Pestisori... pestisori... (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata !

Baby , multumesc foarte mult de reteta , am sa fac si eu cred zilele astea ...Ce mai face Bogdanel ?

Cryna, multam de cafea !

Acum termin ciorba si apoi trebuie sa ajung pana la Unirii sa ma intalnesc cu nepotul, asta pana la 12.00 ...revin ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa

Multumiiiim muuuuult pt. urari.
Facem cinste cu tort, suc, bere... ce vreti voi

Am avut atatea de facut... si party la gradi, si party acasa... nu m-am atins de calculator... dar recuperez...
Mai tarziu o sa pun si cateva poze.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Asteptam , asteptam

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Neataaaaa

Multumiiiim muuuuult pt. urari.
Facem cinste cu tort, suc, bere... ce vreti voi

Am avut atatea de facut... si party la gradi, si party acasa... nu m-am atins de calculator... dar recuperez...
Mai tarziu o sa pun si cateva poze.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Dany

Mergi la inceput

Nimeni , nimeni ?Unde ati dat bir cu fugitii ?

Dana , banuiesc ca e la concurs , dar poate vine sa ne spuna si noua ce si cum .Succes lui Andrei!

Marami, tu ai ramas acasa ..in pana ..mea ,...te-ai ratacit pe akolo, asta apropo de emisunea unui canal tv ? Hai adunarea!

Ely , tratatia cand ....la anul ...sau acum pregatesti ca ieri s-a terminat ieri ?Eu vreau poze!

Crinut , mataluta ce faci ?

Nicol a fost la munca si la scoala dar acum cred ca e acasa cu fetele !

Va pup si va astept prin balta!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hi, hi... iote ca te "auzii" Dany .
Io, tocmai am terminat cu mama... de hranit, dat tratament, etc.,...
Mai deunazi, trasesei o fuga si pe la facultate... sa vorbesc cu o profa despre lucrarea de dizertatie dar, nu fu la cursuri profa, chiuli ... deci, facui o plimbare degeaba ... mno, m-oi duce luni, marti... vaz io ... ca, trece timpul... ...
In rest, nik nou ...

la toate sirenele si o seara placuta sa aveti!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Hi hi ...ce ne mai fugarim pe la fazane si alte ciudatenii ..Crynut

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ihi Dany . Disparui oleaca, ca imi pusai barabulele la foc ... fac amu si pt. noi sa papam decuseara ... dupa aia, oleaca de si pregatirile de ... asa ca, va zic de pe amu noapte buna la toate si somn usor. In caz de nu mai apar ...
& pe maine. Pa.

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Pofta buna , CRYNA! SI O SEARA PLAKUTA! Pe maine!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna dimineata !

Baby , multumesc foarte mult de reteta , am sa fac si eu cred zilele astea ...Ce mai face Bogdanel ?

Cryna, multam de cafea !

Acum termin ciorba si apoi trebuie sa ajung pana la Unirii sa ma intalnesc cu nepotul, asta pana la 12.00 ...revin ...

Dany

Cu placere. Se face usor . Eu le bag in robot si in cateva minute e gata. Am redus cantitatea de faina la 350 gr la ultimile tavi si a iesit mai pufoasa.
Bogdan e bine, i-au mai trecut mucii dar are nasul inca infundat. II mai scot cu pompita dar dupa cu urlete si ce este mai rau cu cosmaruri noaptea. Dar oricum sunt progrese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Noi am fost la ziua recoltei azi. Am luat niste cas afumat , branza , si magiun de Topoloveni. E foarte bun si e natura. Dupa cum scrie pe el , e un adevarat medicament.
Am copt si dovleac la cuptor. O bucata am fiert-o si am pasat-o cu lapte. A iesit neasteptat de bun.

Mergi la inceput