Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata, ma duc la film ma asteapta sotul

kiss

34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Super vesti de la Douradoudou si de la Suzyca sa de-a DD ca bebelusii vostrii sa fie sanatosi si papaciosi

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si eu la ceas de seara..., azi am lenevit, putina treaba, si seara la socri..acu cu ceiut de lamaie si miere, asa preventiv..

Ma bucur tare mult pt Nabila, ca ia in greutate si e bine, si de asemenea ca Alexa isi face timp sa ne mai tina la curent cu evolutia lor!
Si intradevar vesti bune si de la Simina, ce bine ca in sfarsit luni o sa fie acasa cu printesa ei,dupa 2 sapt lungi si urate in spital...
Si vesti bune si de la Suzica, daca a papat fetita ei la san..tot e ceva

Tot mai sper sa apuc si eu cu burtica inca 2 saptamani sa imi fie medicul in localitate...Krelia si Andre stiu de ce, doar suntem colege

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, sper ca petrecerea sa reuseasca se te inveseleasca. Si eu m-am mobilizat fortat azi sa scriu sperand sa-mi ies din stare... nu pot declara ca am reusit... mai mult as sta in pat cu patura pe cap... ma bantuie 100 de ganduri... dar rational nu cred ca are macar unul fundament

Rony, te cred ca va fi greu fara pitica. Din ce spun fetele, si eu le cred, dragoste va fi suficienta pt 2 copii... si ai sa gasesti intelepciunea si puterea ca amandoi sa fie tot atat de importanti pt tine, foarte importanti

Raluci B, felicitari pt achizitii... eu lenjerie inca nu am luat

Monis, plimbare?!? ce-mi place catelusul din reclama in contextul concediului. Sigur ca e bilet de voie valabil

In ce priveste slingul si wrap-ul... mie imi par foarte practice si comode... dar imi par ciudatele... . Cred ca as avea o fata cu ele pe strada Probabil inca nu m-am invatat cu imagine... apoi am sa vreau si eu ( am mai patit eu cu alte chestii asa)

Laurairina, daca tu stai cuminte... si fetita va sta la caldurica inca 2 sapt

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu am wrap, dar nu prea l-am purtat pentru ca atunci cand l-am primit Mario avea 4 luni si deja cantarea 7.8 kg, ceea ce era destul de greu pentru mine....In schimb am o prietena care si-a tinut copilul in wrap si atunci cand avea aproape 2 anisori....
Fetelor pe voi nu va lovesc copii vostrii? Pe mine ma loveste cel mic de nu mai pot in ficat...cred ca are un piciorus acolo si ma termina, dar oricum sper sa mai pot sa il tin la caldurica in ghiozdanel inca cateva zile, daca nu chiar pana pe 27 octombrie ca la 4 nov cum am avut prima programare chiar nu mai sper

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis ma apuc acum de capitol nou.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOLUL 136

Mergi la inceput