**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ha, priviti ce a gatit-o sor'sa pe Ana cand va scriam eu!
Aici ii pune pe frunte colierul confectionat din clame, creatie proprie Alexia....si cand am aparut eu se chinuia sa i-l lege Anei pe cap nu conta ca bb deja

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
a iesit soareleeeeeeeeeeeeeeeeeee.....e frig sa e soare....azi iesim la plimbare
CRIXIA.......foarte tareeeeeeeeeeeee
revin....beau cafeaua sa ma trezesc si revin, pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'neatza si de la noi

am intrat si eu pe contul comun si am vazut zmeurici..nu frumoase..exceptional de frumoase...niste bebelusi atat de reusiti, incat pentru prima data am simtit un sentiment de regret fata de perioada asta.

Motana ai o printesa mexicana scumpa, scumpa...si ce par are Ce ti-e mai usor sa folosesti acum: slingul sau wrapul? Moamma...da' tre' sa fie cald la voi de sunteti amandoua in neglije

Pooh
am vazut un Balazs voinicut si scump tare...tot ma gandesc ca avem niste zmeurei la odiseea asta, frumosi tare...o sa rupa inimile la fete mai tarziu Si ce bestial e cu baticutul pe cap, chit ca lui nu-i convine vizibil

Bibuga si bebe Victor (sau Vicki cum ii spui) e frumos tare...are niste ochi expresivi si o gurita frumos conturata

Daniela, bebe Adrian e scump...si ce frumos sta el la baie

Vally..nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut-o pe Gloria...s-a schimbat atat de mult de la nastere. Este acum o domnisoara in toata regula..si mi se pare mie ca are si trasaturi de-ale tale (initial semana perfect cu tati). De unde ii cumperi hainutele? Sunt extrem de hazlii si colorate...aaa, si sa traiasca leaganul Fisher Price..frumos mai doarme acolo.

Crixia nu pot vedea pozele

Ely_cta si Patricia..si Eric are luni vaccinul. Si eu stiu doar ca nu recomanda baita in ziua respectiva..

Patricia ma bucur mult ca Andrei este din ce in ce mai mult fan tzatzi...ce faci cand o sa te intorci la lucru?? Moamma, da' cate treburi poti sa faci cu doi copii...esti ca o albinuta. Eu am fost doua zile singura cu Eric si am incercat sa si lucrez, sa si spal si calc rufele lui...si seara eram varza...
Mai fetelor care va ocupati exclusiv de bebelusi fara nici un ajutor extern..mai aveti si un copil mai mare ...si treburi gospodaresti...tot respectul si admiratia

Ely_cta cred ca www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/phsuzeta-cauciuc-monobloc-ortodontica-physio-0-80.html" target="_blank">asta
e suzeta miraculoasa (eu am luat-o de pe bebelusultau). Eu ii mai dau lui Eric ceai..o combinatie intre baby drink si ceai de fenicul. Initial incercam sa-i scot macar o masa noaptea...da' de unde..daca ii este foame, imi scuipa ceaiul in fata. Am avut insa si surpriza sa planga si sa refuze laptele (era oricum satul) si sa bea cu pofta ceai. Oricum mai mult de 40-50 ml/zi nu bea. Biberonul il dau numai din brate...din cate am citit din carti nu e recomandat sa-i dai biberonul sustinut de altceva si el culcat in patut. Presupun ca la astfel de pozitii te refereai...

cadouri la nasi: lenjerie de la Home Sweet Home...am dat o caruta de bani dar sunt superbe lenjeriile. Eu le-am cumparat (am avut doua perechi de nasi) de la ultimul etaj din Unirii (pentru fetele din Bucuresti) si m-am imbolnavit de ce am vazut acolo..dar si niste preturi

astazi am zi de sport si shopping...de-abia astept sa ies. Eric a dormit ok noaptea trecuta, dar tot a solicitat cate un snack la 3 ore...Poate il scot si pe el afara..

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata de la noi...va servesc cu o ?nu mi`au venit a crede ochilor cand am citit din urma si am vazut ca unele fete se supara ...eu una sincer va spun ca ma "consult" cu voi,invat cate ceva de la fiecare,dar asta nu inseamna ca si pun in practica tot ce citesc,incerc,vad ca nu merge,renunt...cand citeam cat de incantati sunt puiutii vostri de leagane,m`am hotarat sa`i iau si eu...fara succes din pacate...am citit apoi de centrul de activitati,caut si d`ala ,poate mai imi menajez putin spatele.dar eu n`am simtit nici o tensiune in acea discutie,dar mai incolo cand ajungem la diversificare si altele(vorba lui Rallu) ce ne mai facem?cate mamici,atatea idei,iar pt mine cu cat mai multe cu atat mai bine cand am vreun necaz cu bubulusul...oricum,am invatat cate ceva de la voi,recunosc,si m`ati ajutat enorm......
Am o declaratie de facut:IUBESC IARNA!!!Frigul nu,dar ieri am iesit in jurul orei 16 cu Denis si n`am ajuns in capatul strazii si el dormea dus.cat am stat afara el numai a dormit...azi sper s`o pot lua de la capat.
incep sa`mi fac griji si eu cu luatul in greutate.stiu ca se poate sa treaca si`o saptamana fara sa ia nimic si apoi recupereaza,dar buubulusul meu a luat doar vreo 600 gr luna asta.nu`l mai pot cantari exact,deci ~600 gr.a avut o perioada cand ar fi stat numai la san,dar de 2 zile mi se pare ca papa putin rau.suge putin si apoi isi indeasa mana pe gurita,daca se poate sa intre amandoua manutele e perfect,incerc sa`l pun la san iar,plange si se calmeaza cu pumnisorii .
noi azi facem 3 lunite,asa ca pe langa ,v`am pregatit si ceva bun,macar virtual sa va servim cu ceva...i`am zis lui tati ca`l voi invata pe Denis sa`i ceara in fiecare luna cadou,nu doar 1 data pe an......va si fug sa cumpar cate ceva ...revin

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineatza,

Ce mai ma chinuit Eva aseara cu adormitul..la 12 a adormit si noi incercam de pe la 10 jumatate..si eu eram cu un somnnnn...i-am dato lui taica-su in brate ca deja eram varza si nimic...a trebuit s ama scol si sa o adorm cumva.
Nu avea crize, nu tipa..pur si simplu era treaza cu ochii mari si ii ardea de gangurit si ras...daca o puneam in patut o lua frichineala si nervul....fitze de mica deja e clar....

Patricia daca vrei iti dau linkul sa vezi modele si detali de contact alte pers de unde le-am luat eu..cizmulitele sunt cele asa groase dar nu sunt din burete ci din piele de oaie si imblanite...par ca din burete e adevarat.

Alinutza..nici o pozica de la botez sa il vedem pe Erik in actiune?

Pentru nasi acum la botez si eu tot o coveltura de pat le-am luat, una cu 2 fete..foarte draguta si sper sa o foloseasca ca astea sunt mereu binevenite.

Azi musai sa iesim..chiar daca e frig.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

inutsa, tare haios, m-am amuzat.

ely-cta suzeta e aceea pe care ti-a aratat-o alinutza. eu am cumparat-o din Auchan, insa sigur o gasesti prin farmacii. e 10 ron. eu ceai nu i-am dat lui Tudor si nici apa.

crixia eu folosesc si de la Klorane produse cosmetice de bebei.

ungaras la multe lunite!

crixia, eu nu reusesc sa vad poza

azi si noi vom merge pe afara, pe langa shopping. bine ca nu mai ploua.

va doresc un week-end linistit!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!!Sunt varza,fetelor,ma trezeste Balazs din 2 in 2 ore....nu stiu ce areNu am citit doar ultima pagina,incerc sa recuperez,dar mai incolo,vreau sa ma apuc de smotru,si as face si o prajitura cu mere.....Alinutza,,chiar asa,poze cu eric de la botez cand ne pui?Flosideea,sa-ti traiasca puiutul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Buna dimineatza,

Ce mai ma chinuit Eva aseara cu adormitul..la 12 a adormit si noi incercam de pe la 10 jumatate..si eu eram cu un somnnnn...i-am dato lui taica-su in brate ca deja eram varza si nimic...a trebuit s ama scol si sa o adorm cumva.
Nu avea crize, nu tipa..pur si simplu era treaza cu ochii mari si ii ardea de gangurit si ras...daca o puneam in patut o lua frichineala si nervul....fitze de mica deja e clar....

Si noi, si noi
Al meu are ora de culcare intre 11 si 12 noaptea, cel mai frecvent 11:30.
Mi-am pus eu in minte sa-i schimb ora si sa adoarma macar la 10:30.
Asta de alataieri.
In prima zi mi-a iesit cat de cat figura si a adormit la 11 (dupa ce ne chinuiam de la 10) insa ieri, desi chinuiala a inceput tot la 10 pana la 1 noaptea a refuzat sa inchida ochii.
Din pacate am reusit sa ma cert si cu sotul.
Nu rau, dar m-a enervat. Lui ii ardea de glume cica "da, incercati sa ma culcati mai devreme, las ca va arat eu voua ca ma culc cand vreau eu".
Asta spunea al meu sot din partea aluia micu', in timp ce eu aproape aveam lacrimi in ochi de nervi si somn.
Eh...a trecut, in final s-a culcat dar din pacate ora de trezire si-a pastrat-o chiar daca s-a culcat tarziu (adica 8 dimineata) si mie asa imi lipseste timpul ala nedormiiiiiit.

Nu mai stiu cine zicea pe aici, nu stiu cum rezistam in prima luna cu sculat la 2-3 ore.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

flosideea la cat mai multe lunite si ani lui Denis... Io accept cu draga inima daca dai ceva dulce (chiar daca e virtual).

Blanca, Pooh
, la botez, am avut fotograf profesionist, care ne va livra pozele in maxim o saptamana. Iar pozele facute de cunoscuti nu am reusit sa facem rost de ele pentru ca am plecat repede din Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Offf....se pare ca suntem singurii care nu ne-am invrednicit sa facem vreun cadou nasilor.
Chiar nimicuta, nimicuta nu le-am luat (din motive financiare, ce-i drept).
Cand ne refacem un picut, speram sa ne revansam.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput