Scoala 79 sector 4 si alte scoli de sector4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Gratiela, Gianina multumesc frumos. As fi interesata si de seminternat, daca nu, sigur vom opta pentru un afterschool pentru ca la noi nu are cine merge dupa el la pranz, iar singur nu il las cat de aproape ar fi scoala...A trrecut generatia copiilor cu cheia de gat, o fi bine, o fi rau...

Ma gandesc intre 96(asta de langa mine) si 190, care intr-adevar nu e f departe si e vestita in sector ca buna.

Gratiela am inteles ca la asta de langa sectia de politie sunt foarte multi copii in clasa?! Am inteles ca e una din scolile cautate in sector, si atunci au ajuns sa aiba foarte multi elevi in clasa...

Gianina care e scoala 98? Unde este situata?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Gianina care e scoala 98? Unde este situata?

Carmen cu Stefan si Bogdan

Carmen , scoala 98 este in apropierea Selgrosului...adresa exacta aleea Stupilor, nr. 1...vezi ca si la 194 au semiinternat.

o zi buna!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Gianina- de 98 iti spun eu ca este o scoala socotita si ea,ca f buna in sector. Eu il am pe Stefi la gradi 175, langa scoala 98(habar nu aveam ca are nr asta, sau poate ca am stiut candva, dar nu mai imi aminteam). Si pentru mine ar fi o varianta pentru ca majoritatea colegilor lui Stefan de gradi vor merge aici. Au din ce stiu eu, si 2 clase de semiinternat. Eu pe Bogdan il voi da la gradi in locul lui Stefan, deci pentru dimineata as fi rezolvat onorabil problema, ar merge impreuna.

Mai strang pareri, poate aflu ceva si de invatatoarele care vor lua la anu' clasa I.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Gianina- de 98 iti spun eu ca este o scoala socotita si ea,ca f buna in sector. Eu il am pe Stefi la gradi 175, langa scoala 98(habar nu aveam ca are nr asta, sau poate ca am stiut candva, dar nu mai imi aminteam). Si pentru mine ar fi o varianta pentru ca majoritatea colegilor lui Stefan de gradi vor merge aici. Au din ce stiu eu, si 2 clase de semiinternat. Eu pe Bogdan il voi da la gradi in locul lui Stefan, deci pentru dimineata as fi rezolvat onorabil problema, ar merge impreuna.

Mai strang pareri, poate aflu ceva si de invatatoarele care vor lua la anu' clasa I.

Pupici,

Carmen cu Stefan si Bogdan

Simonica mea merge tot la gradinita 175... la grupa pregatitoare II... asta inseamna ca Stefan este la cealalta grupa??sau sunteti la grupa mare? ..copii sigur se cunosc, macar din vedere.
si noi la fel..anul viitor intentionez sa o dau si pe cea mica la gradinita..tot asa in locul Simonei..deci 98 ar fi scoala perfecta pt. noi din acest punct de vedere.

si mai vb.
o zi buna!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Buna.

Cautand intamplator informatii pe net despre scoala 96 am gasit subiectul vostru. Avand in vedere ca la anul trebuie sa mearga si Stefanu' meu la scoala, precum si faptul ca scoala 96 ar fi cea mai apropiata de casa, as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie daca ati inscris pana la urma coplasii aici si cum este. In plus daca stiti vreo doamna invatatoare care ar lua clasa I in 2012, v-as fi recunoscatoare pt. informtii.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mai am un an de gradi, dar am intrat in dilema de acum 3 ani cand nu stiam ce gradinita sa aleg :) Acum ma chinui sa aleg o scoala (pentru 2012). Ezit intre Scoala Centrala si 79 (79 ar fi mai aproape de noi).

La 79 se face engleza sau franceza din clasele primare? exista after school?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aminca spune:

Stie cineva ce fel de gradinita este cea care apartine de Scoala 194 Marin Sorescu? Este cu program normal sau prelungit? Se pare ca e singura cale de a inscriere la scoala 194, daca a facut gradinita acolo.

Mergi la inceput