Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicia super tare Vladut! Auzi la el, sa vina cu caciula, doar-doar o sa-l scoata afara!

ce simpatica e Anna de lala

babytza, ce nasoala faza cu centrala, chiar ziceai sa nu fie vreo piesa de schimbat. Pfiu!!! Nasol.

Eu v-am zis ca azi Elsa era imbracata de expeditie la Polul Nord, insa in casa o tin cu body si un tricou, numai unul din ele are mineca lunga. Prefer body cu mineca lunga si tricou cu mineca scurta. Azi era in niste budigai, daca sintem cu pretentii ii numim leggins + body cu mineca lunga si tricou. Si niste sosete pe picioare pe care si le scotea tot timpul. In schimb, avea fundita pe cap. Nu prea are mutra de cupil cu mucii pina la briu, nu? http://picasaweb.google.com/Houlier/OFetitaCuFundita?authkey=Gv1sRgCMTQpJe0u73c4QE#5393254726706444386
(bine, nasul e super rosu de la atita aspirat)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

300, bitza: el sta numai pe jos, misuna in patru labe pe parchet sau gresie, termometrul de camera este undeva la nivelul ochilor mei, si cum eu stau mai mult la bucatarie unde-i gresie si am si aerisit , dumnealui nu accepta sosete sau papucei, mi-am luat masuri, ca de-abia am scapat de muci. Body-urile pe care i le-am achizitionat sunt de bumbac subtire, nu sunt flausate, doar ca au maneca lunga.

edit: am verificat si un termometru care este pe jos, am 21 spre 22 de grade, in baie am tinut usa inchisa si este ok asa ca acum fugim l baie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

piolica: noi am invins mucii in doua zile asa: am pus apa de mare, am aspirat si pe mucoasa curatata am dat puf de vibrocil, seara la culcare 2,5 ml de Eurespal si am scapat rapid (ma rog, daca doua zile inseamna rapid)

merci frumos, mi-am notat, ca mai mult ca sigur va fi si o data viitoare.
Apa asta de mare este ser fiziologic sau e altceva? Chiar ca nu stiu.

Acum sint pe un alt tratament (o parte e homeopat), plus un spray nazal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Pioilica am frumoasa cu nasuc rosu

Feli din ce in ce mai multe stie Vlad

Bitza nu am nicio poza ,ca am stat cu oamenii mari si copii sau jucat in alta parte

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura
ca soata mi-e in tren, se intoarce de la Paris, iar Lizucu doarme dus, am intors bucataria cu fundu'n sus. Fac o supa de cartofi cu tarhon si o mincare de fasole verde cu pui (adica ca la mama acasa, super romaneste). pai m-ati zapacit la ce gatiti voi, am salivat la greu citind.
si Babytza, sa stii ca am facut si eu musaca, insa am pus si dovlecel pe linga cartof, a iesit yammiiii, pina si mofturoasa de Lizuca a mincat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza mare grija cu astia de la Romstal. Eu tot de la ei am centrala, platesc anual o taxa de intretinere (ei vin gratuit la constatari in contul ei) iar in primavara mi-au spus ca trebuie schimbat nu stiu ce de 800 RON la ea. Cum casa nu e a mea si in secunda aia nici banii astia nu ii aveam de aruncat am zis sa cerem o a doua parere. Si ghici ce? Nu era piesa aia stricata s-a putut rezolva in alt fel. Sfatul meu este sa ceri o a doua parere daca ai cum si de la cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna seara

Fetelor dar scrieti ...nu stiu cum reusiti..eu nu mai apuc sa fac nimic..toata ziua ne jucam...mergem.. si gatim..cam atata.
Iar cu atat ploaie..stam numai in casa..ieri am iesit o ora..in rest..nimic.

Babytza ma bucur ca le-au placut puilor chiftelutele. Eu pun gogosar in loc de ardei gras..Azi a papat Radu 4 chiftelute.
Imi pare rau pentru faza cu centrala..sper sa rezolvati.intr-un fel mai putin costisitor

Lumi i-am admirat si eu pe huni..ce sa zic...esti de 2 X norocoasa cu asa pretiosi..i-ai papa...sunt deliciosi

Monica..Dragos e un dulcic. Mai intra pe la noi sa ne mai povesteti cum e cu minunea acasa

Piolica ..Elsa e o frumoasa cu budigaimulta sanatate..sa scapati repede de mucisori

Dya..ce se mai joaca Andrei cu vacuta!! Lui Radu nu-i plac jucariile de plus..el e cu formele..sa le bage in gauri..sa le scoata..sa mestereasca.

Angelynaaa unde esti? Cum mai e Crinul?

Fetele care alaptati..eu am o dilema..tot am impresia ca RAdu nu se mai satura cu laptele meu..adica la ora 19 a papt pireu cu carnita de pui..la 8 tzitzi..si somn..insa a tras fomistul..de acum am bretele..a adormit foarte greu..ar mai fii mancat..dar de unde....a tras la greu lapte azi..si mananca si bine...ce sa fac? i-as baga o completare dupa tzitzi? dar nu stiu ce lapte si daca o sa accepte biberonul..nu prea cred. Voi v-ati gandit cum o sa faceti la intarcare? sau daca nu mai e laptic?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Miruna multumesc pentru sfat. Sa stii ca si pe mine m-a mirat cum "intamplator" avea si piesa la el. Ma gandeam totusi in naivitatea mea ( ca sa nu zic prostie ) ca din ce i-am zis la telefon si-o fi dat seama care e buba...In fine, maine o sa ma gandesc pe cine naiba sa chem sa se uite la ea. Ca daca nu pun piesa pana duminica , de luni in colo imi baga in calculator interventia de azi si apoi iar platesc deplasarea lor , care nu e deloc ieftina, e 160 ron.

Piolica la musacaua lui David si eu pun dovlecel. Si ultima oara la fel a vrut si Valentina. E foarte buna
Pupici frumoasei mucioase

In seara asta am prestat creveti pane si orez tras la tigaie cu legume si soia Astept sa iasa soata de la bebe si sa papam

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

dididi
1. verificati daca acul de la manometrul de ppresiune se afla deasupra limitei inferioare a linei verzi - daca da, presiunea in centrala este OK, daca nu se poate regla de la un surub de sub centrala - il localizati mai exact dupa indicatiile in cartea tehnica, se umbla acolo cu o surubelnita stanga dreapat pana se regleaza presiunea

2. verificati daca filtrul de dinaintea intrarii apei in centrala este infundat

cel mai bine este sa apelati la un instalator, pana prindeti toate smekeriile centralei - daca aveti nevoie de unul bun, iti pot da numarul instalatorului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ratonel la geriatrie trebuie sa se duca mama prieteni tale

sunt semne de alzheimer, o sa ii dea un test in care o sa evalueze in ce stadiu e...e super nasol si sa ajungi sa ai boala asta si sa ingrijesti pe cineva suferind

Mergi la inceput