Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange te si pe tine si pe Crinul frumos,multa sanatate va doresc si sa scapati cat mai repede de laringita.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI ANNA!!!SA CRETSI MARE SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!![s]

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange multa sanatate Crinutei.Sa stii ca noua ce-a trecut cu aerosoli nu am luat antibiotic eu stiu ca este un medicament special pt laringita Prednison cam controversta dar ffff eficient in laringite.
Babytza scump tare cu centrala
Multumim la toata lumea pt aprecieri

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Angelynna multa sanatate Crinului!
Piolica nu-i totuna apa de mare cu serul. Noi folosim www.eva.ro/sanatate/medicina-generala/marimer-spray-nazal-pentru-intreaga-familie-articol-4088.html" target="_blank">Marimer

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

in caz ca vreti sa vedeti ce melci cresc eu pe acasa...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hai sa va zic o faza tare de ieri, cu Eva. avand un suflet mare, cand mananca ceva, Eva serveste pe toata lumea. Asadar, ieri, dupa ce m-a indopat cu sticksuri, i-am zis ca nu mai vreau sticksuri, ci vreau sa o mananc pe ea. Am intrebat-o ce-mi da sa mananc: o manuta, un obrajor, burtica sau piciorusul. S-a oprit un moment, a cantarit optiunile si a ales: si-a scos un cipic din piciorus si mi l-a intins. Sa ma satur de mancat, daca tot mi-era pofta de ceva de la ea

Ada, filmuletul nu se vede bine, dar am reusit sa disting ramele tale
L-am votat si pe amaratul de Bighideanu, avea saracutul doar un punct, asa ca bagati mare sa nu moara saracul de foame, sete, etc.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gaia, ce-i acolo la voi?!Aoleuuu, daca incep si ale mele asa eu ma impusc.
Ce-avea in cap? Semana cu sania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Angelynna multa sanatate Crinutului!

Ada foarte draguti melcii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ada off ce rau se vede filmuletzul,nah da ' m-am uitat de doua ori si mi-am dat seama pana la urma despre ce e vorba,tare dragutzi sunt

Piolica cum e Elsa??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

are in cap balansoarul de la ikea... se baga sub el si umbla asa prin camera... si rade... si rade... e mortal.

imi pare rau ca se vede naspa, am filmat cu telefonul si era si cam intuneric in camera... dar cu altceva n-apucam... sa-l prind

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput