Ce stiti despre Revalid ?

Ce stiti despre Revalid ? | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Am auzit ca exista un fel de medicament bun pentru intarirea parului si al unghiilor. As dori sa stiu daca cineva a luat acest medicament, si cum pot sa mi-l procur (locuiesc in Canada). Eu am auzit ca e foarte bun si eficient !

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

stiu ca este foarte bun ca medicament..merita incercat..eu demult tot zic ca o sa cumpar..eu am problema numai cu ungiile..pe aici se gaseste in mai toate farmaciile..daca acolo nu este..vorbeste cu cine ai tu prin tara..parinti..prieteni..sa-ti trimita..zic ca merita investitia..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

eu tocmai am inceput tratament cu revalid, pe care l-am mai folosit si acum cativa ani. atunci a avut efect sper ca si acum sa nu ma dezamageasca pentru ca imi cade parul foarte mult si sunt cam disperata. nu stiu cum ai putea sa ti-l procuri poate ca exista si acolo ceva asemanator. contine: metionina 100mg, cistina 50mg, pantontenat de calciu 50mg, clorhidrat de tiamina si de piridoxina, acid para aminobenzoic, extract de germeni de grau 50mg, complex mineral chelatat 65mg, extract de mei 50mg, drojdie de bere 50mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Eu am luat Revalid, dar nu prea m-a ajutat. Mie imi cade parul din cauza unor probleme hormonale. revalidul ajuta doar daca ai lipsa de vitamine. Pe mine nu m-a ajutat nici la unghii. Dar fiecare organism reactioneaza diferit. Poate pe tine te va ajuta mai mult. Stiu ca firma producatoare se pregatea de export. Nu cred ca au avut succes. Mai bine incearca pastilele de la Beauty Line. Sunt mai bune. Dar tot in Ro se gasesc. Pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Revalid este un complex de minerale si vitamine. Tu poti incerca sa iei... eu cred ca n-are ca sa-ti dauneze. Dar tratamentul are efect daca tii cure peste 3 luni. Rabdare si tutun deci!
Eu nu l-am folosit... Acum nu stiu daca e buna comparatia. Toata sarcina si perioada alaptarii am luat Prenatale (tot un complex de vitamine si minerale- si am luat mai bine de un an, zi de zi!!!) si nu am avut probleme cu parul (as putea spune ca s-a indesit- sper sa nu exagerez :) ), si de unghii sunt multumita(inainte de sarcina se desfoliau).

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

parul ca parul sigur l-a intarit pentru ca imi cadea cate un pumn. Din punctul asta de vedere a fost eficient si daca as fi reusit sa=l tin 3 luni probabil ca as fi scapat de problema asta. Baiul a fost ca mi-a provocat o gaura in stomac cred...aveaam niste dureri cumplite imediat ce luam pastila si imi venea sa mananc nonstop din cauza asta. ASa ca dupa o luna am renuntat dar acum umblu prin doctori sa vad cum o rezolv cu stomacul.

marina

Mergi la inceput