Strampi buni si ieftini

Strampi buni si ieftini | Autor: ioana_77

Link direct la acest mesaj

De unde luati strampi fetitelor si ce marci va plac? Ieri am prospectat piata din Iasi si m-am ingrozit - ciorapii Mondex: 25 ron (nu-mi plac combinatiile lor de culori nici sa mai tai - oricum costa o avere), cei de la Zet bat lejer la 40 ron perechea simpla. In Carrefour am vazut 2 perechi - 30 ron - marca lor, dar ei vad ca au o preferinta pt mov( anul trecut tot aceleasi nuante erau), Disney 25 ron. Mai erau de la Ciserom,la fel culori turbate, tot 15 ron/buc. EU caut ciorap clasic, cu nuante calde, in-afara de cei albi: roz, bleo, portocaliu, cu model cat mai simplu. SI preponderent din bbc sa fie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pai depinde pentru ce vrei...

daca sunt de purtat toata ziua, prin casa sau pe sub pantaloni, nu are importanta firma, culoarea, pot fi si din cei ieftini 6-7 ron perechea, care uneori pot fi foarte draguti ca si culori si modele. oricum mai mult de un sezon nu poti sa-i folosesti, ori creste fetita, ori fac ciorapii buburuze...

daca sunt pentru mers in vizita, la doctor, in fine undeva sa arate bine, atunci investesti macar intr-o pereche "de buni".

oricum, din bbc nu gasesti, orice marca ar fi tot au elastan sau poliamida in compozitie, ca sa fie cat de cat elastici, sa stea stransi pe corp si sa nu faca genunchi, sa nu atarne...

incearca pe la tarabe sau magazinele cu produse de 3,8 ron, gasesti din cei ieftini, "de unica folosinta"...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Stiu eu un magazin unde au ciorapei din asta lungi, din bumbac (nu 100%, dar mare parte), buni si frumosi, in jur de 10 ron/bucata. Sunt no-name, nu de firma. Dar magazinul e in Piatra.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Eu am luat acum vreo luna din Real (nu stiu daca exista Real in Iasi) cu 7,5 ron foarte buni si frumosi (culoarea untului cu 3 inimioare mici, rosii simpli, portocalii cu ceva ursuleti, bleu).

Si am mai luat si de la kiabi (daca ajungi prin Bucuresti) cu 29 sau 25 RON doua perechi (sper sa nu gresesc). Par de destul de buna calitate (i-am spalat si n-au facut inca buburuze).

Au ei si ceva vascoza si elastic, dar mai mult bumbac (nu mai retin exact compozitia).

Mie mi-au placut si cei din carrefour, dar eu n-am gasit marimea pe care o vroiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hehe, Ioana, apoi ciorapi si eleganti (=fara aglomerare de modele), si ieftini, si de bumbac n-am prea vazut. Eu le iau de la o alta firma locala, Promise, de genul asta: http://www.copiiyumi.com/index.php/Sosetute-dresuri/Dres-bumbac/flypage.tpl.html
Exista si model gros, plusat pe dos, si model normal, doar cu sosetuta groasa si model mai subtirel (gen mondex). Daca te intereseaza, da de stire, cu placere te ajut .

In general, cele mai bune oferte le-am gasit la producatori locali gasiti pe la targuri de textile, banuiesc ca sunt si pe la voi asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

EI, pai cei din Carrefour imi plac si mie - dar mai avem 3 perechi cu nuante de mov
Stiu ca au si polyamida, lycra in compozitie, chiar e recomandat, ca sa se intinda bine.
Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am luat ciorapi buni si frumosi si anul trecut si anul asta din auchan. nu stiu daca exista in iasi. 3 perechi 20 sau 25 de ei. nu mai stiu exact, dar un pret fff bun oricum.
anul trecut am luat: alb, mov, roz inchis, roz deschis.
anul asta la un set erau: alb, roz deschis, si roz deschis cu dungulite multicolore. f frumosi.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ioana eu i-am luat din carefour set de 2per cu 23lei dinastia subtiri normali nu flausati si la fetite am vazut ca aveau nu numai vesnicele seturi cu roz si mov ci si seturi 1uni(alb/bej) si unul colorat cu floricele pe fuchsia

apoi am luat de la fox cand au avut reduceri cu 10 lei,la fel de la Z la red cu 14lei

din mall de la cocodrillo am luat 2perechi groase flausate cu 30lei perechea dar fff buni nu s-au scamosat deloc,arata ca noi dupe cateva spalari

de la mondex am luat si nu mai iau,cu 68lei 3perechi 2subtiri si una groasa...cei grosi i-am dat ieri prima data si seara intre picioare erau deja raritzi,dar tare aproape rupti

si cel mai tare am luat din siraj(desi nu sunt adepta hainelor de siraj,nu-i iau nik de acolo dar am o prietena care m-ia zis de pont) strampi grosi flausati cu 12lei si subtiri cu 8-10lei depinde de model...suuuperi tari poarta la ei de rupe si n-au nik

aaaa poate te intereseaza de la zara cu 45lei set de 2per

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Nushu, Siraj scrie in agenda mea de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Stiu eu un magazin unde au ciorapei din asta lungi, din bumbac (nu 100%, dar mare parte), buni si frumosi, in jur de 10 ron/bucata. Sunt no-name, nu de firma. Dar magazinul e in Piatra.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me
Unde anume in Piatra? Zi-mi pe PM, sa nu facem reclama....Multumesc!Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

La tarabele din piata ai incercat? Eu am luat cu 8 lei si u difera calitativ de cei din supermaret doar ca gasesti mai multe culori si modele.

Mergi la inceput