Pestisori... pestisori... (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Blugii sunt mult prea lungi, nu merg lasati asa ... am perechi care merg si asa... aia skiny ii pag in cisme deci n uconteaza...altii care sunt drepti, i-a mtocit la spate, dar merg... insa astia nu merg... m-as impeidca in ei

Stiu ca se poate pastra tivul original ... dar si la astia evazati? pt. ca trebe tait fo 5-6 cm din lungime, si automat largimea tivului original e mai mare decat ce ramane dupa ce tai din lungime

Important sa gasesc croitoreasa care se pricepe ... da' nu stiu cine sa-mi recomande... ma vazut aseara la croitoria in auchan cand ii dadea cuiva blugii scurtati ,cu tiv original si nu mi-a placut deloc... mai ales ca am mai avut probleme cu ei, cu chestii mult mai usoare... am zis ca nu mai imi stric hainele pe la ei

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Gata , am dovedeit patrunjelul ...am bagat vreo 10 pungute , plus ca am si donat vecinei un pic ...ca sa scap..Azi merg sa imi fac manichiura , contra cost , nu mai merge mocca ......si sa ma epilez , aici e mocca ....

o zi cu realizari

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Blugii sunt mult prea lungi, nu merg lasati asa ... am perechi care merg si asa... aia skiny ii pag in cisme deci n uconteaza...altii care sunt drepti, i-a mtocit la spate, dar merg... insa astia nu merg... m-as impeidca in ei

Stiu ca se poate pastra tivul original ... dar si la astia evazati? pt. ca trebe tait fo 5-6 cm din lungime, si automat largimea tivului original e mai mare decat ce ramane dupa ce tai din lungime

Important sa gasesc croitoreasa care se pricepe ... da' nu stiu cine sa-mi recomande... ma vazut aseara la croitoria in auchan cand ii dadea cuiva blugii scurtati ,cu tiv original si nu mi-a placut deloc... mai ales ca am mai avut probleme cu ei, cu chestii mult mai usoare... am zis ca nu mai imi stric hainele pe la ei

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

scurteaza-i si la tiv franjureaza-i . Parca se poarta franjurii acum. Nu o sa arate prea seriosi dar vor fi moderni.Sau ii scurtezi si le pui in loc de tiv o margine ornamentala pe care o montezi si pe buzunar ca sa fie simetric. Am vazut intr-o revista gen DM o banda din aia care se lipeste pe material ca sa faci tiv.. DAca gasesti o croitoreasa buna, da si la noi un share, ca am materiale de 5 ani nelucrate .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Gata , am dovedeit patrunjelul ...am bagat vreo 10 pungute , plus ca am si donat vecinei un pic ...ca sa scap..Azi merg sa imi fac manichiura , contra cost , nu mai merge mocca ......si sa ma epilez , aici e mocca ....

o zi cu realizari

Dany

Vreau si eu manichiura, tuns, pensat si epilat. Dar mie imi trebuie un salon cu babysitting , ca altfel nu am nicio sansa.
Ultima oara cand m-am tuns (prin iulie) a fost pe fuga mare, nu cred ca a durat mai mult de 10 maxim 15 minute. Am plecat cu parul ud. Bogdan era cu sotul afara. Vand am iesit Bogdan era bagat pana la brau intr-o movila de nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Baby nu joaca fata sotronul,ca s-a peticit intr-un fel.A plecat saraca femeie de servicu cu cizma,tocul si super glue acasa sa mestereasca sotul dansii.Caci eu nu am reusit doar cu super glue.Deocamdata se tineSa vedem daca ma descurc asa sau trec pe la bloc sa-mi pun niste pantofi care mai sunt acolo.Ma bucur ca Bogdanel e mai bine,sa o tina tot asa!
[redDany ]bravas pt terminarea trebii,dar si pt ca ai fost darnica.Asa,duamna,rasfata-te,doar meriti!
Io la scurtat nu ma bag,am matusi croitorese,dar sunt aici pe langa Ploiesti.
Dana [/red]nu pot sa te ajut,eu nu cunosc pe nimeni din zona.Cum a fost la concurs?

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nicoll multam de intrebare slabut a fost la concurs ... locul 9 ... nu mai ajungem in veci pe podium

peste doua saptamani mergem la CLuj .... om vedea cum va fi si ce vor face

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Cum mergi pana acasa in sosete? sau ai pantofi de schimb la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nicoll merit , normal ca da , dar in acelasi timp se impune .....plus ac maine o sa merg la fabrica , e ultima zis si tre sa fiu megaranjata ....

Dany

Mergi la inceput

Acum l-am cantarit pe Bogdan si a slabit aproape 1 kg. Acum vine si spune " poame mami" si cere cam ce nu are voie, lapte, iaurt, fruct.De orez, morcovi nici sa nu auda
. Odata cere copilul de mancare si nu pot sa ii dau Bine ca de cand cu burtica cere apa. Inainte trebuia sa ii dau eu " cu forta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

dar, sunt pe fuga... scuze, ca nu va raspund la fiecare in parte dar, acusi fug la cursuri...

Deci... suntem bine... Robert inmulteste bulinutele ... io, incerc sa ma ocup de partiale ... abia azi dimineata am reusit sa vorbesc si cu profa despre dizertatie... na, ca mi-am luat si beleaua pe cap dar, trebe ... eh, ...

Hai, sa va las macar pranzul ... pt. cine doreste:

- o farfurie/un castron de borsulet cu perisoare si ardei iuti
- desert: fructe diverse, plus un pahar de suc de piersici
Pofta buna si sa va fie de bine !

Si... am vazut ce spor la scris ati avut azi ... bravo ... imi place dar, am ramas doar cu cititul ... fara scris... scuze ... imi dati si mie motivare pt. absente ? Ca, o sa cam chiulesc de amu... pana ma vaz scapata de partiale ... mno, ...
la toate sirenele si o zi cat mai buna sa aveti! &

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput