**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sun suparata......are Balazs pe piele(mai mult pe picioruse)niste pete care sun f,asprii la atingere.....produse pt. bebelusi noi nu prea folosim,mai mult ulei de masline sau migdale dulci,si totusi.....mi-e frica sa nu fie vreo dermatita pacatoasa.....Trebuie sa ajung la un dermatolog cu el,insa sunt inca in cautariPogos,parca tu foloseai atoderm...de care?la tub sau la flacon cu pomita?Ma tot documentez,ce crema/lotiune sa-i cumpar,care sa nu contina steroizi,cortizonPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Sara Amira, si pe mine ma durea coloana, si radia si in stomac, sau viceversa. In cazul meu ... aveam litiaza biliara. Eu zic ca poate sa te doara si de la ridicat bb.

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
daaaaa....ma rup giova de harnica ce sunt....iaca ca nu am reusit sa fac nik.....am fost la market si la venire lui Darius ii era foame, da-i sa pape, dupa hai sa papam si noi, dupa baita la fomist-terorist, dupa masaj, dupa gimnasitica si dupaaaaaaaaaaaa....nelipsita criza de plans....asa caaaaaaaaa a ramas pe azi....mai exact pt acum
pooh, Darius a avut toata obrajorii si intre sprancene asa si la genunchi....acum se jupesc chestiile alea si ramane pielea normala..cel putin intre sprancene s-a dus complet...pediatra a zis ca nu e nik, doar apa....acuuuu si pediatra asta nu ma inspira dar aici inchin sa o cred pt ca si mie mi se usuca pielea fantastic de la apa de aici... vad ameliorare dupa ce am inceput sa fol crema pt fatza lui....la genunchi deasemenea se amelioreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143926

Mergi la inceput