Dr. Adrian Pop - tridimensioanala

Dr. Adrian Pop - tridimensioanala | Autor: zazzie78

Link direct la acest mesaj

Pliiiiz, spuneti-mi si mie cum dau de omul asta. Dr. Puia m-a trimis la el pentru ecografia tridimensionala si de doua saptamani tot sun pe mobilul cu pricina si nu dau de el. De unde sa-l iau?

Roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Pe Dr. Adrian Pop il gasesti la clinica Diagnosis in cartierul Floreasca, B-dul Mircea Eliade nr.18, sector 1. Tel 2316741, 2316742, 0742062834, 0723399766, e-mail: contact@diagnosis.ro
Vezi ca e cu programare si trebuie sa astepti destul de mult pt. o ecografie la el. Dar lucruri bune am auzit si despre dr. Iosup si care este la aceeasi clinica si face acelasi lucru.
Succes.

Manuela, 29 de saptamani, dr. Doru Pana, Spit. Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Si eu stiu ca la dr. Pop trebuie sa suni cu doua luni inainte sa te programezi pt. ecografie.
Ieri am fost la dr. Iosup si am fost f. multumita. El este insa la Centrul Medical Unirea, pe Str. G Enescu, f. aproape de statia lui 368 de la magazinul EVa. Nu mai stiu nr. de telefon, dar gasesti f. usor clinica.
Adriana in 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

DA pt. dr. Iosup, shi eu am fost la el la ambele sarcini si am fost super-multzumita.

Trust us, nu tre' sa faci intotdeauna strict ce-tzi recomanda doctoru' (Puia) ! N-are rost sa ashteptzi 2 luni ca sa-tzi faca dr. Pop echo! Este bun, dar nu e singurul!
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zazzie78 spune:

Sarumana de raspunsuri. Hai ca sun sa vad unde ma programeaza mai repede. Ca daca mai astept doua luni, mai am putin si nasc (am 25 de saptamani monumental). Asa ca, sa vedem. Mercic!

Roxana

Mergi la inceput