**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 7
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA Ha, priviti ce a gatit-o sor'sa pe Ana cand va scriam eu! Aici ii pune pe frunte colierul confectionat din clame, creatie proprie Alexia....si cand am aparut eu se chinuia sa i-l lege Anei pe cap nu conta ca bb deja ![]() Cris mami de Alexia & Ana |
SPER SA PUTETI VEDEA ACUM POZA
nu v-am spus ca a reusit sa o si adoarma...cat a atins-o pe frunte pana i-a asezat colierul a fost ca o mangaiere!
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Rallu tu parca spuneai ca incepi exercitii pt burta!? Si sarcina mea a fost cam la fel, bb a stat cu capul numai sus, deci in jurul buricului meu am avut tot timpul un popou de bb, cu coloana in exterior! Mi-a ramas o burta de parca sunt in 3-4 luni de sarcina. Cred ca muschii sunt intinsi la maxim. Am purtat burtiera, mi-am luat chiar si Lytess....nici o schimbare.
flosideea spune:
alinutza este langa noi o patiserie care face niste chestii delicioase...acum avem in meniu "chec la metru",care seamana mai mult a tortulet cu cioco...delicios...multumim frumos pt urari...a zambit cand i`am citit ![]()
pooh,ai vreo reteta minune care sa nu necesite prea mult timp?de vreo 2 saptamani as face si eu,dar nu ma lasa "sefu"...oricum,

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
ely_cta spune:
Neata fetelor!
Dam si noi un tort mare de ciocolata,doar azi facem 2 lunite!
Raportam o noapte super,a facut taty de garda si eu am dormit pana la 7 cand a plecat taty la munca si l-am luat pe David in pat cu mine si am mai dormit 2 ore!Oricum si pe taty l-a lasat sa doarma,s-a trezit o data la ora 3!Suuuuper!Dar nu ma bucur prea tare,sa vedem cat o sa tina minunea!
CRIXIA,o am ca pediatra pe dr Munteanu.Pana acum sunt multumita de ea,dar am zis ca o sa ma duc o data la control si la dr Dumbrava.Pe Munteanu am luat-o si medic de familie.Pana acum mi-a venit acasa si-mi convine mai mult.Pana la un an nu vreau sa ma duc cu el prin cabinete medicale!
Si noi am avut botezul pe 11 octombrie,petrecerea am facut-o pe zi,de la 13.30 si David a fost foarte cuminte,a dormit non stop.
Alinutza,nici pe mine nu ma credea nimeni ca pe zi nu doarme decat 20 min legate,tot eu am cazut mama rea
,iar el copilasul cuminte.
O sa pun poze de la botez dupa ce le iau de la fotograf.Am avut fotograf profesionist,cameraman nu am luat,s-a filmat cu camera nostra.Am avut si ursitoare,moment care pe mine m-a emotionat tare de tot,mai aveam putin si plangeam!A fost frumos,dar noi ne-am stresat mult cu organizarea!
Noi am iesit afara si ieri,a plouat,dar am stat in fata scarii,e acoperita si asa am putut sa-l adorm pe David.Cand iesim afara el doarme.Nu am stat mult,cam o ora,dar apoi a mai dormit doua ore in casa!
Azi vrem sa mergem sa sarbatorim!Noroc ca mai sunt terase acoperite,pt ca nu vreau sa-l bag inca inauntru in restaurant,chiar daca stam la nefumatori.Avem o terasa in Cta care are aparatori de vant de jur imprejur si niste sobe electrice,dar care vin din tavan si acolo inca e placut!
Fetelor din Cta,nu vreti sa ne intalnim cu copilasii?Mi-as dori din suflet!
pupici
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
ely_cta spune:
Crixia,e super poza!!!!!Si eu am ramas cu burta,o sa ma apuc de impachetari si electrostimulare.Am intrebat medicul si mi-a spus ca am voie.Pantalonii pe care-i port sunt de gravida!Mor de nervi,pt ca eu nu aveam burta deloc,cand ma ingrasam puneam pe fund!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
flosideea spune:
crixia super tare coronita de agrafe...iar micuta Ana o scumpica.se pare ca Alexia isi ia in serios rolul de surioara mai mare
meleea spune:
Flosideea , sa sti ca si noi la fel suntem cu mancarea de ceva timp,uneori mi se pare ca mananca mai bine noaptea decat ziua. Cred ca e trecator....sper ![]()
eu ii mai dau sa manace in patut cu biberonul sprijinit daca am treaba daca nu stau pe un scaunel si il tin eu, ca asa mananca cel mai bine si ii place si lui sa stea comod cred,ca daca il tin in brate sau chiar si in sufragerie in canapea nu ii convine si se foieste. astza cu bibe sprijinit am vazut-o la spital la asistente,erau 2 copilasi lasati in spital si asa le dadeau sa manance.....stiu ca se pot ineca si ca se formeaza dopuri de lapte daca le curge laptic in ureche; eu sunt pe faza mereu ca de cele mai multe ori doarme doar cat are lapte si dupa este fresh
![]()
eu ii dau cu tetina nr 2 de la avent ca parca zicea cineva de nr 1,nu e prea mica ? poate daia nu ii place ,ca si alex se plictisea si se enerva cu nr 1,din luna a 2-a am schimbat-o tetina si cu asta nu are treaba am incercat sa-i dau si cu 3 dar tragea prea mult aer .
Asa.....sa stiti ca eu i-am dat sa linga o bucatica de mar si era tare disperat dupa ea
deschidea cioculetul mare ,mare
, oricum dupa luna a 4-a incep diversificarea....ca parca prea mult 6 luni si se uita la noi cand mancam ,asa mi se pare si mi-e mila de el si parca noua nu ne dadeau sa gustam
cum zice mamaia si uite ca nu avem pb. voi v-ati gandit cum incepeti ?
CRIXIA spune:
Alinutza, multumim pentru admiratie...io-s din categoria " impartita la toate treburile", dar crede-ma ca uneori le mai las. Saptamana asta am reusit sa curat asa cum imi doream dulapurile de bucatarie ![]()
Flosideea, ce declaratie super!! O vei pastra toata iarna?! Eu mi-as dori sa fie iarna, dar nu ca la Cta ci ca la munte ![]()
Hai Blanca, avea ea ceva, o bula in fundul sacului, nu iesea, ce sa-i faci...se mai intampla! Si eu am avut intr-o seara un episod asemanator, doar ca eu i-am dat-o lui tati si i-am zis: Mi-o aduci adormita lemn!!
Pooh, esti fenomenala...rupta de oboseala, dar te gandesti si la prajitura de mere!!! Nu se poate we asta fara prajitura?
Daca te odihnesti o sa-ti treaca pofta!
si eu azi nu-s in forma deloc, suntem toti incercati de virusul sezonului, pe mine nu stiu exact daca ma doare gatul din cauza unui canin sau invers, e o durere pe toata partea stanga, am dormit ca-n gara....chef de treaba la minim!
Bb Ana cred ca are mucozitati, cand se trezeste nu poate s arespire pe nas, daca reuseste se inspire aer pe nas(greu, ca tresare si ea de la zgomot provocat) se ineaca un pic. Ii pun ser fiziologic in nas, atat. I-as da si niste oscilo, voi cat le-ati dat bb-ilor si cum, topit in apa?
flosideea spune:
pot sa va zic un secret?eu am fost fumatoare.in timpul sarcinii am renuntat,iar in travaliu am zis ca daca scap,merit o tigara.ei bine,pe zi ce trece imi doresc acea tigara,mie imi facea placere,nu era nevoia de a fuma,iar acum mi`e dor...mai este cineva in situatia mea?la ce trucuri mai apelati?pt ca nu stiu cat ma mai pot abtine...