Nu pot sa cred...finalul
Raspunsuri - Pagina 8
Happy_in_TO spune:
Lala, oricit de mult doare ca si-a gasit alta femeie atit de rapid, sa stii ca este o binecuvintare pentru tine. Asta inseamna ca are partenera ideala pentru hobby-urile lui si ca te va lasa in pace temporar. Spun temporar pentru ca stiu ca se va intoarce la tine si va incerca sa te aduca inapoi. Cind va vedea ca ii rezisti, va deveni viloent din nou. Daca iti vei gasi pe cineva, vei fii mereu in pericol pentru ca va incerca sa il inalture iar pe tine va incerca sa te pedepseasca. Ai mare grija!
Este bine ca ai avut pe cineva alaturi cind v-ati intilnit. Eu una nu as fi fost de acord cu vizitele lui sub nici o forma. Nu in cazul vostru cind el e varza la cap de droguri si violenta! Doamne iarta-ma dar el este un om periculos, va poate face ceva tuturor in nebunia lui... Am citit cazuri in care un "el" turbat a distrus toata familia fara sa se gindeasca la monstruozitatea faptului... Lala, nu lasa garda jos, te rog!
Imi mentin parerea ca mutatul in acelas oras cu el este o greseala. Tu faci cum vrei... Dar mai gindeste-te inainte, lasa un pic de timp sa treaca, poate ti se iveste o alta ocazie...
O chestie ciudata cu mintea unei persoane abuzate este ca in timp micsoreaza raul din trecut si mareste calitatile bune ale abuzatorului. Si uite-asa isi da garda jos si devine vulnerabila din nou. Prin prisma asta va fi foarte usor sa iti spui "lasa, el nu este in stare sa imi faca rau..."
Stiu ca este greu, Lala... Iti va fii greu mult timp pina sa te debarasezi total de toata negativitatea si uritenia celor intimplate.
Ai grija de tine si pretuieste-te, esti importanta si meriti ce este bun din viata. Fa alegeri intelepte pentru tine si fetita ta.
Happy_in_TO spune:
Lala, inregistreaza filmuletele si tine-l departe de tine si fetita ta! Crede-ma pe cuvint cind iti spun ca este periculos!!!
Happy_in_TO spune:
Total off topic...
Sabinelu, eu te pup si iti spun ca te admir pentru ca esti o curajoasa. Iti trebuie mult curaj sa traiesti asa cum vrei, sa fii originala in ideile tale si sa iti dezvelesti sufletul in creativitate...
Ca sa traiesti autentic este o calitate mare: sa stii sa separi ce este important pentru tine de influenta de afara, sa stii sa pretuiesti lucruri marunte, sa stii adevarata valoare ale unor lucruri si unor circumstante nesemnificative pentru altii...
danybv spune:
lala20 iti doresc din suflet un an nou mai bun tie si fetitei tale Bianca .
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceste incercari grele ale vietii .Sa iei deciziile cele mai intelepte pt tine si fetita .
Te pupam si sa nu uitati ca suntem alaturi de voi , va purtam in suflet si in gand .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
LaLa_20 spune:
Happy...stiu ca s-ar putea sa ai drepate cu intorsul in oras...dar:
-al oras ma macina,ma termina,nu-mi gasesc locul,am vorbit enorm de mult la telefon cu ceam mai buna prietena...dar nu a ajutat,simt nevoie disperata sa fiu eu,sa fac tot ce faceam inainte sa-l intalnesc pe el
-situatia financiara ma cam ombliga sa ma intorc in oras,evident ca nu v-oi lucui singura cu Bia,ci si cu parintii mei
-in plus am renuntat la servici din cauza lui,nu vreau sa renunt si la facultate...mai am un pic si incep sesiunea...vreau sa realizez ceva in viata asta
-oricum daca v-oi avea alta optiune,mai buna pentru fiica mea si mine nu v-oi ezita sa o aleg
Apreciez enorm sfaturile tale,te-am citit mereu...si iti multumesc ca mi-ai scris,atat tie cat si tuturor fetelor care isi rup din timpul lor pt a-mi scrie un mesaj...
Sa fie un an bun pentru toata lumea,plin de liniste,sanatate si impliniri...
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO DarkBendis, multumesc frumos, sint bucuroasa ca am revenit. La multi ani! |
Total offtopic: La Multi Ani Alicia!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 32+
Happy_in_TO spune:
Lala, cum crezi tu ca e mai bine pentru tine... Eu nu iti cunosc situatia personala, am scris numai ce as face eu.
Orice ai face, te rog, nu te mai intoarce la el niciodata. Stai departe de el si tine si fata departe de el! Ai grija de tine si de fetita ta, sinteti importante si minunate!
Yasmine, tocmai am vorbit cu Vik la telefon de tine si ne-am bucurat foarte mult amindoua de intimplarile fericite din viata ta din ultimul timp! Eu te admir ca ai reusit sa te ridici in picioare asa de repede si ca viata ti-a scos in cale o noua iubire linga care sa traiesti linistita alaturi de puii tai... Faptul ca asteptati un bb mi se pare fantastic de frumos si special.
Jasmin012 spune:
Lala, mult curaj, inteleg ca peste 3 zile ai urmatoarea infatisare cu el. Sa stii ca mesajele de amenintare constituie proba de divort: ar fi foarte bine daca ai pastra copii dupa aceste mesaje si sa e folosesti impotriva lui.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
LaLa_20 spune:
Cum o fi putut sa cred ca fetita mea are tata?Nici donator nu pot sa-l numesc.Daca i-am spus sa rarim vizitele,pentru ca , cred ca o cam agita pe fata nu a comantat si asa a trecut o saptamana fara sa imi ceara sa o vada.
L-am sunat eu azi sa il rog sa-mi aduca ceva de acasa,ca am nevoie pt fata si sa-i comunic ca fata e bolnavioara si are nevoie de un medicament.L-am intrebat daca poate merge sa-i caute si a zis ca da.Il sun dupa o jumatate de ora si nici nu plecase de acasa.Adevarata lui problema era de ce il sun cu numar ascuns...fapt pt care mi-a inchis si telefonul in nas.
Mi-a dovedit inca o data cat "de mult" isi iubeste copilul si m-a facut sa astept si cu mai multa nerabdare ziua de maine.
Maine e ziua cea mare,va fi o zi grea plina de surprize placute si mai putin placute...sa ne tineti pumnii.
Nu mai conteaza cat va dura,conteaza numai sa se termine in favoara noastra...
Happy_in_TO spune:
Lala, fa un efort si nu il mai suna pentru nimic! Omul asta e prastie facut si tu vrei sa se intereseze ce copil. De ce astepti de la el reactii normale cind el nu este normal? Tu chiar nu realizezi ca in mintea lui nu exista loc pentru tine si fetita ta? El se gindeste la urmatorul high, la urmatoarea petrecere, la altceva, numai la voi nu... Parintii tai nu te puteau ajuta cu procurarea medicamentului? Sau o prietena ceva?
Nu te mai baza pe el pentru nimic. O sa fii dezamagita mereu si asta iti va face rau, crede-ma. Obisnuieste-te sa te descurci singura in orice imprejurare. Poti! Eu am putut cu doua fete mici (2 ani si 4 ani) si muncind full time.
Si mie mi-a fost greu la inceput, nu pot sa spun ca am trecut fluierind prin transformarea aste in viata... Dar mi-am propus sa reusesc sa ma descurc singura. Da, si eu eram frustrata ca nu imi ies toate cum vroiam eu, ca nu pot face mai mult. E greu de una singura la jugul vietii, dar nu este imposibil! Decit cu unul care sa te impiedice in viata mai bine de una singura!
In perioada aia m-am gindit la o comparatie, ca sa ma ajut singura. M-am inchipuit cu numai o mina. Acasa fiind mi-am legat mina stinga la spate cu o fisie de material. Si am folosit numai mina dreapta. Mi-a fost greu la inceput sa fac unele lucruri esentiale. Chiar foarte greu. Apoi m-am obisnuit sa ma descurc cu numai o mina! Mai incet, dar m-am descurcat... Asa si in viata: mai incet, dar te vei descurca, numai sa fii intelegatoare si buna cu tine!
In mintea ta esti inca cu el... inca speri ca totul sa fie ca la inceput. Imi pare rau pentru tine pentru ca nu vezi realitatea. Cred ca folosesti divortul ca pe o lectie pentru el, ca o arma sa il faci sa isi revina... Indreapta-te inainte pe drumul tau si lasa-l in spate, nu il poti ajuta. Tu ai o datorie mare fata de fetita ta. Ei ii ajunge un parinte care nu stie ce vrea de la viata. Fii tu parintele normal, care va fi stinca pentru ea. Nu ai de ales decit sa mergi inainte!
Iti doresc o zi cu impliniri miine, e normal sa iti fie teama, sa ai emotii confuze. Dar focuseaza-te pe fata ta si iti va fii mai usor!