Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 5
xandrutza_76 spune:
Buna! Foarte pe scurt, mi se termina pauza ![]()
Tanima, of, multa putere iti doresc, sa rezolvi toate problemele care te framanta; sper sa gasesti o modalitate prin care sa ti-l (re)apropii pe Rares, sunt convinsa ca ai incercat cam tot ce se poate. Nu stiu ce as putea eu sa-ti spun, nu am nicio idee; pot doar sa te incurajez si sa iti tin pumnii
Intr-adevar, cum bine spuse Cristina, relatia de cuplu e foarte importanta, daca functioneaza bine ai resurse pentru toate, si treci mai usor peste toate. Sper sa aud de bine.
Lexi, "La multi ani!" lui Cristi, sotiorul tau cel razboinic (candva)
(P.S. inca activez pe triburi
mai rarut, dar tot intru 5 minute
)
Gety, multa sanatate Mariei!
xandrutza_76 spune:
Roxana, multa sanatate tie si copiilor!
Lilico, iti doresc din tot sufletul sa ajungi in Dubai!!
Crisnemes, hi-hi, m-a amuzat faza cu soricelul; totusi, desi-s mare fan Tom&Jerry, bine ca l-ati prins ![]()
Ramo, Ancuta, bine ati revenit!
Se simtea lipsa voastra in peisaj.
Ah, Lexi, spor la mutat! Cred ca de-abia asteptati.
Flavia, vreau si eu un capuccino.
Uitam, Ramo, bine ca ai scapat de leziunile pe col 
Mii de scuze, pozele inca nu le-am descarcat, o sa incerc sa fac asta cat mai repede.
anangel_lexi spune:
Xan, multumim pentru urari.
M-ai dat pe spate, nu stiu de unde mai ai timp si energie si pentru triburi?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
princess spune:
Buna seara, mamici!
Noi nu suntem bine! Rares este din nou bolnavior: are rosu in gat, cu febra mare (39.7). Nasul nu curge deloc, nici de tusit, nu prea... Suntem pe antibiotic (Unasyn), Humex si antitermice. S-a deranjat si la burtica de la atatea siropele... Of, cu gradinita asta am dat-o in bara: o saptamana este bine, o saptamana bolnavior! Tati zice sa nu il mai ducem deloc pana cand se termina vacanta din noiembrie.
Lexi, La Multi Ani fericiti sotului tau! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!
Tanima, cred ca o discutie serioasa intre voi, parintii, ar trebui sa fie inceputul unei relatii mai bune cu Rares. Stabiliti-va foarte serios responsabilitatile si limitele, de dragul copilului vostru! Armonia din familie va aduce cu siguranta un altfel de comportament din partea lui Rares. Cu rabdare si intelegere totul se rezolva!
Multumesc mult pentru urari tuturor celor care m-au felicitat pentru ziua mea!

Imi pare rau ca nu pot scrie mai multe. Sunt conectata numai la Rares... Tare rau este cand copilasii sunt bolnaviori!
Va pup cu mare drag!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
Roxana, Princess, multa, multa sanatate puilor! Tare rau imi pare cand aud ca sunt bolnaviori cei mici!![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
GETY spune:
Buna dimineata!
Roxana01, multa sanatate copilasilor tai!
Princess, multa sanatate lui Rares.
Maria a respirat rau azi noapte, e cam mucioasa si da sa si tuseasca.
Azi dimineata a stat sa-i scot vreo 2 muci cu batista bebelusului, a mers la gradi.
Statistic, stam bine: asta e a patra saptamana consecutiv de gradi, daca o incheie si nu o voi tine joi si vineri acasa (adica maine si poimaine). Febra nu face, inca. Dar avem drum pe la dr. de familie si o sa o luam si pe ea la o consultatie.
Princess, asa e, si mie mi se inneaca corabiile cand e Maria bolnava. N-am stare, sunt agitata, nu sunt in apele mele...
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata tuturor!
Carina -Elisa
"La multi ani!"
Princess- multa sanatate lui Rares. Cred ca circula ceva viroze ca altfel nu-mi explic de ce atati copii bolnaviori.
Cred ca tuturor parintilor ni se ineaca corabiile cand copilasii nostri sunt bolnaviori.
Stiti ca v-am povestit ca Victor a inceput sa ude din nou patul noaptea. Am cumparat si i-am pus din nou scutec - "este secretul nostru " si am ajuns la concluzia ca este din cauza oboselii. La gradinita nu cred ca se odihneste bine- el acasa doarme 3 ore de amiaz - si plus ca e oboseala trezitului de dimineata si oboseala de la gradi.
Cristina a mers Vladic la gradi?
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Ancuta_eu spune:
Buna dimineata fetelor
![]()
In sfarsit s-a aratat soarele la Bucuresti! Ce bine, ce bine ... ca mai aveam putin si "dadeam in rahitism", vorba Carcotasilor! Mai sufla putin vantul, da' e mult mai bine!
La Multi Ani, Carina Elisa!
Multa sanatate puisorilor bolnavi! sa va faceti bine repede! Si multa putere mamicilor! Ca e tare greu cand cei mici sunt bolnaviori! Nu-ti arde de nimic, tot ce vrei este sa-i vezi bine, sanatosi si voiosi!
Va multumesc ca m-ati reprimit! 
Am reusit sa descurc borcanele, multumesc pentru incurajari!
Sa va spun cate ceva despre mica mea printesa, care uite ca incet- incet se face mare ...
va face si ea trei anisori, curand. Inca este la bunici, saptamana aceasta ar fi trebuit sa vina la Bucuresti, dar am mai amanat intrucat noi saptamana viitoare vom fi plecati la Predeal, toata saptamana, cu serviciul, si am zis ca n-are rost sa vina si sa stea singura cu bunica in Bucuresti. Asa ca in vikend mergem la tara, sa ne serbam. Este bine, sanatoasa creste, vorbeste cate-n luna si-n stele, acum ceea ce-i place cel mai mult este sa spele vasele
, sta cu mainile in apa pana i se zbarceste pielea
. Vorbim la telefon in fiecare zi de 2-3 ori, ce sa va spun, mi-s un dor de ea ... de numa' numa'
si unde mai puneti ca are accent de ardeleanca ...
, desi daca o intrebi ce esti tu ardeleanca sau olteanca, raspunsul ei este "olteanca" ![]()
Crisnemes si Ioana a udat patul in doua dimineti si era foarte fericta, spunea tuturor "am facut pipi pe mine"
, dar a trecut acum si cred ca una din cauze asta era, oboseala.
Roxana, Princess multa, multa sanatate micutilor!
Lexi spor la treaba si "mutat cat mai usor"
Xandrinne
ce facem cu o anume carte?! Mai tii minte?!

Si ma opresc pe-aici ... ca deh ... sunt in timpul programului ...
da' mai vin ele cateva pauze, ca doar stim cu totii "pauzele cat mai dese, cheia marilor succese"
Va pup pe toti si pe toate

http://picasaweb.google.com/ancuta2009
AndraPG spune:
Buna dimineata!Crisnemes si Ancuta, multumim pentru urari!
Sanatate multa bucuriilor bolnavioare, printre care ne inscriem si noi din pacate.
Fug la gradinita, sa-mi serbez pitica!Avem un tort mare si frumos!
Daca am timp, o sa pun diseara citeva poze de la petrecere.
O zi buna tuturor mamicilor.
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor!
La multi ani Carina Elisa! Sa cresti mare, sanatoasa si baftoasa!
Andra, ma bucur ca ai aparut, mai povesteste-ne de printesa ta! Multa sanatate!
Gety, multa sanatate Mariei!
Ancuta, petrecere frumoasa in weekend. Poate o sa pui si ceva poze!![]()
Eu momentan nu am noutati, sunt prin zona si va citesc. ![]()

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI