FIV 248
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
claudita, draga mea, sa fie intr-un ceas bun, sa fii fericita si sa fie bine pana la sfarsit. Tare ma bucur. 
Bravo, fata frumoasa. Bravo.
coltul meu de rai
tamaryllis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 Dragele mele, nu stiu sa scriu cu rosu, bold sau sa maresc O sa fiu mamica!!!!!!!! va scriu mai multe cand imi revin |

Ce vad eu aici? Felicitari din suflet! Sarcina usoara! Asteptam detalii!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Tabitha spune:
Felicitari, Claudia. Nu conteaza bolduit-ul sau inrositul, ci rezultatul in sine. Sa ai o sarcina usoara.
oanademunck spune:
Claudia BRAVO!Bravo!Bravo! Ma bucur din suflet, s-a schimbat povestea anului trecut! sa ai parte de o sarcina usoara si la termen si de bebei grasi si sanantosi!
Felicitari!

Mona40 spune:
Buna fete,
Ma intorc cu detalii de la nenea doc.
Nu incepem luna asta tratament deoarece ne-a anuntat ca luna asta pleaca pt 10 zile la NY. Participa la Maratonul de la NY . A zis ca asta este cadoul lui de ziua lui...50 ani..
Se antreneaza pentru asta de 2 ani...
Na acum sa te pui cu omul...
las' sa mearga si sa-si racoreasca creierii
Si sa vina cu forte proaspete.
Ne-a facut dosarelul, mi-a zis ca profilul meu hormonal este f bun deci sunt sanse de obtinere oute frumoase...
Mi-a dat deja reteta sa o avem pregatita in Z1 a urmatorului CM...
Pana atunci...ne miscam...liber...
Reteta de inceput...
Din Z1 de CM...
Decapeptil 0.1 g X 1 zi pt 14 zile
Gonal F-Pen 300g / zi
Ovitrell 25 X2, una folosim pt ovulatie...si una sa fie...
Tablete utrogestan 200g X3pe zi , pt intretinere...
Asta e reteta si in f de eco si analize vedem cum continuam dupa Z7
Deci...inca o mica pauza, caci oricum nu aveam toata birocratia facuta, si nu eram pregatita...
E un medic excelent si explica in cele mai mici amanunte tot ce vrei..
Asisderea, dupa ce vom avea outele mele si gigeii seicului, vom stabili ce procedura de FVI vom face...
va pup cu drag
Mona
:)
Mona40 spune:
Claudia felicitar,
Poti sa ne dai si noua detalii canfd te mai linistesti?
Asa, un scurt istoric...
ca nu mai apucam sa citim totul din urma...
Dandanutza, iata un site cu hoteluri
http://www.inisrael.com/hotels/telaviv/
Am sa caut si hosteluri.
Cred ca acolo la Arlazorov suite langa Disengof am intrebat eu mai demult si e vreo 100 $ per noapte...
Am sa mai caut...
Fete, in general aici exista bai civilizate....
Am sa caut pe un site ca sunt care inchiriaza apartamente pentru perioade scurte...evident ca asa e cel mai convenabil..
cat despre aproape sau departe..., in Israel, totul e aproape, iar de la Tel Aviv la Hertzelia sunt mijloace de transp...
Oricum, odata ajunsi aici, va pot sta la dispozitie cu ajutor in aceasta privinta...
Pup
Mona
:)
BuburuzaL spune:
FELICITARI draga Claudia!!!
...si tot arsenalul! Sa te ajute bunul Dumnezeu sa ajungi cu bine si fara probleme pana la capat! Ma bucur enorm pentru tine!!!!! Vezi ca a fost bun feeling-ul meu?!
In curand imi numar boboceii!!!
dandanutz spune:
mona ma bucur ca ati stabilit si in curand vei incepe pana atunci te mai relaxezi BAFTA .merci de informatii poate tinem leg si cand ajung in februarie ne vedem tu cu burtica bineinteles

super veste!! felicitari!!!