Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 8
angelynna82 spune:
Multumim fetelor pentru urari
Ada tare scumpi melcii tai
Andreutac super tare faza cu Eva
Dya am cautat info despre Prednison...intradevar controversat, insa nu gasesc si prospectul, daca as sti ca ii face bine l-as cumpara, numai sa se faca bine puiul
LE: am gasit intre timp...nu stiu cxe sa zic, vorbesc cu dr, mersi mult
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
gaia.nevia spune:
ange, si Teo a luat Prednison cand a facut laringita cu febra asa mare.
si augumentin... desigur...
plus aerosoli cu dexametazona, ser, adrenalina...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nocom spune:
Salutare,
Inca o noapte de maraieli... dar daca e langa mine macar nu mai trebuie sa ma ridic de o suta de ori la ea....ii mai dau cateva la fundulet si se culca (sa nu se inteleaga ca o bat, doar o batatoresc asa....incetutz.. si ii place!!)
Ange imi pare rau sa aud ca e Crinul bolnavior!! Off, sa-i treaca repede laringita asta nenorocita!!!
Ada eu nu vad mare lucru din filmulet dar m-am distrat de rasul lor!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Ada eu nu vad mare lucru din filmulet dar m-am distrat de rasul lor!!!!! |
nu va asteptati sa se vada mare lucru, e doar o chestie mare si neagra care se invarte pe covor, pocnindu-se de mobile... si noi care radem de ne spargem
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Ange, sper sa vaa faceti bine repede repede si sa treaca toate problemele
Hai sa te fac sa zambesti:azi fac chiftelute de pui la cuptor si chec cu branza.Cica ma dau gospodina.Dar la suc de rosii nu ma bag, sa stii
Ada,eu credeam ca e in vreun sac de dormit,ca tot se discuta pe aici.Haios filmuletul
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
Noi tocmai am mancat supa de pui cu taitei si cartofi la cuptor cu pulpe...a mancat gaza..ne pregatim sa iesim si apoi prestez niste clatite cu mere.
Oana esti gospodinaCum faci checul cu branza?
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Amalia felicitari!!!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Ada multumesc de info, citesc pe net cateva informatii despre medicament, ma sperie insa efectele adverse, oricum am sa vb cu dr. Am in casa si ser fiziologic si adrenalina asa ca la nevoie i-as face aerosoli
Nocom te inteleg perfect cu noptile proaste...am sa treaca mai repede si multumim de urari
Oana si multumesc , sa bagi reteta cu checul de branza si chiftelute
A mancat mamaliga cu smantana , a dormit vreo 2 ore, mai mult la mine in brate
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Andy.p moa ce zici tu acolo , plimbare placuta
Sabinel felicitari Amaliei [bum si bine ai revenit
Atat de mare sunt