Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Radu merge singurel !!!!!!!!!!!!!

BRAVO RADU!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza [yamy], sarmalute si placita cu dovleac , asa papa si Crina, cateva lingurite si gata

Bitza a mea ocazional papa pt ca nu ii plac foarte mult , suc de portocale si mandarine i-am dat pana acum

Alina Crina i-a doar Vigantol , nu a luat Ca sau Fe deloc

Nocom va dorim o noapte si mai buna

CD poate sa fie de la dintisori , ar fi bine sa il tii pe regim cateva zile, speram sa fiti bine

Cristina felicitari puiului

Babymom uofff ce intamplari

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

alina, nici eu nu i-am dat fe sau ca, pediatra a zis ca nu-i nevoie la cum se prezinta cupilul. ficatei nu i-am dat inca, mie imi cam repugna felul asta de mancare, in schimb soata ii devoreaza, la fel si pestele. amalia se pare ca-i seamana cu pestele, pentru mine e cah!
felicitari, radu!
intr-o alta ordine de idei, fii-mea e constipata rau, ba chiar face fisuri de cate ori iese cu scaunul. eu nu stiu ce sa-i mai fac si ce sa-i mai dau, mesele ei sunt de o saptamana numai lichide si la fel iese. vreo idee?

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
am inceput acum la 11 luni. mai e cineva care nu a dat nik supliment la bblashi? io nu am dat nici calciu, nici fier:(

Eu. Si am intrerupt si Vigantolul peste vara. Acum l-am reluat.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc fetelor.Nocom, Sabinel, Angelynna.gata am plecat..sa te tii acum

Eu i-am dat ficatei demult..de pe la 7-8 luni daca nu ma insel..ii pun in ciorbita in loc de carne..ii place.

Nici eu nu i-am dat nimic lui Radu..am luat niste fier haussman sa-i dau profilactic..insa nu m-am tinut de el..nici lui nu-i placea..asa ca am lasat-o balta.

Si noi am oprit Vigantolul pe perioada verii.acum l-am reluat.
Si ii mai dau acum vit C 10 zile pe luna.Altceva..nimic

Apropo aseara la cumparaturi m-am uitat si eu le preturile de la lapte praf..55 de ron o cutie de Aptamil peste un an?[emoticon cu ochii cascati]
Maaa..cat va ajunge fetelor o cutie...am ramas masca..nu ma asteptam la asa preturi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
am inceput acum la 11 luni. mai e cineva care nu a dat nik supliment la bblashi? io nu am dat nici calciu, nici fier:(

Eu. Si am intrerupt si Vigantolul peste vara. Acum l-am reluat.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Si eu. Vigantolul doar mi-am propus sa-l reiau, dar deocamdata l-am cumparat si sta la mine-n geanta . Ce mama!... Acu', ca mi-ati amintit, o sa-l scot de-acolo la administrat.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

pentru fetele care dau milumil picilor, este oferta in real 60 ron 3 cutii. chiar uitasem sa scriu, am vazut vineri. m-am uitat si dupa parmalat prima crescita, 5,5 ron o cutie de 500 ml... in felul asta mi s-a taiat de intarcat

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Apropo aseara la cumparaturi m-am uitat si eu le preturile de la lapte praf..55 de ron o cutie de Aptamil peste un an?[emoticon cu ochii cascati]
Maaa..cat va ajunge fetelor o cutie...am ramas masca..nu ma asteptam la asa preturi

vezi ce economii ai facut pana acum alaptand ?

felicitari lui radu ca a luat-o din loc :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

babymom merci mult pentru raspuns
al 4 lea scaun in decurs de 1 1/2 ora cred ca e imposibil sa fi de la dinti, smecta merge dizolvata in lapte(in apa inainte sa pun laptele)?
in afara de regim ce sa fac pana maine? sa pastrez vreun pampers pentru analiza sau nu mai e relevant pana maine?

Felicitari Radu mergaretul!

o sa-l omor pe sotz cand vine, baiatul e bolnav si el a plecat la cora sa-si cumpere nu stiu ce piesa pentru calculator la ora asta

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna seara fetele vad ca vb. de dat ca sau fe, nici eu nu i-am dat nimic....pina acum....nu cred ca a fost nevoie.....sau daca a fost nu am stiut..

BABYTZAAAAAA... ai postat alaltaseara un mesaj cu chiftelute date prin pesmet...nu am mai apucat sa te intreb, le prajesti sau cum le faci????

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput