Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
bordeancavio spune:
ellanik, mmmm ce bine suna placinta. as veni si eu. eu de cateva zile am cam avut greata si nu prea am avut chef de nimic, m-am chinuit sa mananc cate ceva. acu am facut la cererea a lor mei pizza in casa si luasem o tarta cu capsuni din auchan. bunute, dar... pt mine nu prea au gust, sau unde mi-e mie cam rau de la stomac. si e asa urat afara.... am o stare ce kko toata sapt, dureri de cap, teniune mica, ameteli. plus plictiseala de stat in casa, ca a fost ff frig si nu prea am iesit sa nu racesc, ca am probl cu dif de temperatura si asta imi lipseste acum.
pupici la toata lumea, si weekend placut, in continuare!! 

muuuulte pt toti bebiciiii.
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
oanaiacovita spune:
Eu am dormit, si sunt cam cheauna, sa vedem ce recuperam.![]()
Ma ingrijoreaza Diana
. As vrea sa dea un semn macar, offf.
Ioana hai ca m-am rusinat cu remarca "copilita"
. Simt ca de mult nu mai sunt, dar nu am scapat de descrierea asta niciodata. Oricum e bine ca lumea ma percepe mama tinerica.
Multumesc de cuvintele frumoase. Sper ca bebe sa se simta bine in noul lui cuibusor.
Vladi multumim pentru sfaturi, eu tin foarte multe la ele si o sa vad cum imi va dictat instinctul de mama cand va veni vremea. E posibil acum sa nu realizez ca vreau sa fac.
Rebiana luni ne vom ruga
pentru voi si sut convinsa ca totul va fi bine.
Marsy la min deja sunt lovituri, dar eu am sarcina mai avansata. Oricum al meu e cam lenes, nu misca des, dar si cand o face....
Miria eu sunt din Cluj, dar de unde am luat eu au si site www.toria.ro/catalog/product_info.php?cPath=21_37&products_id=123" target="_blank"> aici . Vad ca nu sunt la fel panatalonii nici macar la pret, eu am dat 85 de lei, dar m-am bucurat ca nu a trebuit sa ii modific la lungime. Vin turnati pe mine.
Ella viitoarea nasa a lui bebe ne-a dat banuti pentru patut acu vreo 2 sapt numai ca noi nu am mai ajuns prin oras. Si azi daca tot am ajuns, am zis sa il luam, sa nu se simta femeia jignita.
Oricum nu mai aveam rabdare.
Si zici de placinta cu mere, pai mie cine imi face?
Andira sanatate multa fetelor. Ai grija si tu sa nu iei.
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
rebiana, imi pare rau, totusi exista o solutie si asta e bine, inteleg ca interventia asta nu are nici.un risc, iti tin pumnii sa.ti fie bine si tie si fetitei
oana, frumos patutul, sa.l stapaneasca bebe sanatos! pantalonii si cizmele sa le porti fericita , sa.ti cald
acu mi.a picat fisa ce vaca e sefa ta, auzi e dezamagita! cand va fi gravida sper sa nu.si aduca aminte de vorbele astea, nu de alta dar or s.o apese tare pe constiinta
vladi, ce coincidenta, cand ivan avea 1 an si.o luna cam asa, la el am patit si eu cu gastroenterita asta pacatoasa si.am ajuns la urgenta, nici acum nu uit cum am fugit pe strazi cu caruciorul, spitalul e destul de aproape dar stiu ca mi.a iesit sufetul de disperare, ma opream sa trag aer si sa vad daca mai misca....cand am ajuns i.au pus perfuzii imediat si am iesit din spital dupa 2-3 zile
ioana28, imi pare rau ca sotul tau nu ti.a raspuns la mesaj si nu a reactionat la aniversare, intr.adevar asta te.ar fi ajutat un pic sa treci peste distanta cu usurinta...oricum bebe mic si alex iti dau destula iluzie si fericire, sunt sigura
sunt de acord cu tine, inainte sa se nasca ivan si eu la fel ziceam, la 4 luni la cresa cu el, eu nu fac asa etc, pe urma cand l.am vazut asa mic si fragil, eram in stare sa.l tin in vata cu spirt :)
marsy lasa ca ai timp sa se vada burtica, poate si tu esti ca denisa, ceea ce nu e rau deloc, o sa fiti slabe cu burta
andira sanatate la copii, sa se faca bine si sa nu iei si tu cumva, vreun virus 
sanatate si Damianei in caz ca o pandeste vreun virus, din pacate e sezonul pt asa ceva
irina am citit la topicul despre scurtatul colului, ai fost tare simpatica, zici tu ca in ritmul asta o sa.l ai de 20 de cm :)))
iar vorbind serios, sa inteleg ca cele cu col scurt au sanse sa li se mai lungeasca pana la termen?
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
OANA - Merci frumos pentru raspuns!
Mi-am amintit ca-l vazusem pe net si chiar imi alesesem o pereche de pantaloni, dar imi e teama ca nu-mi vin.
Vad eu ce-oi face pana la urma.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
vladimirescu spune:
MIRIA-CRISTINA, cred ca nu e mare raceala la fetita ta, dar ai totusi mare grija, fii f atenta la ce zice ca o doare, schimbare de voce etc. Uite, Vladimir al meu a avut acum vreo 4 saptamini muci, fara temperatura, a mucit vreo saptamina, i-a trecut doar cu picaturi. Saptamina trecuta la sfirsit iar muci - nu multi, nas infundat. Luni putina tuse, fara febra, stare generala buna, nu l-am bagat in seama. Spre seara a zis ca-l doare gitul, iar nu l-am bagat in seama. Si noaptea a inceput cu ragete de magar, voce bitonala, tuse convulsiva si sufocare - la urgenta cu noi. Ti-am zis doar ca sa stii ca, in cazul in care patesti ceva de genul asta, sa stii ca trebuie sa zbori la urgente ORL cu copilul, sa nu astepti, Si cel mai bine o injectie cu dexametazona (merge 1 fiola de 2ml) si adrenalina ca aerosoli in git. Doamne fereste de asa ceva, am repetat toate astae doar ca tare as vrea sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu. Sanatate printesei! 
REBIANA: iti tin pumnii cu cerclajul. Si eu am auzit ca nu e nimic greu, nici de facut, nici de trait cu cerclajul. Si bebe e mai in siguranta asa. Te imbratisez si sint alaturi de tine!
DIANAMI: sper ca esti mai bine, draga noastra, ca multe ne gindim la tine! Tu chiar ai patit-o mai urit decit noi toate, dar sa fii tare si sa ai speranta ca DD te iubeste! sa ne dai un semn cind poti.
ANDIRA: sper ca te-ai gindit sa vaad un doctor copiii, da? m-am ingrijorat ca zici ca hiriie din piept... Sper numai sa ti se para (mucii din nas se aud ca reverberatii in piept de multe ori si pare ca "fierbe" plaminul), dar cel mai indicat e sa asculte un doctor cu stetoscopul - poate fi ceva usor sau, dimpotriva, f nasol. Nu lasa zilele sa treaca, daca e boala grea de plamin trebuie tratata din vreme, altfel tine luni de zile (eu am fost un copil care tusea cite 6 luni la rind din cazua ca parintii mei bagatelizau tusea la inceput si apoi cind in sfirsit ma duceau la doctor, nu mai ceda tusea la tratament)
pe toata lumea!
17+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
marsy_baby spune:
ELLANIK - sa sti cam asa seamana miscarile a "bule intense" de om
, frumoasa burticuta ta
OANA- frumos patut ti-ai achizitionat,iar cizmulitele nu se lasa mai prejos
,..si a mea buburuza e cam lenesa in miscari(deocamdata)![]()
DAYANARA- sti cum e knd vad la alte gravidute ce marisoare burticutze au si a mea park acum incepe s creasca, dar asta e, bebelina mea s fie sanatoasa
DARIA 20+
marsy_baby spune:
DIANA - asa am fost si eu acum mai bine de o luna , numa k eu m-am trezit noaptea uda leoarca de sange...m-am speriat ft tare pt k stiam k hemoragia in sarcina nu e binevenita, cand am ajuns acolo Dr care era de garda a vrut sa-mi faca avort pe loc, pt k nu mi se oprea deloc hemoragia, dar n-am vrut sa-mi fak avort!mi s-au administrat o gramada de perfuzii...am trecut prin momente ft grele dar am trecut cu bine, bebele meu e sanatos, creste si sapt viitoare avem din nou control.Sper k totu sa fie bn pt tine si sa nu te descurajezi!
DARIA 20+
Rebiana27 spune:
Fetelor, va multumesc pentru ca-mi sunteti asa aproape! 
Vladi
asa am citit/auzit si eu, ca cerclajul e un plus de siguranta si ca nu e o interventie grea. Doamne ajuta sa fie bine dupa si sa duc sarcina pana in luna a noua.
Ella
zice-se ca nu faptul ca e scurt este ingrijorator cat consistenta colului, ori al meu e moale... si din experienta acesta se deschide rapid.
Oana, Roxana, marsy-baby, miria cristina, andira 

Andira asa-i, firul cerclajului se scoate dupa 37 de saptamani astfel are timp colul sa-si revina... eu sper sa ajung la 37!!
Pe Luca l-am nascut la 36. Multa sanatate fetelor tale si ai grija sa nu se ia si la tine!!!
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
maitreyi spune:
sms de la diana:
"s=a mai diminuat hemoragia, contractii am inca, doza max de gyni. e mai ok decat ieri si bb e activ. o sa primesc iar laptopul si incerc sa va mai scriu. pupici!"
pe burtici!
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi sms de la diana: "s=a mai diminuat hemoragia, contractii am inca, doza max de gyni. e mai ok decat ieri si bb e activ. o sa primesc iar laptopul si incerc sa va mai scriu. pupici!" pe burtici!------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Doamne ajuta!!!!!!
Asta e o veste formidabila!!! Ma bucur enorm pentru ea! E o luptatoare si la fel si mica printesa din burtica! Transmite-le tot binele din lume!

Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!