...pentru o fetita de 7 ani, clasa I. As dori pe cineva care sa cunoasca si sa utilizeze metodele moderne de invatare si sa implice activ copilul. Am prefera sa vina la noi acasa dar nu e obligatoriu.
Stiti pe cineva?
Buna ziua, am incercat sa va trmit un pm, dar din pacate nu am putut. Daca va intereseaza un meditator bun pentru fetita dvs, va pot ajuta cu mare drag. Sunt absolventa a Facultatii de Geografie (sectia turism),in prezent sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia engleza-franceza si lucrez ca educatoare la o gradinita particulara cu predare in limba engleza. Am experienta in predarea limbii engleze si intotdeauna metodele mele au dat rezultate foarte bune. Ma pot deplasa si la domiciliul dvs, lucrez doar cu materialele mele (carti, cd-uri etc) iar tariful pe care il percep este mai mic decat al altori meditatori,iar rezultatele au fost deosebite intotdeauna. Ma puteti contacta pe adresa de mail me_eva008@yahoo.com sau imi puteti trmite un mesaj privat
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Eva23 - V-am trimis un mesaj privat. Multumesc. Maadi si Calin (19.07.2003) |