Pestisori... pestisori... (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Doriti o -luta fierbinte si tare? Daca da... va rog poftiti de va serviti: .....

Nicoll, am votat pisicuta si azi . Dar, am o nedumerire ... aseara, cand am votat, parca vazusem mai multe voturi... acum is mai putine... si mai intrasem aseara la inca o pisicuta, alta, si am patit la fel - intai avea mai multe voturi iar, la o alta trecere de a mea pe acolo avea mult mai putine... ciudat... sau poate mi s-o parea mie... nu stiu ce sa zic... o sa mai intru si la celelalte animalute sa vaz daca e la fel... straniu.. in fine ... mult succes lui Codri a facut pisicuta mare .

Va doresc o zi buna si frumoasa la toate sirenele!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Hmmmhhh... iar am trimis amandoua odata ... eh, nu-i bai... asa, au fetele mai multa cafea ... multa bafta la doctor Nicoll, si multa sanatate & . Speram sa nu fie nimic grav cu piciorul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna fata draga pai folosim din voturi sa hranim animalul,sa-i satisfacem necesitatile si cand toate astea sunt facute mai tre sa si cumparam piesele de puzzel ale cadoului pe care-l vrem.
Cand le avem cumparate pe toate,atunci primim cadoul.Asa se explica misterul
Oricum multumim pt vot!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Uokey, Nicoll... inteles faza... ma gandisem io la chestia asta dar, cateodata is cam grea de cap ... ... succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna ziua !

Acum vreo ora am ajusn acas si nu mergea netul.Am fost la dentist si sunt zombi, inca sub efectul anesteziei .... nasoala situatie dar ce sa fca , m-a cam chinuit azi , cam 1 h am stat cu gura deschisa ca a trebuit sa desfunde canalel si sa omoare nervul...si tot mai trebuie sa merg la un alt cabinet la microscop ca sa fie sigura ..asta este .... aseara iar nu am dormit , atipesc un pic si apoi nu ma mai ia somnul , cred ca pana la urma am sa iua un calmant usor , macar o vreme ....desi nu prea vreau dar stresul si grijile sunt de vina ...

Nicoll, multumesc de gest! Vezi cu montul ca nu e de joaca , mergi la medic.Trebuie votat zilnic ?

Cryna , esti mai bine azi ?

Ely, tu ce faci ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Nicoll, am votat !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna,
Am reaparut si eu. AM mai avut ceva probleme cu calculatorul. Am crezut ca imi arde si al doilea monitor. Acum l-am gadilat putin si vad ca merge , cat o merge. Tot sper sa iau altul dar nu mai reusesc. Martia trecuta aveam programat sa merge sa luam altul dar luni eram pe la spital cu Bogdan. Dimineata pentru ca acolo e pediatrul lui ( unul din ei) si duminica noaptea mi-a facut febra. iar seara pe la 10 pentru ca plangea ca il doare tare burta si nu puteam sa il linistesc deloc.
Acum ii mai curge doar nasul. Dar a fost greu pentru ca noaptea se trezea din jumatate in jumatate de ora, ca nu putea sa respire. NU sta sa ii curat nasul ca lumea iar de picaturi nici nu se pune problema. Cum simte ca ii vin mucisorii pe nas plange,vine la mine in brate si se freaca cu nasucul de mine. Nu am iesit din casa de lunea trecuta. Azi cred ca il scot putin afara ca vad ca e tare frumos. Am vazut ca ati fost harnicute tare ati schimbat capitolul.
MIha , la multi ani si multi ani fericiti impreuna cu sotul. Eu mi-am adus aminte acum 2 seri spaland vasele ca luna asta aniversam si noi niste ani de la casatorie. Dar data exacta este pe 2 deci.........
Acum ma duc sa citesc sa vad ce s-a mai intamplat pe aici cat am lipsit. Va

Mergi la inceput

Americanul :
> >
> > Incepe serviciu la 9.00,se scoala la 8.00,sare peste
> > nevasta-sa care doarme înca ca e casnica,se duce la baie si
> > face un dus,nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina
> > electrica pe drum, se duce la bucatarie unde manânca
> > "eggs and bacon" si se urca in GMC-ul de-acum doua
> > luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor.
> >
> >
> > Francezul :
> >
> > Incepe serviciu la 8..00,se scoala la 7.00,nu sare peste
> > nevasta-sa ca n-a venit înca de la amant ,se duce la baie
> > si se spala pâna la brâu, se barbiereste cu o masina de
> > ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde manânca
> > "caffe au lait et croissants" si se urca in
> > Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza
> > ca tehnician.
> >
> > Românul :
> >
> > Incepe serviciu la 7.00,se scoala la 6.00,nu sare peste
> > nevasta-sa ca ea începe la 6.30 si a plecat deja,se duce la
> > baie si da pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca
> > înca pâna la et.VIII, se taie barbierindu-se cu masina BIC
> > de doua luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara
> > zahar ca s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca
> > în Dacia primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca
> > la firma unde lucreaza ca inginer.

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pe aici... cu trebi... Si cu toata trupa mucoasa...

revin cu mai multe vorbe cand pot.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Dany, fizic sunt ceva mai bine. Multam fain de intrebare . Multa sanatate , in ceea ce priveste dintii... si, speram ca in noaptea asta sa reusesti a te odihni mai bine .
Simpatic bancul .

Baby, bine ai revenit pe la noi . Mult succes cu calculatorul si multa sanatate & lui Bogdanel.

Ely, succes cu trupa si toate trebile pe care le ai . Multa sanatate la toti .

Nicoll, sa ne aduci vesti bune de la medic legate de problema piciorului & .

dulce si la celelalte sirene care nu pot da pe aici din diverse motive.

O dupa-amiaza placuta la toata lumea!

Mergi la inceput