Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Andre multumim ca ne tii la curent..pai daca a scapat cu 45 de minute de dureri, e super bine! si i-a iesit faza si fara epidurala..."good things happen to good people"

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu ma oftic ca voi tot povestiti cum zambesc si rad bebelacii vostri, si Ebru nimic inca si daca nu ma stramb la ea, ii cant, ii povestesc, nimic!! zambeste doar in somn, sau cand e pe cale sa adoarma..

POZE URSULICA
nunta

Cuscrå las ca o så te faca fericita dintr-un moment intr-altul de acum..pe mine m-a fericit la schimbat de pampers unde el urla de ziceai ca il tai in doo...Acu cum vede un chip in raza lui are o gura pana la urechi si e asa comica ca uneori rad plange plange rade nici el nu stie cum sta treaba

Nu stiu cat are Frumoasa Ebru exact dar mie cred ca mi-a ras asa frumos si clar la 8 såpt..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Banuiesc ca monikus a nascut deja, dar sincer as da un telefon sotului insa ma gandesc sa nu deranjez intr-o asemenea zi. Sa auzim d ebine fetelor.

Mergi la inceput

Andre multumim pt vestile de la scumpa noatrå Raluk..draga de ea atat de sufletista a avut grija doamne doamne så fie cel mai scurt posibil moment de durere ( så simta si ea venirea bebicului Alex Daniel de unde si vb aia cele bune nu vin cu una cu douå)

Raluca mami så nu ai nici cel mai mic stres in privinta vomei daca ia in greutate bine..Si al meu vomita eu nu am scris aici prea multe din momentul ce m-a linistit moasa ca el ia ca un barosan in greutate si nici så nu imi fac griji ca ar putea avea ceva .. a zis ca ceva are el ..foamea in buci..Chiar så nu iti faci probleme..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Andre multumim ca ne tii la curent..pai daca a scapat cu 45 de minute de dureri, e super bine! si i-a iesit faza si fara epidurala..."good things happen to good people"
Cu mare drag. 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Banuiesc ca monikus a nascut deja, dar sincer as da un telefon sotului insa ma gandesc sa nu deranjez intr-o asemenea zi. Sa auzim d ebine fetelor.

eu zic ca de abia asteaptå så se laude cu cel mai frumos bebic si ca mami se simte atat de bineeee..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

andre acum halesc si io carbonara printre maraieli de Erik ... sunt dementiale , merci mult si dl sot a mancat ca zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Selen, Iulia, multumesc mult!

Stiti cumva dc e posibil sa manance mai mult decat ii trebuie si de aici sa vomite?

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
andre acum halesc si io carbonara printre maraieli de Erik ... sunt dementiale , merci mult si dl sot a mancat ca zmeu
Sa va fie de bine! Ati pus sunca pana la urma? Nu mi-ai spus ce presentimente ai despre cand nasc eu, asa ca imi pregatesc bagajul 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Cuscrå las ca o så te faca fericita dintr-un moment intr-altul de acum..pe mine m-a fericit la schimbat de pampers unde el urla de ziceai ca il tai in doo...Acu cum vede un chip in raza lui are o gura pana la urechi si e asa comica ca uneori rad plange plange rade nici el nu stie cum sta treaba

Nu stiu cat are Frumoasa Ebru exact dar mie cred ca mi-a ras asa frumos si clar la 8 såpt..

Bruce, minunea noastrå

face 7 saptamani maine...deci e "inca" mica

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput