Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza,
aseara cand am vrut si eu sa urez la multi ani sarbatoritilor cu scuzele de rigoare hop s-a trezit gandacul si treaz a stat pana la 2 asa ca ma scuzati....dar sa stiti ca m-am gandit la voi

monvas - pai daca l-am filmat inseamna ca facea ceva exceptional nu?dar adevarul e ca de vreo 10 zile sta si el ceva timp si se joaca singurel. eu vitamina??? ar trebui sa il cunosti pe tatal copilului. nu l-am vazut sa stea intr-un loc mai mult de 30min niciodata in viata mea

joanna - de cand nu te-am mai prins...ho ho

novus -

va pup pe toate...sunt cam capie inca dar am zis sa aduc subiectul pe prima pagina ca retrogradasem,sunt fete mai matinale la alte cluburi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Noi azi ne-am trezit la 9.30, cu o singura trezire pe la 5 deci suntem fresh.
Daca tot nu a mancat decat o data azi noapte incerc sa-i dau acum pe la 10.30 masa de fructe sa vedem daca avem succesuri
Chiar Maiuta mea nu mananca cand se trezeste mai nimic cu atat mai mult sa ma apuc eu sa-i dau cine stie ce combinati, ai vostri tot asa fac?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna si de la mine,
La multi ani ! Sarbatoritilor de ieri si azi.

Un wk placut tuturor

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata si de la noi!Dorm ghioceii, nu? Olga, am incercat si eu chiar azi mar in blender (nu citisem inca ce s-a scris aici) si nu a iesit deloc. Apa nu mi-a trecut prin cap sa adaug ), prin urmare i-am dat Evei in loc de fructe cereale de noapte de la Humana. Mama nebuna, noroc de copil normal ca nu a vrut sa le manance.Nici Eva nu mananca dimineata imediat ce se trezeste, indiferent de ora la care a mancat ultima data. Chiar daca mananca la 12 noaptea, la 8 cand se trezeste are alte preocupari, nu papa.Novus, Joanna, Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Inca o noapte nedormita ,astazi mergem la doctor ia scazut febra Teiutei dar mi sa trezit din ora in ora plangand sper sa nu aibe ceva la gat
Noi acum dimineata papam mar cu banana la blender amestecat cu suc de portocale,trebuie sa ne vitaminizam ca numai tine .Si la noi e greu cu diversificarea ca nu prea vrea sa manace nici fructe dar nici mancarica

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Da...abandonez, nu vrea sa manance mar cu biscuite, am incercat apoi mar cu cereale si tot nu vrea, a si am mai incercat si vreo 3 feluri de lingurite si degeaba. Copilului asta nu ii place absolut nimic, nici macar laptele, nu vrea sa manance nimic, cred ca mananca laptele doar pt a supravietui. Nu am vazut copil mai mofturos ca al meu , simt ca nu mai rezist, mor de nervi, am ajuns la capatul rabdarii.
Am incercat tot ce se putea incerca, combinate, simple cu putina sare, fara sare, cu putin ulei, fara, am facut pauze mai mari sau mai mici, am incercat cu cantecele si poezi, cu forta si cu binisorul, nu merge absolut nimic, eu nu mai pot , sa-i dea ta-su sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Eu fug la nani. Cu bebe si cei trei popandai - Aris daca ai mai multi, i-ai pe toti si fa-i o cazemata

Insa inainte sa plec, un mare tuturor mamicilor.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Pai si Valentin unde mai incape printre atatia popandai????

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Neata!!!
Noi azi ne-am trezit la 9.30, cu o singura trezire pe la 5 deci suntem fresh.
Daca tot nu a mancat decat o data azi noapte incerc sa-i dau acum pe la 10.30 masa de fructe sa vedem daca avem succesuri
Chiar Maiuta mea nu mananca cand se trezeste mai nimic cu atat mai mult sa ma apuc eu sa-i dau cine stie ce combinati, ai vostri tot asa fac?

Mai las-o, poate e genul care nupapa imediat dupa trezire. Al meu trebuie mai intai sa povesteasca el ce-a visat si dup-aia papa

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Da...abandonez, nu vrea sa manance mar cu biscuite, am incercat apoi mar cu cereale si tot nu vrea, a si am mai incercat si vreo 3 feluri de lingurite si degeaba. Copilului asta nu ii place absolut nimic, nici macar laptele, nu vrea sa manance nimic, cred ca mananca laptele doar pt a supravietui. Nu am vazut copil mai mofturos ca al meu , simt ca nu mai rezist, mor de nervi, am ajuns la capatul rabdarii.
Am incercat tot ce se putea incerca, combinate, simple cu putina sare, fara sare, cu putin ulei, fara, am facut pauze mai mari sau mai mici, am incercat cu cantecele si poezi, cu forta si cu binisorul, nu merge absolut nimic, eu nu mai pot , sa-i dea ta-su sa manance.

Saby, sa te bucuri ca papa macart lapticul. Am gasit pe forumuri o gramada de copii anorexici care nici lapte nu mai vroiau.
Ati incercat si sa mancati la masa impreuna? Cristi daca vede ca bagam in gura face scandal ca vrea si el...

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Raportam.....2 dintii in guritza....am scapat pentru o perioada de dureri

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput