FIV 248

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Blanche - ce naiba sa fac. Imi ling ranile si ma pregatesc pt un nou tur de analize....

Dana - neeeeeeeee, cum sa te gandesti ca in Romania ar putea sa se faca ceva pe baza de spaga. Fereasca Dumnezeu
Io am o singura curiozitate. Care ministru a promis asa ceva si pe baza a ce? Este jenant.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Va invit la cap nou aici

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Da , si eu am sa il repet si luna asta ca am asa o curiozitate. Oricum, eu le-am facut la acelasi laborator de fiecare data.Si este in crestere....ceea ce intr-un fel are logica. Daca la fiecare stimulare pierd 20 ovocite atunci ma gandesc ca este normal FSH-ul sa tot creasca.

Catalina

coltul meu de rai

Catalina, scuze ca ma bag in discutie, dar tocmai am vorbit cu medicul meu despre rezerva ovariana si mi-a explicac ca la fiecare ciclu se pierd acelasi numar de foliculi...nu conteaza daca faci stimulare sau nu...
stimularea se face pentru ca foliculii sa ajunga la maturitate si sa poate fi transf in ovucite ...
In concluzie organismul emite un numar de foliculi constant din rezerva totala pe care o capeti la nastere, nu conteaza daca sunt stimulati, scosi sau etc...
Apropo, el a zis ca aproape juma de milion se pierd pana cand femeia ajunge la varsta de 12 ani...
Ce vreau sa zic, este ca sa nu va sperie stimularile din punct de vedere al rezervei ca si numar...
va pup si bafta..

Mona
:)

Mergi la inceput