Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Buna dimineata!
Haideti la
!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Maria este azi si maine acasa, azi noapte a tusit si a mai si plans, s-a scapat odata si pe mine, e pe tratament cu Ospen, Rhinathiol si Ketof.
Scurt si la obiect.![]()
AndraPG, of, speram sa nu ramanem cu sechele dupa tusea asta!
Eu o sa googalesc azi dupa niste remedii naturiste pentru tuse.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Am gasit ceva pentru tuse: frunze de patlagina, coji de ceapa, ridiche neagra, muguri de pin.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
POZA CU MARIA DIANA LA 3 ANI
Asa creste Maria Diana
AndraPG spune:
Gety si eu sper sa nu ramina cu sechele pentru ca eu tusesc de 6 ani si desi am bagat toate siropurile si dropsurile posibile in mine, tincturi si altele asemenea, tot nu i-am dat de capat.Culmea e ca la radiografii si la exudatul faringian, nu mi-au gasit nimica, undeva e totusi o problema.
Pe linga ce ai gasit tu ca remedii, incearca si capaceala, este o miere cu un amestec de ceara, fagure, polen, etc,este foarte buna in afectiunile respiratorii.Si mai e un sirop tot pe baza de plante, care o calmeaza seara pe Carina, se cheama Grintuss, contine miere, patlagina, grindelia si helychrysum, este 100% natural dar are un pret cam piperat, aproape 40 lei.
Sanatate multa!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!!
Gety- multumim de cafea.
Roxana - nu stiu cu ce sa ta ajut decat cu o rugaciune catre DD sa va ajute sa scapati de probleme.Multa sanatate .
Gety- imi pare tare rau ca Maria e bolnavioara. Si voua va doresc multa sanatate. Tusa merge cu ceai de ceapa si de nuci in coaja. Nu le-am dat niciodata copiilor mei - doar din auzite.Cred ca gustul de ceapa are un gust......
si cu miere de albine.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Gety- nu pot deschide pozele cu Maria la 3 anisori -
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Cristina, nu este decat o pozica, pe un site. Am incarcat-o acum pe un alt site.
Mai am niste nuci, dar la vremea asta le-a cam cazut coaja.
Cred ca iese naspa la gust ceaiul din coji de ceapa, incerc sa-l camuflez cu menta, un trandafir, lamaie si miere de albine.
De fapt, ultima moda la Maria este sa bea ceai si nu mai bea lapte.
AndraPG, da, e un pic scumpel, desi pentru sanatate nu trebuie sa facem economie la bani. Incerc intai pe bucatele, sunt sigura ca gasesc ceai de patlagina, ceapa in casa am, miere am facuta de tatal meu. Are si fagure cu miere, dar Maria nu-l mesteca.
Asa creste Maria Diana
flavia ramona spune:
'Neata,
Am venit la
.
Roxana, nu stiu cum sa te incurajez
. Sper din suflet sa invingeti boala Dariei. Daca crezi ca te putem ajuta cu ceva sa ne spui fara retinere. Ai mai vorbit cu dr ala la care ati fost atunci la inceput?
Gety, ma uit imediat pe poze, da nu stiu de ce se incarca.
Andreea voi ce mai faceti? Sebi?
Ramo, da, din pacate sunt doar eu cu Bogdi. Anul asta a fost anul marilor incercari. Nu am clacat, inca.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)