FIV 248

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare!
Am trecut pe aici sa va spun ca sper sa fac transferul marti. Ieri in zi 14 de cm aveam endo de 7,8 mm in fundul uterului, era trilaminar, dar nu in totalitate ( cca 80% sa zic asa);oricum arata mult mai bine ca la fiv-urile trecute cand nu fusese deloc trilaminar. Aveam si un folicul frumos foc de 19 si ceva pe ovarul stang ( la ultimele fiv-uri ovarul stang a somat si acu' s-a trezit sa munceasca!). Initial am vrut sa il punctionam , dar al meu a zis ca stresul e prea mare si daca DD vrea va fi si cu cei doi embrioni de la congelator. Daca nu va iesi nici de data asta, punem dosarul pentru adoptie si poate pana ies actele mai incercam , dar FIV pe natural, fara hormoni injectati. Luni imi decongeleaza embrionii si daca vor evolua si va fi ok mi-i transfera marti.
O sa va anunt rezultatul.
Multumesc anticipat celor care imi tin pumnii. Nu vreau pe listuta, nu mi-a purtat noroc pana acum...
toate fivoasele si va tin pumnii! Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Bafta multa Kora. Sa fie bine si pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bafata kora

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

kora ,sa ti ajute Dumnezeu sa fie bine de data asta!!
mult noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Buna fetelor!
Mariadan, incearca sa fii pe cat posibil linistita si optimista, poate ajuta! Acum, sper ca DD iti va ajua sa fie ok.

Mirela2, mai un pic si iti numeri si tu boboceii! Iti doresc o productie de super calitate

Brunadria, mult SUCCES, ca vei avea nevoie. Sa fie intr-un ceas bun!

KoraPop, sper ca cei doi embrionasi ai tai sa te doreasca cel putin la fel de mult cum ii doresti tu pe ei, si sa fie cuminti, ca sa-i poti lua cu tine acasuta!!!Numai bine!

Claudia79, ce-ti mai fac puisorii? Aveti grija de voi, bucurati-va de aceasta prioada. Ccam greu cu asteptarea, dar asta face parte din protocol, n-avem ce-i face! Inca putina rabdare si se rezolva! Chiar avem nevioe de o veste buna!!!

Eu sunt ok. Suprefactul si-a pus amprenta in viata mea, dar nu-i bai ei ii sunt oricum fidela! Astept sa incep si eu injectatul...sper ca de joi, daca imi da doctorul unda verde!

Dragele mele, va doresc un weekend minunat la toate si...numai bine!
toate fivoasele si cate-o pentru fiecare, ca meritati!

In curand imi numar boboceii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kora mult mult noroc marti! Sa fie bine pana la capat de data asta!
pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Kora succes.

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,am inceput si eu de ieri injectatul
cu vre-o ora inainte de a face injectia au inceput niste dureri de ovare,cred ca am racit un pic ,ca mi-a fost tare frig cu o zi inainte
de la operatia pe ovare sint f sensibila la frig
dupa ce mi-a facut injectia,precum si azi am niste intepaturi ,de la stimulare nu cred ca are cum sa fie...
am sunat la clinica ,am zis ca poate pot sa iau ceva citeva zile si dr Chicea a zis sa nu iau nimik...
sint atit de suparata si stresata ,mi-e frica ca ratez totul,chiar nu as putea lua nimik?

va doresc un weekend placut

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

bytzi
ai incepuuut ... , Doamne Ajuta !!!!! draga mea si nu-ti mai fa atatea ganduri , stai acolo la caldurica si intepaturile au sa dispara , ai sa vezi o sa fie bine !!!
brunadria
mult , mult noroc si sa fie incercarea norocoasa !!!
oanademunck
ce mai faci draga mea ? Care mai sunt gandurile tale?
Alrak
pt ce ti-a recomandat dr-ta ta Sovata?

Mergi la inceput