FIV 248
Raspunsuri - Pagina 7
adyluka spune:
Am ezitat daca sa scriu sau nu pentru ca am vazut nereusite multe in toamna asta, dar m-am hotarat pana la urma pt ca m-am gandit ca poate o reusita o sa va incurajeze.
Dupa 9 ani de asteptari, incercari si lacrimi,am vazut un bhcg care m-a anuntat ca sunt insarcinata. Inca nu-mi vine sa cred, inca sunt incordata pt ca mi-e frica, cand imi spune sotul meu ca sunt insarcinata mi se pare ciudat. E ciudat, atata vreme am vazut teste negative incat de data asta nu mi-am mai facut test din urina, am facut doar din sange.
Sper sa fie bine in continuare si sa am norocul de a-mi vedea copilasul.
Va pup pe toate si imi doresc sa se indeplinesca visul fiecarei femei care tanjeste atata timp sa fie insarcinata, sa nasca un bebelus sanatos.
mirela2 spune:
buna fetelor
tot pe 7 foliculi se bazeaza medicul, luni e ultima verificare si apoi ovitrell si miercuri, sper, va fi punctia. m-am plictisit prin straini, doamne ajuta sa se termine cu ochiori si sa ajungem acasa cu bine.
buburuza sarna
adriana unde vei face FIV?
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
mariadan spune:
adyluka felicitari. Sarcina usoara si lunga de 9 luni, cu BB sanatos la final.
Sa dea Dumnezeu ca vestea ta buna sa fie prima dintr/o serie lunga.
Kora bafta.
oanademunck spune:
Luck scumpa, ce sa sa fac, innumar zilele si astept sa vina anul urmator, nu sunt in cea mai buna stare de spirit recunosc. Sunt destul de confuza, desi astept sa ma sune ca mi-au gasit donator asa mi-a venit de cateva zile iar gandul sa mai incerc si a cincea oara dar nu in Belgia in Ungaria Austria sau poate chiar la grecii lu Cata da am o mare problema respectiv timpul sau lispa lui....Om vedea ce o sa fie, merici de intrebare, tu ce mai faci ce planuri mai ai? Pupe multe
Claudia acum am citit ceva din urma si daca n-am citit aiurea ai facut Et si astepti rezultat! Iti tin pumnii stransi sa fie pozitiv de data asta ca altfel nu se mai poate!!!!!Bafta multa multa si embrionasi puternici
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 buna fetelor tot pe 7 foliculi se bazeaza medicul, luni e ultima verificare si apoi ovitrell si miercuri, sper, va fi punctia. m-am plictisit prin straini, doamne ajuta sa se termine cu ochiori si sa ajungem acasa cu bine. buburuza sarna adriana unde vei face FIV? pupi fetelor de Craciun vom fi 2 in 1! |
mirela , oare pe mine m ai intrebat unde voi face fiv ul?
eu il fac in franta in avignon!
fetelor o intrebare: am facut azi injectia decapeptyl pt inhibare in prima zi de cm, oare trebuie sa se opreasca menstruatia ?
ati mai facut careva un protocol de genul asta?
andrabirni spune:
Bytzi, multumesc mult.Iti tin pumnii, rezultat cu 2 liniute.
Mirela, te sustinem si sa ne dai vesti bune.
mirela2 spune:
bru nu trebuie sa ti se opreasca.
menstra va dura cat dureaza de obicei, cel putin asa a fost la mine. stiu ca decapeptylul are efect asupra ovarelor.
intrebarea era pt andra, dar ca de obicei, iar tre sa-l rog pe becalii sa-mi imprumute niste miei, ca iar v-am botezat.
andra, deci cu cine faci fiv?
bru bafta mama, sa numaram si la tine macar ca la mine, daca nu si mai mult....valabil si pt tine andra.
pupi
de Craciun vom fi 2 in 1!
BuburuzaL spune:
Adyluka, Felicitari draga mea!!! Sunt sigura ca dupa indelungi asteptari, bunul Dumnezeu te va ajuta sa fie bine pana la capat!!! Acum, trebuie doar sa ai mare grija de tine, dar mai ales de sufletelul din tine!!!
In curand imi numar boboceii!!!!
daniela74 spune:
Buna fetele,am avut calculatorul virusat citeva zile si nu am putut sa intru
ADYLUCA felicitari,sarcina usoara si bebe(ici)sanatos.Ma bucur mult pentru tine,ai spart gheata.BRAVO.
CLAUDIA iti tin pumnii draga mea.
Fetelor care sinteti in focuri,mult spor la injectat si sa fie cu noroc,macar cite un bebe la fiecare,ok?
KORA sa dea DD sa fie ET norocos.
CATA,BLANCHE