubule are margarina, si as vrea sa-i dau si Antoniei....sa vad poate gasesc alte foi.......am avut si musafiri...si Antonia a facut show...
ma maine nu este duminica???
de ce ziceti ca maine se duce Naty la servici...sau sunt eu
???
ma duc sa ma uit pe bucatars la reteta ta Luny ca am un crap in frigider
nu stiu cand ajung in Unirii la Crocodillo...asa ca Mimo daca te ami duci in Auchan si gasesti cizme sa-mi dai de stire!!!
....sau care din voi gasiti...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:

am scris un mesaj si l-am pierdut.......de fapt, mi-a zis ca raspuns salvat in draft....unde naiba il gasesc????ma ajutati?
IRINA 
Antonia
sufletel
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 ma maine nu este duminica??? de ce ziceti ca maine se duce Naty la servici...sau sunt eu ??? |
Ba e cat se poate de duminica, AMR 1 zi
da' fetele astea vaz ca mor de nerabdare sa ma vada la halatul alb
Apropo de incaltari...eu stateam linistita ca Iuliei nu i-a crescut deloc piciorul, poarta tot 20 si deci incaltarile de iarna trecuta sunt inca valabile. aiurea! Ii vin la limita, unele deja deloc, altele erau cu talpa nepotrivita ca deh, atunci nu mergea...Deeci, pe moment e ok dar pt miezul iernii si ea e descoperita si ma oftic ca acum n-o sa mai am atata timp de umblat dupa incaltari; cand ma gandesc ca la targ am nimerit asa bine pe Hokide aia si am luat doar o pereche de cizmulite, desi aveau tot soiul de incaltari frumoase, bune si ieftine, ma zgarii pe ochi.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
...sau www.bucataras.ro/retete/2193/mancarica_de_praz_masline_si_carne.html" target="_blank">un praz cu masline?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Luny, in profilu' personal, ai drafts acolo 

Edit: nu Luny avea nevoie, Bitza 

Oboseala...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Bitza, de pe bara de sus "Contul meu", click pe "Profilul meu" si acolo apare alta bara sus, albastra unde e butonul "Drafts"
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
nu sunteti nici una p*aci.....lasa, ca scriu din nou, sa vad daca reusesc ca Antonia ma tine de mana ca-i cam obosita....
scrisesem asa:
Olugule un pupic pentru Ho-i
...chiar vroiam s ate intreb,i-ai luat cizmulitele Naturino de pe site-ul nemtesc????ca parac ai scris ca este magazin si la Baneasa si pe Victoriei:???am inteles bine???
Luny esti supermegaextra tare

cu pestele ala...chiar ma gandeam cu groaza ca se murdareste iar bucataria de solzi...reteta ta rulzzzzz

Bubule..idem si pentru tine cu pentru reteta de Quesadilla

...aveam un piept de pui si urma sa caut pe bucataras o reteta sa fac cand vine maine bitu^....hahahahahaha ce m-ai salvat, si-l mai dau si pe spate pe deasupra

yupiiiiiii
gata, ma duc sa pregatesc fata de baie....revin mai tarziu
aaaa si intre timp am gasit si foi de placinta fara margarina![]()
IRINA 
Antonia
sufletel